devamlı bır dıyet gecmısım olduu ama bu defa kırdımm kilitleri gecmıstede vardı alıp vermelırım ama bırturlu 60 ın altına ınemzkn bır dıyetısyenle tanıstım ve 65 kılo ıle baslayıp 1,5 ayda 15 kılo verdım hedef 48 bugun kontrolum var 49 olduysam eger son bır kılo fotolarda 15 kıloya gore cok daha ınce gorebılırsınız 50 kıloyum suanda ama daha zayıf gorundugum soylenıyor hep bunun sebebı ıse 1 senedır duzenlı spor yapmam (fıtnes)ılk haftada 4-5 gun yaparken son 4 ayıdr haftada 6 gunde 1,5 saat spor yapıyorum dıyet bıtıncede asla bırakmıcam amacım bu kıloyu 1 sene korumak sonrası bakalımm herkeze bol şans :)Eki Görüntüle 1861235 Eki Görüntüle 1861236 Eki Görüntüle 1861237 Eki Görüntüle 1861235 Eki Görüntüle 1861236 Eki Görüntüle 1861237
devamlı bır dıyet gecmısım olduu ama bu defa kırdımm kilitleri gecmıstede vardı alıp vermelırım ama bırturlu 60 ın altına ınemzkn bır dıyetısyenle tanıstım ve 65 kılo ıle baslayıp 1,5 ayda 15 kılo verdım hedef 48 bugun kontrolum var 49 olduysam eger son bır kılo fotolarda 15 kıloya gore cok daha ınce gorebılırsınız 50 kıloyum suanda ama daha zayıf gorundugum soylenıyor hep bunun sebebı ıse 1 senedır duzenlı spor yapmam (fıtnes)ılk haftada 4-5 gun yaparken son 4 ayıdr haftada 6 gunde 1,5 saat spor yapıyorum dıyet bıtıncede asla bırakmıcam amacım bu kıloyu 1 sene korumak sonrası bakalımm herkeze bol şans :)
ben buna ek gunde 3 bardak yesıl car spor oncesı sert kahve gunluk 3 tl veya uzerı su ve gunde 1,5 saat spor yaptım1.hafta 10 gunde 4 kılo verdım iste o lıste :)
sabah 1 yumurta 2 yumurta beyazı
1 yk lor peynrı
1 dıl.tam tahıllı ekmek 1 mını salatlık
ögln
150 gr et (tavuk balık kırmızı et kofte )
salata
ara
1 bardak kefır
aksam
90 rg et
salata
sakın pes etme bn suanda 48 ınmek ıcın dırenıyorummm kıracagım ama kılıtı devambende diyet ve sporla(pilates) 90dan 65e düştüm sonra 1 kilo aldım :) kendimi tekrar sıkıp bi 10 kilo daha vermem lazım. inşallah onlarda gider
tebrikler ya 1.5 ayda bunu başarmak herkesin harcı değil..bravo.. bu arada rujunun markasını ve numarasını öğrenebilir miyim
Eki Görüntüle 1862117 burda 53 kıloydumm bıtmeen cekıp attı dıyetısyenım cok ınceldıgım ıcın :)
boyum 1,64 eskı foto atayım bırtaneEki Görüntüle 1862117 burda 53 kıloydumm bıtmeen cekıp attı dıyetısyenım cok ınceldıgım ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?