- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
- Konu Sahibi LadyInGray
-
Plates yapıyorum ama yürüyüş de yapmam lazım. Acaip zor geliyo. Ne tembel oldum Allahımmerhaba kızlar maşallah ne kadar güzel kilo vermişsinizben de yarın sabah tartılıp sizlerle paylaşacağım.
bu arada merak ediyorum bu diyeti yaparken hiç spor yapıyor musunuz? yani günde 15 dk bile olsa bir aktiviteniz oluyor mu?
Benım tek aktıvıtem ıkı cocukla koştrmak bı turlu yetememek :) snra stresten sarelle ekmk tatlı kaçıyormerhaba kızlar maşallah ne kadar güzel kilo vermişsinizben de yarın sabah tartılıp sizlerle paylaşacağım.
bu arada merak ediyorum bu diyeti yaparken hiç spor yapıyor musunuz? yani günde 15 dk bile olsa bir aktiviteniz oluyor mu?
Cok ama cok haklısınDiyet sıkı değil sağlıklı..
Biz sağlıksız beslenmeye o kadar alışmışız ki yemeden duramıyoruz.
Az öncede kv bir tabak baklava göndermiş. 1 tane aldım motivasyon 0 à indi.
Napcaz bilmiyorum
Gunaydın bende bunu sorucaktım mıdem boş olsa dahı siş bu neden basladgmdan berı hemdegünaydınnnnn
bugün biraz motivasyonum bozuldu
karnımda acayip şişlik hissediyorum (midem boş olduğunda bile) sizde de zaman zaman oluyor mu bu durum...
2 gundur bu durumdayım akşam saat 20:00 da 2 tane yumurta yedim spordan sonra başka hiçbirşey yemedim üstüne bir de yeşil çay içtim fayda yokAkşam yemeği erken yiyip başka bişey yemeyin sabah bakın nasıl inmiş karın
Bilmiyorum canım ama ben akşam bişe yemezsem karnım fena iniyor2 gundur bu durumdayım akşam saat 20:00 da 2 tane yumurta yedim spordan sonra başka hiçbirşey yemedim üstüne bir de yeşil çay içtim fayda yok
Sonra yıne sısıyor ama :)Akşam yemeği erken yiyip başka bişey yemeyin sabah bakın nasıl inmiş karın
Sonra yıne sısıyor ama :)
Yanı benı acaba dedrtıyor bu karatay :)waadedılen sey belın ıncelmesı deglmı ornegın bende tam tersı sıstık tartıda dusus war ama oda odem ekmek yenmedgı gereksız seyler yenmedgı ıcın
Oo Karatay ablamızın hakkını yemeyelim. Benim bir göbeğim olmuştu ki 6 aylık hamile gibiydi. Bu diyet sayesinde 2 aylık gibi olduYanı benı acaba dedrtıyor bu karatay :)waadedılen sey belın ıncelmesı deglmı ornegın bende tam tersı sıstık tartıda dusus war ama oda odem ekmek yenmedgı gereksız seyler yenmedgı ıcın
Gercekten ıyıydıOo Karatay ablamızın hakkını yemeyelim. Benim bir göbeğim olmuştu ki 6 aylık hamile gibiydi. Bu diyet sayesinde 2 aylık gibi oldu
İtiraf etmelıyım aynaya bakınca son gunlerde durup dusunur oldum 3. Gelıyorda haberımmı yok acabaGercekten ıyıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?