DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Spora aç mi gittin ben bekarken gidiyordum salona hoca spora gelmeden 2 saat önce yemek yiyin öyle gelin ve spordan sonra birsey yemeyin derdi. Bugün menünü inceleyecek olursak nohut yemiyoruz nişastası fazla olduğu için. Onun dışında güzel aksami hafif tut

Oncelıkle merhaba . Sakın sakın moralını bozma bırkac bılgı paylasmk ıstyorum .karatay dyorkı kahwaltı 8 9arası ve tam eksıksz yapılırsa metabolızma hızı %30artyor ıkıncısı sabahları tartıl bu saatlerde ıctgın su yedgn yemklerı henz sındremedn

Aç değildim canım sanırım kitabı tekrar okumaliyim tesekkur ederim

Tesekkur ederim arkadaşlar daha dikkatli olacağım

Merhaba Arkadaşlar.Bende ilk sayfalarda Lady'ye destek vermek amacıyla buralardaydım ama çok uzun süredir diyet günlükleri bölümüne uğramıyordum. Son 5 sayfaya baktım Lady'nin izini bulamadım.Artık yazmıyor mu acaba ? Topic açıldıktan bu yana 4 ay geçmiş bu süre zarfında ne kadar yol katetti, şu an ne durumda merak ettim.Sizlere de kolaylıklar dilerim.

Lady nin interneti yok bu aralar yakinda aramızda olacağını söyledi. İnşallah tez zamanda gelir özletti kendisini LadyInGray

selam kızlar
Nisantoprak canım tüm diyetisyenler sabah uyandığınızda aç karnına ve tartılın diyor.Yediğimiz yemekler içtiğimz şeyler giydiğimiz kıyafetler şişkinlik kabızlık durumu bunların hepsi tartıda çok etkili
bende çok menü paylaşmıyorum ama artık hergün paylaşmaya çalışacağım çünkü burda menüleri paylaşınca kendimi yanlışlara karşı durduryorum mesala arkadaşlarım bugün bol fıstıklı baklavaları götürürken ben yemedim hatta garson incelik yapıp tulumba getirdi ama yinede hayır dedim

Evet bir anda moralimi bozdum ama 4 gün sonra sabah tartilacağim hayırlı cumalar olsun efendim

Bu arada hemen bugünkü menümü paylaşayım
sabah 7.00 1 tane haşlanmış yumurta,1 salatalık ,biraz peynir,5 tane zeytin, 4 tane ceviz
12.30 tavuk şiş,salata
19.30 iki üç yemek kaşığı yoğurt çorbası
akşam pek de yiyesim yoktu işime geldi

Canım bak 2 gundur harika gidiyorsun yanlış hatirlamıyorsam bu gidişle iyi yol katedeceksin

E engineer kuzu seni de sınıf birincilerinin arasında görmek istiyorum
Tulumba tatlısı neymiş onlar yesin boşver
Hamuru şekeri suya atıyorlar başka bir şey değil...
Ondan sonra hücredeki proteine yapışıyor o şeker bir daha geri dönüşü olmaya AGE oluyor ..
Fıstıklı baklava yetine fıstığın kendisini yeriz biz afiyetle
Baklvayı yiyenler 1 saat sonra acıkıp uykulu hal alırken biz cin gibi etrafı seyrederiz
Onlar gece yağ depolarken biz çıtır kızlar oluruz gece yağ yakaraz

günaydın arkadaşlar
kahvaltı:sa:08:30
2 adet yumurta+peynir+salatalık+domates+12zeytin+3ceviz

Öğle yemeği:
Kavurma+yoğurt+ezogelin çorbası
Sık sık menü paylaşıyorum :)
İyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…