Diyet ders calismaniza engel oldu mu?

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.454
198
Arkadaşlar merhaba
Size birşey danışmak istiyorum. Diyet yaptığınız süreçte hafizaniz ile ilgili bir sıkıntı yasadiniz mi?
Yasamissaniz nasil çözdunuz?
Kelimeleri karistirdiginiz yada unuttuğunuz oldu mu?

İlk 2 hafta zorluk yaşardım hep. Sonra alışıyorum. Şu an diyetteyim ve işimi etkilemiyor. Akşamları da kitabımı okuyorum, kendimi hafif hissediyorum, bünyem alıştı. Ama dediğm gibi ilk 2 hafta iş-ken-ce! Baş ağrıları, mutsuzluk, halsizlik ve sinirlilik hali oluyor.

Diyetten önce kan değerlerinize bakıldı mı?
Diyet listesini bir uzman mı hazırladı yoksa kafanıza göre mi yapıyorsunuz?

Muhtemelen diyet yapayım derken dengeli beslenme kısmını atlıyorsunuz.

Ölümüne bir diyet mi?? Ben bir kere diyet yapmıştım, şimdi de diyetteyim ama bu dereceyi sadece ramazanın ilk günleri yaşıyorum

7.5 aydır doktor eşliğinde sağlıklı beslenme programındayım . 25 kilo verdim bu süreçte.

Yoğun çalışıyorum , aynı zamanda 2 üniversite okuyorum , haftada en az 3 kitap okuyorum.

Şükür hafıza konusunda bir problem yaşamadım.

Covid atlattıysanız ,biraz o hafıza problemi yaşamınızı sağlıyor.

ben bir kez diyet yaptim, o surecte de mastera basvurdum cok feci ders calisiyordum. bir sey olmadi. benim hem beslenme uzmanim hem de endokrin uzmanim vardi birlikte calisiyorduk, o yuzden hic sorun olmadi.

tek basiniza diyet yapmayin eger beslenme uzmaniniz varsa da bu durumu paylasin bence.

Diyetten önce kan değerlerinize bakıldı mı?
Diyet listesini bir uzman mı hazırladı yoksa kafanıza göre mi yapıyorsunuz?

Muhtemelen diyet yapayım derken dengeli beslenme kısmını atlıyorsunuz.
Kan tahlilim yapildi ve bir diyetisyenle çalışıyorum

Covid atlatmadim cok sukur.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Belki de kendime çok yükleniyorum

Cok tesekkur ederim cok.mantikli

Benim oluyor yapamıyorum hele ki diyetle spor yapınca spordan sonra yorgunluk vs ben yapamıyorum yapanları da takdir ediyorum

b vitamini takviyesi alabilirsiniz. diyetisyeninize danisin lurfen.

Yani diyet derken ne kastedildiği önemli. Sağlıklı besleniliyorsa ders çalışmaya katkısı bile olur, insan dinç hisseder. Kilo verme amaçlı dengesiz besleniliyorsa tabii ki performansı kötüleştirir. Kan ve hormon değerlerine uygun menüler oluşturulmalı

Bol bol sebze yiyip su içerseniz hafızaya olumlu bile etki eder. Zihin açan pek çok sebze meyve var.
Boş durdukça ceviz ,fındık atın ağzınıza. Hatta yoğurda karıştırıp yiyin , içine semizotu falan atın. Mis gibi ara öğün olur, tok tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…