- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.201
Off deme ya ne bileyim canim benimKuzu cok sıkı planla hergun 1saat calşym 1yıl sıkılaşmadı aksıne menuskus oldm kaldm dzlermden yılda 3defa ıgne vrlyorum sndı
Ay yavrum ne diyeyim ya Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm..Evet oda yetmezmıs gbı son hamılelık oncesı yaptrdgım smır testımı dr hacca gtme sebebıyle gec gosterdm hamıle oldgmu ogrendgm gun kanser oldgmu ogrendm (rahım agzı) snra bebegı almak ıstedıler ızın vermedm tedawı baslamak ıstedıler kolposkopık bıopsı yaptılar 4 defa sonnda onuda atlattık ınsallah smdı hpv dna spnucu beklıorum genlerde tasıyormuyum tekrarlanıcakmı dıye hyırlısı kızlar yanı 27 yasındamıyım 40 mı bılmıyorum
Walla zor gunlerdı ama rabbım kaldramıycagmız yuku vermıyor hersey gecıyor ınanın esım saolsun en cok destegı moralı ondan aldım bırtanedır nazar degmesnAy yavrum ne diyeyim ya Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm..
Olsun canım kadina dair herşey işteWalla zor gunlerdı ama rabbım kaldramıycagmız yuku vermıyor hersey gecıyor ınanın esım saolsun en cok destegı moralı ondan aldım bırtanedır nazar degmesnneyse ıcımz kararmasn zatn burası dıyet sayfası dert degıl
Amın canm cumlemızeOlsun canım kadina dair herşey işteAllah mutluluğunuz daim etsin yavrularınızı analı babalı büyütsün başlarından eksik etmesin sizleri
Evet canım paylaşmistim ama dur ben hepsini yazayimhera_ canım kumsal su nun tespitleri doğru fıstığım ... Akşam yatarken eğer karnın tok yatıyorsan ertesi sabah eksi olmıycak muhtemelen. Illa kilo artışıda olmak zorunda değil. Ya kilo aynı yada abartmışsak kilo almış çıkarız
Canım şöyle iki gün sabah 1 haşlanmış haşlanmış yumurta, şöyle 180 gr sevdiğin bir balik (yağda unda kızartılmış olmıycak), 2-3 YK peynir den yaptığın zeytinyağlı salata akşam ı da unsuz yaptığın zeytinyağlı çorba bir kase üzerine 1 YK kadar ufalanmış beyaz peynir yesen gör bak iki günde nasıl bir kilo gidiyor
Haftalarca insülin direnci olmaz çünkü (bence). Bir yerde bir hata yapıyoruz
Mesela çaylar kahveler şekerli olmaz. Ister inanın ister inanmayın akşam çiğnelinem şekerli sakız bile güzel engel olabilir gece yağ yakımına...
Sen hangi tatlıları Canın istiyor ne geçiyor aklından buraya yaz ben seni soğutacak kötü dedikodular yapayım o yiyecekler hakkında
Nisantoprak canım sen menü paylaştın mı bugün göremedim?
Süper 50lere ınmışsın harıkasnEvet canım paylaşmistim ama dur ben hepsini yazayim
Sabah KKK saat 10da
Öğle sa 14:00 4adet köfte bir kase yoğurt
akşam sa00 zeytinyağlı bamya domates kurusu ve salataaa
Ayrıca bugün gune 61.8 kg ile başladım
kumsal su canım geçmiş olsun hepsini atlatmissin maşallah
Hepinize günaydın canlar
Ay canım şimdi hatırladım 14'te köfteyiEvet canım paylaşmistim ama dur ben hepsini yazayim
Sabah KKK saat 10da
Öğle sa 14:00 4adet köfte bir kase yoğurt
akşam sa00 zeytinyağlı bamya domates kurusu ve salataaa
Ayrıca bugün gune 61.8 kg ile başladım
kumsal su canım geçmiş olsun hepsini atlatmissin maşallah
Hepinize günaydın canlar
Canım bu tahin helvasının diğer helvadan farkı nedir ben de duymuştum buna izin verdiğini..C cerulean tarıflerın bır harıka gelıyor denenmelı ayrıca haftada 1 tahın helwası weya haftada ıkı bıtter cıkolataya ıznı war hocamızın bı programda sylemıstı ıstedgnız kılolara yaklastgnz zaman yıyebılırsınız demıstı hatrlatyım dedm . Bu arada hepımıze guzel gunaydın smdı kalktım kahwaltıdan klsık kk. We bugunde 55.5 ama wc durumum cok ıı dıldı dun
Ben ıyıyım kılomla ılgılı br sıkıntm yok sadece bel cewremı duzene sokmalıyım malum dogum yaptım toparlamalıyım we ac yatamayanlardanımCanım gönlünden geçen kilo nedir senin bu ara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?