Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen çok az su içiyorsun...
ben de çok fazla içiyorum hele akşam yemeğini yaparken en az 1 litre su içerim...
kendini şartla susuz diyet olmaz...
su vücuttaki toksinleri atar bunu biliyorsun...
Sen evlisin sanırım cnm
Hamile misin diye soruyorlar mis ya...:)
ben de tam gaz devam ediyorum
bu sabah 57.3 geldim yarın sabah 57 gelsem ne güzel olur...:))
hiç kaçamak yapmıyorum..
sadece 1 tane bonibon yedim kızım uzattı ağzıma ben de yedim...:)
sporun çok güzelcnm ya ben sadece yürüyorum
bu leslie yi hep duydum bi kere baktım ama bana biraz zor geldi...
Boyun kac canım zayıf duruyosun
1.69 canım:)Boyun kac canım zayıf duruyosun
Valla zayıf duruyosun şimdi kaç kilosun sen kaçtan dustun neler yaptin1.69 canım:)
Canım sadece diyetisyen yardımı aldım 95 kilodan 6 kilosunu kedim verdim 89.9 diyetisyene başladım 71 kadar 6 ayda düşdüm hastalığım nedenile bu yaz hiç diyet yapamadım kullandığım ilaçlardan etkilediği için 5 kilosunu geri aldım.Valla zayıf duruyosun şimdi kaç kilosun sen kaçtan dustun neler yaptin
Hımm anladım canım başla menulerini paylasirsin bizimleCanım sadece diyetisyen yardımı aldım 95 kilodan 6 kilosunu kedim verdim 89.9 diyetisyene başladım 71 kadar 6 ayda düşdüm hastalığım nedenile bu yaz hiç diyet yapamadım kullandığım ilaçlardan etkilediği için 5 kilosunu geri aldım.
Bu gün görüşüp diyetisyenle yeniden ayağı kalkayım![]()
7 kilo fazla ile sana hamile misin diye soranlar beni görseler üçüze hamile sanırlar herhaldebir iki kere metrobüste adamlar ondan mı yer verdi bana acep?
İnşallah istediğin kiloya bir an önce kavuşursun...
Canım ben biraz vücud yapısı olarak şanslıyım ondan öyle duruyorum...