- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Diyetten önce kan değerlerinize bakıldı mı?Arkadaşlar merhaba
Size birşey danışmak istiyorum. Diyet yaptığınız süreçte hafizaniz ile ilgili bir sıkıntı yasadiniz mi?
Yasamissaniz nasil çözdunuz?
Kelimeleri karistirdiginiz yada unuttuğunuz oldu mu?
Kan tahlilim yapildi ve bir diyetisyenle çalışıyorumDiyetten önce kan değerlerinize bakıldı mı?
Diyet listesini bir uzman mı hazırladı yoksa kafanıza göre mi yapıyorsunuz?
Muhtemelen diyet yapayım derken dengeli beslenme kısmını atlıyorsunuz.
Covid atlatmadim cok sukur.7.5 aydır doktor eşliğinde sağlıklı beslenme programındayım . 25 kilo verdim bu süreçte.
Yoğun çalışıyorum , aynı zamanda 2 üniversite okuyorum , haftada en az 3 kitap okuyorum.
Şükür hafıza konusunda bir problem yaşamadım.
Covid atlattıysanız ,biraz o hafıza problemi yaşamınızı sağlıyor.
Cok tesekkur ederim cok.mantikliben bir kez diyet yaptim, o surecte de mastera basvurdum cok feci ders calisiyordum. bir sey olmadi. benim hem beslenme uzmanim hem de endokrin uzmanim vardi birlikte calisiyorduk, o yuzden hic sorun olmadi.
tek basiniza diyet yapmayin eger beslenme uzmaniniz varsa da bu durumu paylasin bence.
Sıkı ama uzman eşliğinde yapıyorumÖlümüne bir diyet mi?? Ben bir kere diyet yapmıştım, şimdi de diyetteyim ama bu dereceyi sadece ramazanın ilk günleri yaşıyorum
O zaman sabırlı olun, ya da bu konuyu çözecek gıdaları beslenmenize eklesinSıkı ama uzman eşliğinde yapıyorum
Bu cok mantili geldiO zaman sabırlı olun, ya da bu konuyu çözecek gıdaları beslenmenize eklesin
b vitamini takviyesi alabilirsiniz. diyetisyeninize danisin lurfen.Arkadaşlar merhaba
Size birşey danışmak istiyorum. Diyet yaptığınız süreçte hafizaniz ile ilgili bir sıkıntı yasadiniz mi?
Yasamissaniz nasil çözdunuz?
Kelimeleri karistirdiginiz yada unuttuğunuz oldu mu?
Tansiyonunuzun düştüğünü tahmin ediyorum açıkçası ama doktor olmadığım için kesin konuşamam. Bir ölçtürün yorulduğunuz anlarda ve durumu diyetisyene bildirin. Eklenecek gıdalar varsa halleder.Bu cok mantili geldi
Ne önerdi özelden yazar mısınız rica etsemArkadaşlar çok teşekkür ederim
Diyetisyenimle görüştüm düzenleme yaptik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?