DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Plates yapıyorum ama yürüyüş de yapmam lazım. Acaip zor geliyo. Ne tembel oldum Allahım

Benım tek aktıvıtem ıkı cocukla koştrmak bı turlu yetememek :) snra stresten sarelle ekmk tatlı kaçıyor

K kurtluarmut maşallah okullar açıldı işe başladın ama azmin hiç değişmiyor bende dünkü yediklerimi yazacaktım sonra senin menüyü görünce çok utandım:)
akşama bugünkü menüyü yazarım artık inşallah

günaydınnnnn
bugün biraz motivasyonum bozuldu
karnımda acayip şişlik hissediyorum (midem boş olduğunda bile) sizde de zaman zaman oluyor mu bu durum...

Akşam yemeği erken yiyip başka bişey yemeyin sabah bakın nasıl inmiş karın

Akşam yemeği erken yiyip başka bişey yemeyin sabah bakın nasıl inmiş karın
2 gundur bu durumdayım akşam saat 20:00 da 2 tane yumurta yedim spordan sonra başka hiçbirşey yemedim üstüne bir de yeşil çay içtim fayda yok

Bende de aynı sorun var kızlar kabızlık sorunum vardı aslında o yüzden iki gündür kahvaltıda gün kurusu yiyorum
bide ben yakın bir zaman da idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim o dönemde de bayaa kötüydüm bu tarz şeyler de olabilir

Yanı benı acaba dedrtıyor bu karatay :)waadedılen sey belın ıncelmesı deglmı ornegın bende tam tersı sıstık tartıda dusus war ama oda odem ekmek yenmedgı gereksız seyler yenmedgı ıcın
Oo Karatay ablamızın hakkını yemeyelim. Benim bir göbeğim olmuştu ki 6 aylık hamile gibiydi. Bu diyet sayesinde 2 aylık gibi oldu

Ben de bebek istiyorum hamile miyim acaba... Yakında konuyu karatay sayesinde hamilelik diye değiştirirmişiz
Yorumlariniz süper arkadaşlar sabah sabah neşem yerine geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…