- 20 Eylül 2015
- 368
- 252
- 18
- 36
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.061
Streste ıstahı acılan we aburcuburlara yonelen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum hatta yarn en sıkı sekılde baslycam dye suan ıkı numarayı uyuturken elmalı krb. Hupletyorum off offfhbuldumkumsal su :)
yaaa ben adapte olunca genelde başarılı götürürm diyet işini ama bazı ailevi sorunlar sanırım benim psikolojime de yansıyor..kendimi zayıf hissettikçe iyice saldım sanırm..ama elbet o çıkışa geçecğim en kısa zamnada... sadece birazcık daha zamana ihtiyacım var..ama ben şimdiden ufakta olsa biyerlerden başlamalıyım sanki..yoksa ipin ucu hep kaçacak..fırsat veremem...vermemeliyimmm...
eğer sürekli evde değilsen ve hele ki çalışan insansan diyet daha kolay yapılıyor..ben çalışırken daha iyi götürüyordum..Dukan diyeti yapmıştım çok ta iyi sonuçlanmıştı..tabiş tüm evrelerine uymayınca sonuç yine eskiye dönüş oluyor haliyle...Streste ıstahı acılan we aburcuburlara yonelen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum hatta yarn en sıkı sekılde baslycam dye suan ıkı numarayı uyuturken elmalı krb. Hupletyorum off offf
Bız yarın ıkı ewde otran bayan olarak sıkıca sarılalım we sadık kalalımeğer sürekli evde değilsen ve hele ki çalışan insansan diyet daha kolay yapılıyor..ben çalışırken daha iyi götürüyordum..Dukan diyeti yapmıştım çok ta iyi sonuçlanmıştı..tabiş tüm evrelerine uymayınca sonuç yine eskiye dönüş oluyor haliyle...ama yaklaşık 2 yıldır çalışmıyorum ve evde olmak bana hiç yaramadıı... bence sen önce şu hüplettiklerini at elinden...git bir bardak süt felan iç.. bak nasıl mutlu olacaksın...
valla süper olur da benim azcık daha zamana ihtiyacım olacak...ama dikkat etmeye başlıyorum yarından itibaren..hem o zaman daha kolay gelir diyet yapmak..Bız yarın ıkı ewde otran bayan olarak sıkıca sarılalım we sadık kalalım
Hadı hayrlı olsun (kazamız mubrek olsun)valla süper olur da benim azcık daha zamana ihtiyacım olacak...ama dikkat etmeye başlıyorum yarından itibaren..hem o zaman daha kolay gelir diyet yapmak..
zamana ihtiyacım var diyorum diye sakın diyet yapmaktan kaçtığımı felan sanma...gerçekten önemli işlerle uğraşıyorum.. ve en kısa zamanda süper motive halimle döneceğim buralaraa...
Estgfrullah yalns anlaslmk ıstemm ben senı motıwe etmk ıcn vercktm gazı ama olsn bylede verırım gazı bak bana ne kdr strslı naslda saglıksızım belkıde sıZı tanımasam bu kıloya kım bılır kaaaaç eklıycek ve sen fıt ıken ben ne hallerde gezıcektm we sen bu ısı kawramısken ben oburluk pesndeyımkumsal su sen 27 galiba ben de 28 yaşındayım çok metabolizma farkı olmaz heralde iyisin iyisin hepimizden iyisin stres yapma bir alissan gerisi gelir :)
Amiinnn....yaaa kadın yeter ki birşeyi istesin.. nelerin üstesinden geliyoruz biz yaaa...boğazı tutmak nedir ki...
Hadı hayrlı olsun (kazamız mubrek olsun)
Dımııı dımı ama gel gorkı en ıyı arkadasımda hobımde yemeklerım oluyor tatlı bagımlısı ben ...Amiinnn....yaaa kadın yeter ki birşeyi istesin.. nelerin üstesinden geliyoruz biz yaaa...boğazı tutmak nedir ki...
tatlı aşkı bende de var ama hiçbir tatlı bana, tartıda giden 5 kilonun verdiği mutluluğu ve zevki vermez emin ol..Dımııı dımı ama gel gorkı en ıyı arkadasımda hobımde yemeklerım oluyor tatlı bagımlısı ben ...
Süpersn smdı sra bende tartılıym bkalım .Bugün tartılma günüydü hemen paylşyım
sonunda tartıda 58 li rakamaları görebildim inşallah bu defa 59 kırılımını kırabilmişmdir
58.5 geldim ben haftada yarım kilo veriyorum genelde ama inşallah bu hafta biraz daha sıkı sarılabilirim bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?