• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET ÇABASI

ecemmist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
1
1
1
31
Heh ben Elif ve ben obezim. Boyum 163 ve tam tamıma 93 kiloyum. Doksanüç. Bunu yazmak bile canımı sıkıyor ama gel gelelim geçen yaz başından beri diyet yapmaya çalışıyorum lakin hiçbir şekilde başarılı olamadım. Duygusal olarak yeme problemi yaşıyorum, başa çıkmaya çalışıyorum ama sanırım otokontrolüm yok.
Herkesten destek bekliyorum ve yardımcı olabileceğim konularda destek olmak istiyorum bütün üye oldum ve ilk konum.
Teşekkürler.

Duygusal yemenizin sebebinin ne olduğunu düşünüyorsunuz ? Depresyonda mısınız? Öncelikle bunu halledin isterseniz. Ben de üzgünken veya işler yolunda degilken çok yerim

Ayrıca abartma obez falan degilsin aynı boydayız ben de 80den düştüm şimdi rejimdeyim 76ları gördüm

Aspir yagini denediniz mi? Ben de aynı sorunla mücadele ediyordum. Bir arkadaşım kendi ürettikleri aspir yağını hediye etti. Onu kullandim ve duzenli spor yaptim 2 ayda 5 kilo verdim.

Back