Diyet arkadaşı (isveç)

canım merhaba konuyu açmışsın bana biraz bilgi verebilir misin ne yedin ne içtin kaç kilo verdin... :)

Buraya site ismi vermem yanlış olur sanırım ama sağlıklı yaşam ve diyetle ilgili bir sitede yazan açıklama şöyle ;
"
İsveç Diyeti Listesi
İsveç Diyeti 1. Gün Uygulama
Sabah vakti: 1 Fincan kahve ve 1 Kesme şeker
Öğle vakti: 2 adet katı yumurta ve 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam vakti: 1 biftek (200 gram kadar) zeytinyağlı ve limonlu 1 porsiyon yeşil salata
İsveç Diyeti 2. Gün Uygulama
Sabah vakti: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle vakti: 1 dilim salam, 100 gr. yoğurt
Akşam vakti: 1 biftek (200 gr.) ve yeşil salata, 1 meyve
İsveç Diyeti 3. Gün Uygulama
Sabah vakti: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle vakti: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates ile1 meyve
Akşam vakti: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
İsveç Diyeti 4. Gün Uygulama
Öğle vakti: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç ve 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam vakti: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
İsveç Diyeti 5. Gün Uygulama
Sabah vakti: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle vakti: Haşlanmış yağsız balık ve (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam vakti: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
İsveç Diyeti 6. Gün Uygulama
Öğle vakti: 2 katı yumurta ve 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam vakti: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
İsveç Diyeti 7. Gün Uygulama
Sabah vakti: Şekersiz çay
Öğle vakti: Izgara et (200 gram) ve taze meyve
Akşam vakti: Hiçbir şey
İsveç Diyeti 8. Gün Uygulama
Sabah vakti: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle vakti: 2 katı yumurta ve 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam vakti: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
İsveç Diyeti 9. Gün Uygulama
Öğle vakti: 1 dilim salam ve 100 gram yoğurt
Akşam vakti: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
İsveç Diyeti 10. Gün Uygulama
Öğle vakti: Haşlanmış ıspanak ve 1 domates, 1 meyve
Akşam vakti: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
İsveç Diyeti 11. Gün Uygulama
Öğle vakti: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç ve 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam vakti: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
İsveç Diyeti 12. Gün Uygulama
Sabah vakti: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle vakti: Yağsız haşlanmış balık (200 gram kadar) limonlu ve tereyağlı
Akşam vakti: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
İsveç Diyeti 13. Gün Uygulama
Öğle vakti: 2 katı yumurta ve 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam vakti: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), 1 porsiyon salata

İsveç Diyeti Alternatifler ve Tavsiyeleri
  1. Brokoli bulamazsanız alternatif olarak karnıbahar yiyebilirsiniz.
  2. Kolesterolü yüksek kişiler yumurtanın akını yiyebilir.
  3. Değerli okurlarımız ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
  4. Diyet çok ağır gelirse 6. günde kesip. bir daha 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.
"

Ben mantığını hiç anlayamadım
Bu diyette az kalori ve bol protein ile zayıflatmak. Buradaki ürünlerin hepsi metabolizmayı hızlandırıcı ve kalori olarak düşük oldukları için kısa zamanda hızlı kilo veriyorsun ve verdiğin kiloları geri almıyorsun çünkü hem metabolizman hızlanmış hemde miden küçülmüş oluyor.

Anladıım, ama içeriği çok az değil mi

Ben sabahları hep kahve içerim mesela ama bu türk mü nescafe mi ki

Anladıım, ama içeriği çok az değil mi

Ben sabahları hep kahve içerim mesela ama bu türk mü nescafe mi ki

Doktorlar nescafe diyor ama ben Türk kahvesini daha mantıklı buluyorum. Çünkü hem daha etkili hemde daha düşük kaloriye sahip. İçeriğe gelince çok haklısın çok az ama yemek bu zamana kadar bize kilodan başka bir şey kazandırmadı en azından 13 gün boyunca denenebilir bence. En azından ben evleneceğim ve o gelinliğe fazla 8 kilomdan kurtulmuş olarak girmek istiyorum

Ben sade nescafeye yarım çay bardağı kadar süt koyuyorum, şekersiz, ama selülit diyorlar, bilemiyorum gerçekten yapıyor mu acaba

Ben sade nescafeye yarım çay bardağı kadar süt koyuyorum, şekersiz, ama selülit diyorlar, bilemiyorum gerçekten yapıyor mu acaba
Kahve düşündüğünüzün aksine selülit yakıcıdır. Hatta bir çok doğal selülit giderme çözümleri kahve telvesi üzerinedir. Çikolata ve kahvede olan süt tozu hem selülite hemde yağlanmaya sebep olur. Tabi her şeyin fazlası zarar. Günde bir fincan kahve hem metabolizmamızı hızlandırır hemde doktorlar tarafından sağlık için tavsiyedir.

Bende öyle düşünüyordum ama herkes selülit yapar falan diyince insan bi tereddüt ediyor

Bende öyle düşünüyordum ama herkes selülit yapar falan diyince insan bi tereddüt ediyor
açıkçası benim zaten selülitim var zayıfladıktan sonra vücudumu düzene sokmak benim için daha kolay olacağını düşünüyorum. Bir şekilde bu fazlalıklar bana engel önce onları ortadan kaldırmalıyım. Bence Yarından itibaren başlayalım. Ne dersin ?Ben gerekli şeyleri bugün alacağım ıspanak yumurta vb. gibi Hem birbirimize destek de oluruz

Vallahi bilemedim midem bu kadar boşluğa hazır mı

Ben bugün başladım 73.4 kiloyum boyum 170 cm hedefim 65 kilo
Merhaba.Bende katılmak istiyorum.Benim boyunda 173, kilo 72. Çok indim artık diyet yapmaktan.Biran önce bitsin istiyorum.Isveç diyeti bu nedenle tam bana göre.arada kaçamak yapsamda kilo ver diriyor.Benimde hedef 65.

Merhaba.Bende katılmak istiyorum.Benim boyunda 173, kilo 72. Çok indim artık diyet yapmaktan.Biran önce bitsin istiyorum.Isveç diyeti bu nedenle tam bana göre.arada kaçamak yapsamda kilo ver diriyor.Benimde hedef 65.
O zaman beraber yapalım benim ikinci günüm. Halsiz hissediyorum ama buna değeceğine eminim sonuna kadar sabredeceğim. Sen başladın mı ?

Evet.Benim de ikinci günüm canım.haftasonu fazla kaçırmamaya çalışacağım.Tam diyete uygun yapamam, ancak temeline sadık kalarak devam ederim inşallah.Şimdilik 1 kilo gitti.öncesinde az yiyerek kendimi alıştırmanın etkisi de var bunda itiraf edeyim.inşallah bu son diye tim olurda zayıf ların.yoruldum inan

Bu diyete çok sadık kaldım sadece dün 1 bardak ayran içtim fazladan oda ayranı çok sevdiğim için ve gözle görülür zayıflama oldu. Kendime söz verdim son güne kadar tartılmak yok. Birde suyu çok içemiyorum 4-5 bardak içebiliyorum. Sen neler yaptın?

Bende akşam biraz yemegi kaçırdım.
Regl olmadım siskinligim var.o beni huzursuz ediyor ama yılmadan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…