- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.001
Oncelıkle merhaba . Sakın sakın moralını bozma bırkac bılgı paylasmk ıstyorum .karatay dyorkı kahwaltı 8 9arası ve tam eksıksz yapılırsa metabolızma hızı %30artyor ıkıncısı sabahları tartıl bu saatlerde ıctgın su yedgn yemklerı henz sındremednArkadaşlar yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var....
az önce tartıldım ve 63,5 kg geldimyani başlangıç kilom
ilk hafta 1 kg vermiştim sonraki hafta 500gr gitmişti bu hafta verdiğim 1,5 kiloyu geri almışım hem de hiç kaçamak yapmadığım halde....
buna anlam veremiyorum moralim yerlerde
Ayrıca canan hanımın su dedgnıde dıp not gecıyım bu kahwaltıyı wucut yakmak ıcın 5km kosmus kadar calısıyormus . Eksık yapmıyalım kılo verıcez dıye aksıne tam yapalım aclıkmı hıssetmıyorsun 6da ye kendını dene bırazTesekkur ederim arkadaşlar daha dikkatli olacağım
Lady nin interneti yok bu aralar yakinda aramızda olacağını söyledi. İnşallah tez zamanda gelir özletti kendisiniMerhaba Arkadaşlar.Bende ilk sayfalarda Lady'ye destek vermek amacıyla buralardaydım ama çok uzun süredir diyet günlükleri bölümüne uğramıyordum. Son 5 sayfaya baktım Lady'nin izini bulamadım.Artık yazmıyor mu acaba ? Topic açıldıktan bu yana 4 ay geçmiş bu süre zarfında ne kadar yol katetti, şu an ne durumda merak ettim.Sizlere de kolaylıklar dilerim.
Canım bak 2 gundur harika gidiyorsun yanlış hatirlamıyorsam bu gidişle iyi yol katedeceksinBu arada hemen bugünkü menümü paylaşayım
sabah 7.00 1 tane haşlanmış yumurta,1 salatalık ,biraz peynir,5 tane zeytin, 4 tane ceviz
12.30 tavuk şiş,salata
19.30 iki üç yemek kaşığı yoğurt çorbası
akşam pek de yiyesim yoktu işime geldi
KatılıyorumNisantoprak canım iki bardak su iç o gördüğüm kiloya nasıl anında 1,5 kg daha ekleniyor gör
Su/ödem çok oynatıyor tartıyı
Büyük abdest 200 gr
2 bardak su 1,5 kg...
Iğğğyk bir mesaj oldu ama öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?