• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet ders calismaniza engel oldu mu?

7.5 aydır doktor eşliğinde sağlıklı beslenme programındayım . 25 kilo verdim bu süreçte.

Yoğun çalışıyorum , aynı zamanda 2 üniversite okuyorum , haftada en az 3 kitap okuyorum.

Şükür hafıza konusunda bir problem yaşamadım.

Covid atlattıysanız ,biraz o hafıza problemi yaşamınızı sağlıyor.
Takdir ettim sizi bravo valla.😍😍

Orucluyken ders calisiyordum hicbirsey olmuyor.tabi ayni performans degil zaten siz diyet diyorsunuz sonucta oruc gibi degil

Arkadaşlar merhaba
Size birşey danışmak istiyorum. Diyet yaptığınız süreçte hafizaniz ile ilgili bir sıkıntı yasadiniz mi?
Yasamissaniz nasil çözdunuz?
Kelimeleri karistirdiginiz yada unuttuğunuz oldu mu?
Ölüm diyetine girmediginiz surece bir sey olmaz. Ders çalışırken caniniz bir seyler istediginde parmak parmak kesilmiş salatalik, havuç favorim. Sade kahve cay bunlar da insanin istahini kesip derse odaklanmayi sağlıyor deneyebilirsiniz

Ölüm diyetine girmediginiz surece bir sey olmaz. Ders çalışırken caniniz bir seyler istediginde parmak parmak kesilmiş salatalik, havuç favorim. Sade kahve cay bunlar da insanin istahini kesip derse odaklanmayi sağlıyor deneyebilirsiniz
Hariaksiniz

Destek vitamin kullanabilirsiniz marka isterseniz özelden yazarım. İçinde d vit, omega gibi hafızayı kuvvetlendiren vitaminler var. Diyete uyarsanız kilo yapmaz. Ders çalışma sürecinize de yardımcı olur

Ben ders çalışırken beni kötü etkiliyor açıkçası
Okulda ramazan aylarında performansım düşerdi benim

7.5 aydır doktor eşliğinde sağlıklı beslenme programındayım . 25 kilo verdim bu süreçte.

Yoğun çalışıyorum , aynı zamanda 2 üniversite okuyorum , haftada en az 3 kitap okuyorum.

Şükür hafıza konusunda bir problem yaşamadım.

Covid atlattıysanız ,biraz o hafıza problemi yaşamınızı sağlıyor.
Dinç kalabilmek için bir öneriniz var mı ben dağılıyorum hemen yoruluyorum :D

Dinç kalabilmek için bir öneriniz var mı ben dağılıyorum hemen yoruluyorum :KK70:
Disiplinle kendimi tabiri caizse hizaya getiriyorum:) Yapılacak bir ders varsa otelemenin geregi yok nasil olsa yapilacak diye bakıyorum. Bir de programlı çalışmak dağılmami önlüyor.

Son düzenleme:
Back
X