- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.401
Canım sen de nasıl gidiyor? Akşam kiraz yesin mi kaç tane yedin?sahur 03.30
domatesli biberli sucuklu yumurta
2 zeytin
salatalık
1,5 dilim balkabaklı siyez ekmeği
iftar 20.35
5 küçük ızgara köfte
3 yk sebzeli siyez bulguru pilavı
4 yk yoğurtlu köz patlıcan biber
ara 22.30 olabilir
biraz kiraz
1 çay bardağı kefir
sahur da dahil yatana kadar 2 lt su olacak.
40 dk yürüyüş
ben de bugün çok şişim. karnım davul gibi ve yine tabi wc yok. bakalım ne olacak. valla hiç tartıya çıkıp moralimi bozamam. ne yapayım.Canım evet ya kendim kırdırıp iç yaptırmıştım o kadar değerli besinlerin tartıyı yukarı doğru zıplatmazları ilginç
Sabahki tartı iftarda içtiğim çorba su da olabilir veya sahurda tükettiğim sıvılar
İftardan önce tekrar tartılacağım olsun canım sağolsun ne diyeyim
tadı nasıl oluyor?Kızlar önümüzdeki hafta sonuna kadar dikkat edip bir kilo daha verip şöyle sahura lor peynirli pekmezli yumurta yemek istiyorum. Sıcak sıcak şu anki hayalim bu
kirazlar çok küçüktü canım. 25 tane falandı herhalde ama küçüktüler. 2 tane de kayısı yedim. kefiri içmedim.Canım sen de nasıl gidiyor? Akşam kiraz yesin mi kaç tane yedin?
Bazen çerez yerine ben de meyvenin daha makbül olduğuna inanmaya başladım Karatay hoca yemeyin desede meyve
Canım afiyet olsunben de bugün çok şişim. karnım davul gibi ve yine tabi wc yok. bakalım ne olacak. valla hiç tartıya çıkıp moralimi bozamam. ne yapayım.
tadı nasıl oluyor?
kirazlar çok küçüktü canım. 25 tane falandı herhalde ama küçüktüler. 2 tane de kayısı yedim. kefiri içmedim.
açıkçası iftardan sonra tatlı ihtiyacını gidermek için yedim meyveyi ve tabi bir de wc için. kefir istemedi canım. oruç bağırsakları çok etkiliyor. meyve iyi gelir diye düşündüm ama halen çıkmadım o da başka konu.
Ahah canım aynen benYemek yiyince midem agriyor küçülmüş mide normal porsiyon yiyince fesat geçiriyorum ama gözüm aç :)
Canım afiyet olsun
Karatay da tatlı ihtiyacı oluyor mu peki? Olmuyor diye biliyorum ben
Alıç Sirkesini bende yaptım benimki olmamıştı sen nasıl yaptın CanımKızlar kendi yaptığım alıç sirkesiyle yapıyorum salatalarımı Ramazan başladı başlayalı o kadar gururluyum ki az önce meyan şerbetimi de içtim tam taş devrine bağlamış durumdayım
Güzel mi oluyor ilk kez senden duyuyorum CanımKızlar önümüzdeki hafta sonuna kadar dikkat edip bir kilo daha verip şöyle sahura lor peynirli pekmezli yumurta yemek istiyorum. Sıcak sıcak şu anki hayalim bu
Benide kabız yapıyorOlur cnaim niye olmasın
Geçen demir ilacı kullandım mahvetti beni de tam tersi ishal yaptı ben de
Şerbette inşallah insülin yükseltmiyordur ya hiç şekerli gelmiyor bana
Canım 4 kg alıcı ezdi 5 litre suya yatırdim içine az limon tuzu 3-4 çay bardağı sirke döküp 3-4 hafta beklettim sonra suzdum tadı hafif mayhoş oldu değişik ; )Alıç Sirkesini bende yaptım benimki olmamıştı sen nasıl yaptın Canım
Canım annem yapardı pekmezli yumurta küçükken lorunu ben ilave ettim diyete en uygun peynir olarak Şerbetli tatlılara taş çıkarır canım ama sen tatlı sevmiyorsun ; )Güzel mi oluyor ilk kez senden duyuyorum Canım
Canım Meyan kökü diye bir bitki kökü var bir saat suda bekletip soğuk içince güzel bir yaz icecegi oluyor ; )O ne ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?