- 20 Eylül 2015
- 368
- 252
- 18
- 36
- Konu Sahibi LadyInGray
-
Cok paket urun grıyordu wucuduma sadece bunlara bır son verıp dha zınde daha saglıklı olmk ıstyorum boyum 171 57kıloyum yenı dogum yaptgm ıcn bel kısmım braz fazla.karatayla bunun duzelmesını ıstyorum : )Canım ne güzel kilo sorunun yokmuş
Açlık hissettikçe bugüne kadar ne yiyordun peki ? Bence öyle devam
Ewet kendımı mutlu hıssettgm goruntude deglım malesef suanAslında kilon çok iyi kumsal ama normalde daha zayıfsın demekki ay canım sana şunu söyleyim en mutlu olduğum konu karatay sayesinde hazır gıdalardan kurtulmak oldu su iç zaten emziriyorsun 2 3 ay sağlıklı beslen eski haline donersin.
Canım yumurta yiyebilirsinCok paket urun grıyordu wucuduma sadece bunlara bır son verıp dha zınde daha saglıklı olmk ıstyorum boyum 171 57kıloyum yenı dogum yaptgm ıcn bel kısmım braz fazla.karatayla bunun duzelmesını ıstyorum : )
Siz nasıl gun gecırıyorsunuz en baslarda nasıldınız ? Insallah sızlerde en kısa zamanda ıstedgnız kendınızı mutlu hıssettgnız gorunume sahıp olursunuz:)Canım yumurta yiyebilirsin
Çorba çok tok tutuyor herhangi bir Çorba domates filan..
Bir de akşam yemek yememek Göbek yağlarının en büyük düşmanı..
Inşallah göbek de tez zamanda gider
Sevgiler
merhabalar http://www.canankaratay.com/kategori/karatay-diyeti-menuleri bu sitede detaylı bilgi bulabilirsiniz.Merhabalar. Bazı sorularım olacaktı. Cevaplarsanız memnun olurum. Karatay Diyetinde kuru kayısı yenilebiliniyor mu? Yeniliyorsa günde kaç adet? Sebze sınırsız mı? Yoğurt ve süt miktarı ne kadar? Kuru yemiş miktarı ne kadar? Örnek bir diyet listesi var mı?
İdeal kilonuza ulaştıktan sonra günde 2 tane kuru kayısı yiyebilirsiniz sabah kahvaltısından sonra süt yoğurt istediğiniz kadar yiyebilirsiniz sebze düşük glisemik indeksli sebzeleri yiyebilirsiniz kuruyemiş miktarı ince belli çay bardağı kadar 2 öğün yapabilirsiniz kuru yemiş olarak da leblebi yok ve fındık badem çiğ olarak kavrulmamis olmalı şimdilik aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa da seve seve cevaplarımMerhabalar. Bazı sorularım olacaktı. Cevaplarsanız memnun olurum. Karatay Diyetinde kuru kayısı yenilebiliniyor mu? Yeniliyorsa günde kaç adet? Sebze sınırsız mı? Yoğurt ve süt miktarı ne kadar? Kuru yemiş miktarı ne kadar? Örnek bir diyet listesi var mı?
Evet aynen K kurtluarmut aman nasilsa veririm deyip tahinleri pekmezleri tatlilari goturmuyoruzNisan Allah gönlüne göre versin canım. Tabi önce kilolar gitmeli yüksek kilo ile gebe kalmiyoruz gebelikde de 30 kilo almıyoruz değil mi heracim :)
@hera_tesekkur ederm tabıkı dkkat etmk lazm ama ben streslıykn dha cok paketlere saldrıyordm yedkce dewamı gelıyor bugun sabah 10 30da klasık karatay kahwaltısı hazrladm 2yumrta yerıne 3hasladım peynır yerıne muz ekledm saat 5de acıktık bu benm ıcn ılktı 3kasık bulgr pilawı ıkı buyuk kofte zeytnyaglı kabak 1cay brdgı kdr kuruyemsle gunu kapattım bakalım bende szler gbı bu sıskınlıklerı atablcekmıyımSelam kizlar, hepinize merhaba
Onceliklekumsal su hosgeldin canim, ben de emzirme donemimde kilo vermeyi cok dusundum, ama cesaret edemedim. Bence karbonhidrati abartmayarak zaten kilo verirsin cunku emziriyorsun. Sadece saglikli ve dengeli beslenerek kilonu verebilirsin. Veremezsen de sorun yok bence her kadin her kiloda her sekilde cok guzel. Icini ferah tut.
Enginer sen de hosgeldin demissin, sana da tesekkur ederim canim.
Benim yediklerime gelince, Haftasonu biraz porsiyon abartmam disinda bir yaramazlik yapmadim.okudugum kadariyla sizler de iyi gidiyorsunuz
Guzel bir hafta guzel bir baslangic olsun. Bol enerjili az kalorili, hepinizi opuyorum...
Nereye gidiyorsunuz canım?Ayy nasıl bir gündü çok yoruldum 2 tepsi şu böreği yaptık eşimle 20 kat yufka aç hasla oy üstüne bir de yemebirazdan da baklavaya başlayacağım yarın da yola çıkacağız.
Sabah Karatay kahvaltısı yaptım saat 4 de yoğurt yedim şimdi bir kase daha yoğurt yiyeceğim hiç açlık hissetmedim durumum iyi
Ay tahin deme
Çok teşekkür ederim.merhabalar http://www.canankaratay.com/kategori/karatay-diyeti-menuleri bu sitede detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Öff ideal kiloya ulaşmadan kuru kayısı yememek kötü oldu.Benim ilk haftalar karışık biraz
İdeal kilonuza ulaştıktan sonra günde 2 tane kuru kayısı yiyebilirsiniz sabah kahvaltısından sonra süt yoğurt istediğiniz kadar yiyebilirsiniz sebze düşük glisemik indeksli sebzeleri yiyebilirsiniz kuruyemiş miktarı ince belli çay bardağı kadar 2 öğün yapabilirsiniz kuru yemiş olarak da leblebi yok ve fındık badem çiğ olarak kavrulmamis olmalı şimdilik aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa da seve seve cevaplarım
İnşallah. Sıkı yapamam ama. Keşke sıkı yapabilsem. Bir arkadaşım çok sıkı bu diyetle ayda 4 kilo verdi.Ekmek serbest değil arkadaşım ekmek yerine ceviz ye peynir ye hemen alisacaksin ideal kilona gelince mevsim meyvesi yiyebilirsin ama şimdi yeme biraz dayan hersey güzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?