- 30 Temmuz 2021
- 44
- 24
- 3
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlık hormonu ?merhaba arkadaşlar
Doktora gittim gebelik düşünüyorum lh sınırsa yanı 9 cıktı bunun için diyet programı uygulamamı kilomun bir tık fazla oldugunu gebelik bundan olusmuyor olabilir dedi sizede sormak istiyorum kilo vererek kadınlık hormonlarını normale getirem varmı ?
Dogrusunu söyleyın o zaman ?Kadınlık hormonu ?
Bu anlattıklarımdan sadece bunu bulup aşagalayıcı bir şekılde sormanız sizin seviyenizi gösterir . Burası bilgilendirme platform u ve herkes burda çoğu şeyi bilmiyor olabilir bu şekilde ithamınız hiç hoş değil bilginize.Kadınlık hormonu ?
Ben yanlis söyledin demedim ki sana sordum ?Dogrusunu söyleyın o zaman ?
Ben seni asaglamadim haddim de değil hatta sen öyle yazdın diye Google baktım hangi hormonlar diye ben burda devamlı takılıyorum hiç denk gelmedim bende bilmiyorum ki Google baktım sen düşün artıkBu anlattıklarımdan sadece bunu bulup aşagalayıcı bir şekılde sormanız sizin seviyenizi gösterir . Burası bilgilendirme platform u ve herkes burda çoğu şeyi bilmiyor olabilir bu şekilde ithamınız hiç hoş değil bilginize.
Kilo gebelikte çok etkili bir faktör ideal kilodan uzaklaştıkça insülin direnci olsun tiroit olsun çok etkileniyor ve olması gereken değerler araligindan çıkıyor bu da gebe kalmaya tabiki engel oluyor ben kilo verip te gebe hormonlarını kan değerlerini normal değerlere çekip gebe kalabilen çoğu kişiyi biliyorum arkadaş çevremde de vardıKendimde kilodan çok cekiyorum maalesef ideal kilomdan suan icin oldukça uzağım 3-4 aydir gebelik düşünüyorum olmadı diyete de ya gebe kalıp bebeğe birsey olur diye girmedim en son baktım girmedikçe gebelikte olmuyor kilo artışım daha da artıyor ve 2 hafta olacak diyete girdim suan icin de dahiliye deyim bütün kan tahlillerime baktırmaya geldim insülin direnci tiroit falan iste Umarım bir sıkıntı yaşamam umarım sizinde işiniz gücünüz rast gider hersey gönlünüzce olsun benim için de dualarınızı bekliyorummerhaba arkadaşlar
Doktora gittim gebelik düşünüyorum lh sınırsa yanı 9 cıktı bunun için diyet programı uygulamamı kilomun bir tık fazla oldugunu gebelik bundan olusmuyor olabilir dedi sizede sormak istiyorum kilo vererek kadınlık hormonlarını normale getirem varmı ?
2 doktorada gittim malesef ikiside kilo vermen gerekiyor dedi sol yumurtada 2 tane küçük kistim var araştırmalarıma göre kist diyetlede küçültülebiliniyormuş bir daha ki ay yumurta takibi yapıcak bakalım hayırlısıKilo gebelikte çok etkili bir faktör ideal kilodan uzaklaştıkça insülin direnci olsun tiroit olsun çok etkileniyor ve olması gereken değerler araligindan çıkıyor bu da gebe kalmaya tabiki engel oluyor ben kilo verip te gebe hormonlarını kan değerlerini normal değerlere çekip gebe kalabilen çoğu kişiyi biliyorum arkadaş çevremde de vardıKendimde kilodan çok cekiyorum maalesef ideal kilomdan suan icin oldukça uzağım 3-4 aydir gebelik düşünüyorum olmadı diyete de ya gebe kalıp bebeğe birsey olur diye girmedim en son baktım girmedikçe gebelikte olmuyor kilo artışım daha da artıyor ve 2 hafta olacak diyete girdim suan icin de dahiliye deyim bütün kan tahlillerime baktırmaya geldim insülin direnci tiroit falan iste Umarım bir sıkıntı yaşamam umarım sizinde işiniz gücünüz rast gider hersey gönlünüzce olsun benim için de dualarınızı bekliyorum
Yanlıs anlasılma oldu o zaman k bakmayın hamile kalabılmek için amh lh tsh fsh prolaktin hormonlarına bakılır bunlar yüksek çıkarsa gebelik bu yüzden oluşmayabilir çğnkü bu hormonlar yumurta oluşturma ve çatlatmaya yarayan hormondur diye biliyorumEki Görüntüle 2937481 siz beni yanlış anladınız diye size açıklama yapıyorum yoksa hiç yapmazdım hangi hormonları kastettiginizi merak ettim
Estağfurullah. Hepsi mi yuksek ? Kaç kilosunuz acabaYanlıs anlasılma oldu o zaman k bakmayın hamile kalabılmek için amh lh tsh fsh prolaktin hormonlarına bakılır bunlar yüksek çıkarsa gebelik bu yüzden oluşmayabilir çğnkü bu hormonlar yumurta oluşturma ve çatlatmaya yarayan hormondur diye biliyorum
Kesinlikle kilo verdikçe kistin yok olması da görülebiliyor etkileride azalıyor bende pcos var mesela anı ve aşırı kilo alımı oluyor diyetle yaşıyorum zaman zaman uymasamda2 doktorada gittim malesef ikiside kilo vermen gerekiyor dedi sol yumurtada 2 tane küçük kistim var araştırmalarıma göre kist diyetlede küçültülebiliniyormuş bir daha ki ay yumurta takibi yapıcak bakalım hayırlısı
163 boy kilo 73Estağfurullah. Hepsi mi yuksek ? Kaç kilosunuz acaba
Peki gebelik yaşadınız mı durumun ne canımKesinlikle kilo verdikçe kistin yok olması da görülebiliyor etkileride azalıyor bende pcos var mesela anı ve aşırı kilo alımı oluyor diyetle yaşıyorum zaman zaman uymasamda
Yok canım 4. Ay denemede ama hala gebelik yok bugun dahiliyeden kan verdim prolaktin 17.9, tsh 4.65 homo indeksi insülin direncim 1.84 çıktı sadece tsh yüksek çıktı Pazartesi sonuçlar icin gidecem tabi başka önemli hormonlarda var gebelik icin bakılacak ama olsun en azından bunlari da öğrendim önümüzdeki ay kadın doğuma da gidecem diğer hormonlarım icinPeki gebelik yaşadınız mı durumun ne canım
Eger fsh cok düşük cıkarsa pcos vardır dedi doktor ultrasonla görulebılıryormuş pcosYok canım 4. Ay denemede ama hala gebelik yok bugun dahiliyeden kan verdim prolaktin 17.9, tsh 4.65 homo indeksi insülin direncim 1.84 çıktı sadece tsh yüksek çıktı Pazartesi sonuçlar icin gidecem tabi başka önemli hormonlarda var gebelik icin bakılacak ama olsun en azından bunlari da öğrendim önümüzdeki ay kadın doğuma da gidecem diğer hormonlarım icin
Fsh 9.0 bşr doktorla görüştüm görüntülü bana amh örctur eger 1 altında cıkarsa sırek vakıt kaybetmeden tüp bebek yaptır dedi aşırı şaşkınım şuanYok canım 4. Ay denemede ama hala gebelik yok bugun dahiliyeden kan verdim prolaktin 17.9, tsh 4.65 homo indeksi insülin direncim 1.84 çıktı sadece tsh yüksek çıktı Pazartesi sonuçlar icin gidecem tabi başka önemli hormonlarda var gebelik icin bakılacak ama olsun en azından bunlari da öğrendim önümüzdeki ay kadın doğuma da gidecem diğer hormonlarım icin