bence yorum olsun. Hak eden hak ettiği gibi eleştirilsin veya övülsün. Adam iyi mal çıkarsın biz de övelim ya da dürüst olsun hakkı neyse onu alsın. Bu tür zırvalara maalesef ve maalesef inanan var. Ama kimi de siparişini verdikten sonra araştırma yapıyor ve buraya geliyor. Buradaki yorumları okuduktan sonra siparişini iptal ediyor veya ürünü kullanmıyor. Bu şekilde üç kişi vaz geçse kardır diye görüyorum ben. Burada bu tip ürünleri kullanıp neredeyse hastanelik olanlar oldu.. Bunların yazılması, açıklanması gerek diye düşünüyorum. Ha ne olur. yeni üyeler bu konu başlıklarında yazı yazamaz mesela, sadece okuyabilir. Belirli bir mesaj sayısı konur yazmak için. Böylece birisinin yorumunu okuyunca diğer mesajlarından ne olup olmadığını az çok anlayabiliriz diye düşünüyorum.
Zaaflarımız olduğu sürece bu ürünlere talep olacaktır, merak uyandıracaktır, bundan kaçınamayız. Ama bu forumun sosyal bir sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Bu sorumluluğu da en iyi üyelerinin dürüst yorumlarını yazarak, deneyimlerini paylaşarak gerçekleştirecektir. Benim naçizane görüşümde bu yöndedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?