- Konu Sahibi LadyInGray
-
Merhaba karataya baslamaya beynen hazırlıklı olmalısın oncelıkle ayrıca karnın aclıktan guruldasa dahı halsızlık hıssetmıycegnı bıl karatayı yapmak ıcın onu anlamak lazım yoksa yalns olur yanı ıstedgn sonucları hızlı alamazsın.ben 1.5hafta oldu neredeyse baslıyalı 21ınde basladm 57.2 ıdım 55.4oldum tabıkı ben cok ıradelı deglım sahsen cok kacamagım oldu ekmekde kactı baklawada sarallede daha saymıyım :) yanı burda amac en hızlı hangısıyse onu yapıyım olamamalı aklın baska seylerden kalmadan halsız kalmadan kılo vermek olmalı
Ben kendimden bahsedeyim.
İlk iki hafta kaçamaksız çok güzel kilo verdim. 2haftada 3.8 Kilo verdim.
Yapmak zor değil ama bu hafta kaçamaklarım oldu. Bu hafta daha veremedim. Ama devam etmeye çalışıyorum.
Canım yulaf kepegı yememız sartmı? Kıtaplarında cok gzel tarfler war asla un kullanamazsın demıyor karatay haftada 1lahmacunu wAr gzel kacamak tarflerı war kek borek gbı ılla kullanıcam dıyorsan yulaf kepegını bunlrda kullankumsal merhaba. teşekkür ederim cevabın için. çok güzel kilo vermişssin. maşallah sana.
inan hızlı ve sağlıksız şekilde kilo vermek istemiyorum. haftada 1 kilo versem yetecek bana. dukan express yaptım bundan 1.5 ay önce. 3 haftada 3.5 kilo verdim. o 1.5 ayda ve bayramda fazla kaçırdğımdan 2 kilo almışım. hayır ara ara yine fazla kaçırıyor ve bir kaç gün protein & sebze yiyerek aynı kiloya iniyordum ama hiç +2 olmamıştım.. neyse dedim ve pazar günü tekrar başladım expresse (normal dukana göre express daha kolay ve sağlıklı), 4. günüm oldu giden sadece 200 gr. kaçamak falan da katiyen yapmadım. moralim bozuldudolunay var diyorlar, merkür geriliyor diyoarlar, sabırlı olun diyorlar ama insanın morali bozulunca da bir şey gelmiyor elinden. bi de dukanın çok sağlıksız olduğunu çok okudum. ayrıca karatay daha bize göre ve uygulaması daha kolay geldi. dukan da ekmek yapmaktan, o yulaf kepeğini nasıl yesem diye düşünmekten bi hal oldum yani.
Canım yulaf kepegı yememız sartmı? Kıtaplarında cok gzel tarfler war asla un kullanamazsın demıyor karatay haftada 1lahmacunu wAr gzel kacamak tarflerı war kek borek gbı ılla kullanıcam dıyorsan yulaf kepegını bunlrda kullanayrıca saglıksız dıyetlerle metabolizmanı bozma derım kalıcı uygulayablcegn br sey yapman daha mantıklı karataydakı amac tas dewrı yanı atalarımzın saglıgna kawusturmak ınan okdr dınc durumdyımkı
R Rrapunzel canım aslında burda en az kilo verenlerden birsi benim çok iyi adapte olamadım bu diyet mevzuna ama bırakmamak içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Çünkü ben gerçekten karatayın sağlıkı olduğuna sonuna kadar inanıyorum bende kiloları çok zor verip azcık normale dönsem hemen kilo alanlardanım ve karatay yapanların en çok bahsettiği kiloların tekrardan hızlıca alınmadığı
bence hemen bir karatay kitabı alarak başayabilirsin kitabı okuyunca biraz gaza geliyor insan:)
ben bi tane kitabını okumuştum baktım bu aralar pek iyi götüremiyorum bugün 3 tane kitabını daha sipariş ettim:)
kitaplar ve burayla birlikte çok sağlıklı kilolar vereceğimize inanıyorum biz menülerimizi ve haftalık pazartesileri kiloları paylaşıp ne kadar yol katettiğimizi hep beraber görüyoruz sende bize katıl burayı takip et inan ben çok motive oluyorum
eminim senin için de faydalı olur.
Bunda en cok hosuma gden acım gurul gırul karnım 6saat gecmş kahwaltıdn snra ve halsz degılımöyle mi? bak hiç bilmiyordum. önce gerçekten kitabı almam lazım sanırım :)
dukanı çok sağlıklı bulmuyorum ben de inan ki. şimdi bıraksam evdeki yulaf kepeklleri ne oalcak diye düşünüyorum ki tam sen kullanabileceğimi yazmışsın. karatay benim kendi yemek zevkime de çok uygun aslında. ben ekmek seven ve kahvaltı hariç tüketen bir insan değilim zaten. dukanda beni en çok zorlayan karbonhidrat alımının çok az olması. expresse 1 gün nişastalı gıda var normal dukan da hiç yok. yulaf kepeği de dukanda bu yüzden mecburi yani vucuda biraz karbonhidrat girsin diye ki o bile yetmiyor halsizliği almaya. sonuçta kaliteli proteinler var (mercimek, kuruyemiş v.b. gibi). ay çok gaza geliyorum vallahi sayenizde :)
Hiç dayanamam warlıgna yerım dıyetıme dewam ederm hahahah nasılsa abartılcak br kılom yok bana gore :)E engineer kuzu halaizliğe tuz, su, su, yürüyüş yürüyüş (hareket)
R Rrapunzel canım hocanın Youtube videolarını izle iyice gaza gel. Kendisinin hastasıyım
Kızlar benim yeni hedef 52,00 kg
53'ün başına yaklaştım abartmaya da gerek yok diye düşünüyorum
Eridim resmen
Zara 34 beden (ama streç) 36 S beden pantolonlar oluyor
Bundan iyisi can sağlığı
1 kilo daha vereyim tamamdır...
O da insan bazen çok yiyebiliyor düzensiz oluyor security cushion
kumsal su kuzum biz antrpliyiz güllüoğlından baklavalar tel kadayıflar sağolsun Annemler ama bol yemiş getirmişler Antep fıstığı badem filan ben onlarla yetiniyorum
Bayramın üçüncü günü de muska yedim Antep fıstıklı pestile sarılmış
Sonra öğrendim ki pestile un/nişasta fıstığın içine de şeker de karıştoryorlarmış
Hevesim kursağımda kaldı
Ertesi gün de beynim zaten duvarlara tırmandıracaktı beni ceru muska ye muska ye diye
İnş hep beraber başımızdan savdığımız kiloları geri almayız canım
Insanı kıskandrrsınız sız :)İnş hep beraber başımızdan savdığımız kiloları geri almayız canım
Kilo alma kabus gibi bir şey
Bu topikte iradesine kararlığına en çok güvendiğim kişi sensin fıstık
Maşallahın var Allah nazarlardan saklasın
Canım zayıflığın zarifliğin tadına vardıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?