- Konu Sahibi LadyInGray
-
Canım hayır ideal kiloma ulaşmadımBelki ideal kilona ulasmissindir o yüzden gitmiyordur. Biraz da sporla desteklemek gerekiyor heralde sanki kendim çok yapıyormuşum gibi :) Senin nasıl günlük fiziksel aktiviten?
Canım sanırım öyleydi
Yediklerine dikkat ederek akşam geç saatlerde yemeyerek ekmek şeker patates princ un bunlardan uzak durarak bir de üstüne spor yaparsan kısa zamanda kiloların gidecektir. Bol su içmeyi de ihmal etme. Buraya gelip motive ol arada benim için burası çok önemli gerçi bu ara arkadaşlar ihmal ediyor ama yakinda burası gül bahçesi gibi olacak :)Kızlar benim de 15 kg kadar fazlam var yediklerime dikkat ederek Leslie Sansone un 3 mil olan videosuyla kg verilir mi sizce?
Çok teşekkür ederim. Bulgur pilavı 1 öğün için nasılYediklerine dikkat ederek akşam geç saatlerde yemeyerek ekmek şeker patates princ un bunlardan uzak durarak bir de üstüne spor yaparsan kısa zamanda kiloların gidecektir. Bol su içmeyi de ihmal etme. Buraya gelip motive ol arada benim için burası çok önemli gerçi bu ara arkadaşlar ihmal ediyor ama yakinda burası gül bahçesi gibi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?