- Konu Sahibi LadyInGray
Merhaba karataya baslamaya beynen hazırlıklı olmalısın oncelıkle ayrıca karnın aclıktan guruldasa dahı halsızlık hıssetmıycegnı bıl karatayı yapmak ıcın onu anlamak lazım yoksa yalns olur yanı ıstedgn sonucları hızlı alamazsın.ben 1.5hafta oldu neredeyse baslıyalı 21ınde basladm 57.2 ıdım 55.4oldum tabıkı ben cok ıradelı deglım sahsen cok kacamagım oldu ekmekde kactı baklawada sarallede daha saymıyım :) yanı burda amac en hızlı hangısıyse onu yapıyım olamamalı aklın baska seylerden kalmadan halsız kalmadan kılo vermek olmalı
kumsal merhaba. teşekkür ederim cevabın için. çok güzel kilo vermişssin. maşallah sana.
inan hızlı ve sağlıksız şekilde kilo vermek istemiyorum. haftada 1 kilo versem yetecek bana. dukan express yaptım bundan 1.5 ay önce. 3 haftada 3.5 kilo verdim. o 1.5 ayda ve bayramda fazla kaçırdğımdan 2 kilo almışım. hayır ara ara yine fazla kaçırıyor ve bir kaç gün protein & sebze yiyerek aynı kiloya iniyordum ama hiç +2 olmamıştım.. neyse dedim ve pazar günü tekrar başladım expresse (normal dukana göre express daha kolay ve sağlıklı), 4. günüm oldu giden sadece 200 gr. kaçamak falan da katiyen yapmadım. moralim bozuldu dolunay var diyorlar, merkür geriliyor diyoarlar, sabırlı olun diyorlar ama insanın morali bozulunca da bir şey gelmiyor elinden. bi de dukanın çok sağlıksız olduğunu çok okudum. ayrıca karatay daha bize göre ve uygulaması daha kolay geldi. dukan da ekmek yapmaktan, o yulaf kepeğini nasıl yesem diye düşünmekten bi hal oldum yani.