- Konu Sahibi LadyInGray
-
Sağol canım bana ümit veriyorsunMemlekete gidiyoruz canım. Ceru evlenene kadar ben de ne hamur işi ne kek börek ne de zor yemeklere bulasmazdim. Evlendikten sonra bir heves geldi bana yapıyorum zor da değilmiş 2.yaptığımda tutturmustum güzel olmuştu ilk felaketti.
Hatta saat 5de yedıgımle duruyorum bukdr uzun saat aralıgı verebılmek hayatımda basardıgım ılk oruc dısında :) kendıme bı aferınCok acıktm ve ben ac yatmaya alısık deglım bugun ılk gunum ve karnım durulduyor sizler gbı acıkınca ayranda ıcemıyorum bu saatte me atıstrsam kızlar
Çay içebilirsin.Hatta saat 5de yedıgımle duruyorum bukdr uzun saat aralıgı verebılmek hayatımda basardıgım ılk oruc dısında :) kendıme bı aferın
Biraz kuruyemıs yesem en azndan vucudum bu dengeye alısana kdarÇay içebilirsin.
Bu saatte yersen leptin duracak yani yağlarını yakan hormon canım. Ama duramiyorsan da ye yani eziyet etme kendineBiraz kuruyemıs yesem en azndan vucudum bu dengeye alısana kdar
Bak işte bu insülin direnci yemezsen kiracaksin direnci saat 5 de ne yedin?Elım ayagım tıtrıyor ben gunde 8 ogun beslenmeye alısmıs bırıydım 20 yasımdan beri
1tabak zeytnyaglı kabak 3kasık bulgr pilawı 2orta boy kofte ayran cacaık ıcemıyorum yanına 1cay bardgı kuruyems aldmBak işte bu insülin direnci yemezsen kiracaksin direnci saat 5 de ne yedin?
Ilk defa cesaret edıp denıyorum bukdr zora gelebılen bırı deglım ama basarıcam bende bu belı ınceltıcem alısana kdr zorlıycamMenün çok güzel aslında suan acikmaman lazım ama bilemedim süt verdiğin için yanlış birsey söylemekten korkuyorum ye yani elin ayağın titriyorsa zaten yeni başladın alisana kadar ye
En azndan kendıme kocaman bı aferın verebılırım bugun karsmda ne sucuklu yumrtalar ne helwalar yendı hatta bugun esımın dogum gunuydu ve kaçamak yapmadm :)Ilk defa cesaret edıp denıyorum bukdr zora gelebılen bırı deglım ama basarıcam bende bu belı ınceltıcem alısana kdr zorlıycam
Gunaydın gercekten uyuyamadm ve suan bayılcak gvıyım bırseyler yemezsem bayılcam cok haklısın cok zor alışmasıkumsal su canım bence sen bugün tatlı yemedin ondan vücüt şaşırdı
Normal reaksiyon göstermesi yakıt olarak başka şeyler yakmaya alışkın değiştirince şaşırdı tabi
Sabret geçer kesinlikle
Ben beslenmemi değiştirdiğim ilk zamanlar özellikle tatlıyı kestiğim ilk zamanlar gece uyuyamıtordum sabah normalde uykuya doyamayan ben..
Umarım yardımcı olmuştur
Sevgiler
mesajı yazdktan snra tansyonumu ve sekerımı olctum 9-4tansyon 60seker bırde 11.30gbı kuruyemıs yemstm 1cay brdagı dayanamamıstm cok acıkmıstım gece cok emzrmeye kalkıyorum dayanamazdımGunaydın gercekten uyuyamadm ve suan bayılcak gvıyım bırseyler yemezsem bayılcam cok haklısın cok zor alışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?