- 20 Eylül 2015
- 368
- 252
- 18
- 36
- Konu Sahibi LadyInGray
Saolun kızlar sabah sabah ıyı gulduk ıyı motıwe oldu ![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah karatay yapalım derken hamıle kaldıkBen de bebek istiyorum hamile miyim acaba...Yakında konuyu karatay sayesinde hamilelik diye değiştirirmişiz
Yorumlariniz süper arkadaşlar sabah sabah neşem yerine geldi...
Konu gır gır şamata olunca güzel gelıyor walla motıwasyon artıyor bır yandan cok haklısın hayırlı ısler :)Kaş yapayım derken göz çıkarmak
Neyse benim işimin başına döneyim yoksa durduramayacağım kendimi damlaya damlaya göl olurHala devam ediyorum kaçtım ben bye
teşekkür ederim deneyeceğim :) saat 14:00 da yedim en son hala sindiremedim sanırım... yeşil çayla devam ederim artık bugünSelam kızlar
Saat besten sonra yemeyin birsey çay için kahve için ayağınıza çorap giyin terlik giyin bence usutuyorsunuz ondan şişkinlik. Kabızlık için salatalarda zeytinyağı kullanın bol bol. E engeneer canım valla ben de korkuyordum okul açılınca düzenim bozulur diye ama hallediyorum şimdilik inşallah bozmam sabah 60.8 gördüm iyice motive oldum basenim 106 cm idi dün ölçtüm 100 olmuş darliktan giyemedigim pantolonlar şimdi bol oluyor devam edin kızlar. Akşam yemeğinden sonra menümü de paylaşırım sevgiler...
Yenı bakmak nasıp oldu ben ısı cıdeıye aldım bı test yaptrcam hastanedetekrar merhaba :
kumsal su bu şişlik durumları hala geçmedi. gecmediği gibi arttı sanırım akşama göbek patlayacak :)
Bı gebelık testı kafama takıldı cıddı cıddıYenı bakmak nasıp oldu ben ısı cıdeıye aldım bı test yaptrcam hastanede
Gecikme var mı? Neyse test yap da paylas buradaBı gebelık testı kafama takıldı cıddı cıddı![]()
Gecıkme yok daha ıkıncı dogumu yapalı 3ay oldu hasta olmadgm ıcın endıse edıyorum dr.um kalabılırsın dedı
Pek emin değilim ama son zamanlarda istiyorum sanırım biraz çelişkiliyim :) 1.5 yıllık evliyim hayırlısı diyelim
Yanı bu konunun yerı burası degl ama sana sukadarını soylıyebılırım . Yeryuzunde hıc tadmadıgın bır sewgıyı tadıcaksın hemde dogumdan hemen sonra onu kucagna aldgında yenıden dunyaya geldıgnı dusunuceksın hele bırde her emzırısınde erıyıp gıdıceksın smdı bıle duygulandım gec kalıncak bır his degıl emın olPek emin değilim ama son zamanlarda istiyorum sanırım biraz çelişkiliyim :) 1.5 yıllık evliyim hayırlısı diyelim![]()
Eminim öyledir canım :)Yanı bu konunun yerı burası degl ama sana sukadarını soylıyebılırım . Yeryuzunde hıc tadmadıgın bır sewgıyı tadıcaksın hemde dogumdan hemen sonra onu kucagna aldgında yenıden dunyaya geldıgnı dusunuceksın hele bırde her emzırısınde erıyıp gıdıceksın smdı bıle duygulandım gec kalıncak bır his degıl emın ol
Sabah 9kkk 3de peynırlı salata ıkı avuc kuruyemıs 7.30da bulgur pilawı 1tabak kofte 1cay brdgı kuruyemıs yedım gunu btryordumkı braz once baklawa yedm ama dayanamadm en sewdgımdendı tereyaglı antepfstıklı gitti...Kızlar menüler hadi gün bitiyor ne yediniz ne içtiniz bekliyorum. Hergün yazalım takip edelim birbirimizi eleştirelim