bu benim kendi kendimi takip etmek için açtığım bir konu.
açıkçası çok bozuğum. ömrüm boyunca kilolu bir çocuk oldum. büyüdükçe verdim. şimdi de kiloluyum ama vereceğime inancım tam!
reglimin 3. günü ve güncel kilom 71.9 yani 72 diyebiliriz.
neyse 4 ocakta görüştüm diyetisyenle. orada regl öncesi 72.4tüm. yarım kilo vermişim bile regle rağmen. tabi benim dolaştığım kilolar bu değil, bu yüzden hızlı olabilir.
ilk hedefim 68
2. hedef 65
3. hedef 63
4. hedef 61
5. hedef 59
6. hedef 57
7. hedefim 55
bu hedeflerime ne zaman ulaşacağımı bilmiyorum. ama hedefim bu. her başardığımda kendime bir ödül vericem.
bu benim kendi kendimi takip etmek için açtığım bir konu.
açıkçası çok bozuğum. ömrüm boyunca kilolu bir çocuk oldum. büyüdükçe verdim. şimdi de kiloluyum ama vereceğime inancım tam!
reglimin 3. günü ve güncel kilom 71.9 yani 72 diyebiliriz.
neyse 4 ocakta görüştüm diyetisyenle. orada regl öncesi 72.4tüm. yarım kilo vermişim bile regle rağmen. tabi benim dolaştığım kilolar bu değil, bu yüzden hızlı olabilir.
ilk hedefim 68
2. hedef 65
3. hedef 63
4. hedef 61
5. hedef 59
6. hedef 57
7. hedefim 55
bu hedeflerime ne zaman ulaşacağımı bilmiyorum. ama hedefim bu. her başardığımda kendime bir ödül vericem.
ya evet haklısınız, baktim nasıl acabilecegime ama yeni olduğum için çok iyi anlayamamisim sanırım. bana destek olursanız sevinirim ancak ben çok düzenli olarak kullanmadığım için yeterli düzende burada yazamıyorum. nazikçe uyardiginiz için çok teşekkür ederim
güncel kilom tartım bozuk olduğu için emin olamasam da 71.4
kahvaltıdan evvel tartilinca daha fazla çıkıyorum. kahvaltıdan sonra daha az tabii ki tartı bozuk. neyse, hiç önemli değil. ibs rahatsızlığım var bu yüzden arada kilo artisim kabizligima bağlı olabiliyor. belki verdiklerim ödem, toksin vs.
cildim birkaç gündür daha iyi. şekerli şeyler tükettiğim için sivilcem olurdu biraz azaldı. dün gece resmen aclik yaşadım. bir iki dilim ekmek yemek istedim ama onun yerine marul ve domates yedim. bu benim için basardiydi. abur cubur alırdım her market alisverisimde ama almadım. bu benim için inanılmaz büyük bir şey. elbette evde birlikte yiyoruz bu da daha çok güzelleştiriyor o abur cuburlari.
kilo verememiş de olsam midem rahat, bu beni biraz iyi hissettiriyor doğrusu. bağırsak mutluysa insan da mutlu oluyor. sağlık her şeyden önce, kaybetmeden anlasak bir de.
ya evet haklısınız, baktim nasıl acabilecegime ama yeni olduğum için çok iyi anlayamamisim sanırım. bana destek olursanız sevinirim ancak ben çok düzenli olarak kullanmadığım için yeterli düzende burada yazamıyorum. nazikçe uyardiginiz için çok teşekkür ederim