- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Gün içinde spor yapacağım evde canım. Televizyondan açar yaparkm Ebru şallı falanSüper böyle yap aksamda dışarı çıkmazsan tak kulaklığı dans et en kısa sürede insallah sonucları alırız
Valla liste olursa süper olur. Ama onu konu sahibi yapabilir. Kilo boy hedef yazsa bide her hafta kilo yazsa güzel olur. Ben yazarım heralde yediklerimi yaaa. Çünkü çok azıtıyom belkim sizden utanırımŞimdi pazartesi mi tartiliyoruz kizlar üç hafta evdeyim unutmam ama sonrasi için unutabilirim sabah bir hisim evden cikiyoruz işe gitmek için
yapmayi biliyorsanız tablo yapalim ilk sayfada ordanda takip etmesi kolay olur dusuncesindeyim ben
yediklerimizi isteyen yazsın benim saçma sapan bi istahim varama yaklaşık üç haftadir dikkat ediyorum 2020 yilina güzel girelim kızlar
Konu sahibi ne derse kuzuuuBeni de alın kızlar ya hep destek tam destek olurum İnan ki
Allah seniiKonu sahibi nerdesin yüküm fazla olabilir madden ama İnan manen çok hafifim zararım olmaz yani
insAllah hedefine sağlıkla ulaşırsn demeye geldimmerhaba kızlar,
geçen hafta diyetisyen ile beraber diyete başladım, 1 haftayı devirmiş bulunmaktayım. birbirimize destek olacak ve verdiğimiz kiloları birbirimizle paylasabılecegımız diyet arkadaşı arıyorum.
30.07.2019 - 99.8 kg
06.08.2019 - 98,6 kg
Canım bi değerlerine baktrmakla başla bence insülin direnci falan varsa o da sürekli yeme anlık hissi oluşturuyorhayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde olsun inşallah
Ben dur hemen bi tartılayım. Ama benim meselem şuuu. Ben sürekli yemek yemek istiyorum. Öyle böyle değil elim dursa ağzım durmuyor ağzım dursa midem gurulduyor. Benim önce bu sürekli bişey yeme işini çözmem lazım. Çünkü evdeyim ve aklım hep bişey yemekte
Günaydın kızlarrrrr
kızlar gunaydın herkese. dun yuruyusten sonra bayılmısım resmen öyle bir uykuGünaydın
Yok canım benim değerler normal, benim ki pis boğazlıkinsAllah hedefine sağlıkla ulaşırsn demeye geldimtakipteyim konunu
Canım bi değerlerine baktrmakla başla bence insülin direnci falan varsa o da sürekli yeme anlık hissi oluşturuyor
ay bende öyleyim ya yemek yemeyi seviyorum ağzım sürekli çalışsın istiyorum nasıl bir mantık anlamıyorum kiYok canım benim değerler normal, benim ki pis boğazlık
regl donemı gelırken normal, dıyetısyenım de aynısını soyledı. bazen takılsa da gıdecek hıc moral bozmak yok canımya şaka gibi tartıldım ve 76,800 geldim geçen hafta daha 76.100 düm anlamıyorum dikkat ettim birde adet günüme 6 gün kaldı vucut su toplaya bilir mi kızlar
Evet canım ben regl öncesi şişkin hissediyorum kendimi böyle öyleyseya şaka gibi tartıldım ve 76,800 geldim geçen hafta daha 76.100 düm anlamıyorum dikkat ettim birde adet günüme 6 gün kaldı vucut su toplaya bilir mi kızlar
Yaaa sorma can boğazdan geliyoo ya bizim boğazdan gidecekay bende öyleyim ya yemek yemeyi seviyorum ağzım sürekli çalışsın istiyorum nasıl bir mantık anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?