Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Teşekkürler cnm nasip değilmiş daha ☺
hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde olsun inşallah
gel tabi ama bırakmak yok. hedef kılolara kadar devam.
3 kişi olur tabı takibi daha kolay yaparız
Ben dur hemen bi tartılayım. Ama benim meselem şuuu. Ben sürekli yemek yemek istiyorum. Öyle böyle değil elim dursa ağzım durmuyor ağzım dursa midem gurulduyor. Benim önce bu sürekli bişey yeme işini çözmem lazım. Çünkü evdeyim ve aklım hep bişey yemekte

bende öyleydim ama artık cok sıkıldım kıyafet bulamamaktan, kendımı begenmemekten. bence bız vucudumuz ıcın en ıyısını hakedıyoruz. o yuzden yapabılırız. ben hayatımda ılk defa gercekten kendıme bakmak ıstıyorum. sende öyle yap ki beraber kilolarımızdan kurtulalım. çünkü yemenın sonu yokkk

Sürekli su iç yada meyve ye yemek yerine

Allah razı olsun amin inşallah can

şimdi tartıldım 68.2 kiloyum. Boyum 1,70. Keşke 60 kiloya düşebilsem. Çok doğru diyorsun. İnsan zayıflayınca kendine kat kat güzel hissediyor. En son ne zaman 60 kiloydum hatırlamıyorum ama inşallah başarabilirim. 62 olsam o da iyi benim için. Ama bi yandan da spor da yapmam lazım. Zayıf olup sarkık olmayı istemem
Sürekli su iç yada meyve ye yemek yerine
su tamam içiyorum meyve de yiyorum ama yemeğin yerine geçmiyor

her gün 30-45 dk yürüyüş biraz da dikkatle bence kolay verirsin. ben 1 haftada 1200gr verdım hepsı yağdan.

Benim önce ki kilom da öyleydi hatta 64 e bile çıktım en yüksek kilom da 68 di ve evlendim kendime çok dikkat ettim Allah’a şükür 5 6 kilo vererek 58 i gördüm sabret ve azmet olur

her gün 30-45 dk yürüyüş biraz da dikkatle bence kolay verirsin. ben 1 haftada 1200gr verdım hepsı yağdan.
Benim önce ki kilom da öyleydi hatta 64 e bile çıktım en yüksek kilom da 68 di ve evlendim kendime çok dikkat ettim Allah’a şükür 5 6 kilo vererek 58 i gördüm sabret ve azmet olur
İnşallah kızlar bu defa yapacağım.bide aksi gibi eşim kilo verdi 1 buçuk ayda 7 kilo verdi buda canımı sıkıyor. Yürüyüş yapamam sanırım gündüzleri accayip sıcak akşam da elim çıkarsa çıkarım tek başıma korkarım ben karanlıkta falan. Ama evde hareket yapacağım kendim

Tatlim nerde yasiyorsun

Eee kızlar şimdi ne yapıyoruz. Ne zaman tartılıyoruz. Günlük yediklerimizi de yazalım mııı

En son dün tartıldım. Bir sonraki cuma günü, sizde o zaman paylaşırsanız devam ettirmiş oluruz. Ben her tartıldığım da ilk yazdığımı güncellenirim
İlk mesajını mı yani canım. Hepimiz aynı gün mü tartılalım. Ben Cumartesileri genelde evde olmuyorum en uygun Pazartesi leri tartılırım

İlk mesajını mı yani canım. Hepimiz aynı gün mü tartılalım. Ben Cumartesileri genelde evde olmuyorum en uygun Pazartesi leri tartılırım
Evet canım hem buraya yazarım en son hemde ilk mesajı guncellerim. Tamam bir kaç gün arayla olsa da peş peşe yazmış ve takip etmiş oluruz.
Ben kısaca programımdan bahsedeyim:
Sabah sade kahve
10 gibi ceviz ya da kuru meyve
Öğlen salata
Aksam 4 gibi yogurt
Aksam yemeğim ne yazık ki eşimin geliş saati olan 8
Aksam yemeğinde de et tavuk balık veya bakliyat yiyorum.
Asitli içecekler ve ekmek yok.
Tabii bu bana göre oluşturan liste, ben sabahları kahvaltı yapamadığım için böyle

Meden yapamıyorsun canım. Müsait mi olmuyorsun yoksa sevmiyor musun

Sadece pazar günleri yapıyoruz esimle, onun dısında pek kahvaltı yapmayı sevmiyorum. Çalıştığım için kahve idare ediyor beni öğlene kadar canım
Anladım canım hadi bakalım neler olcak kaç kilo vercez görelim. Ben sabah 8-8.30 arası kahvaltı yaparım. Zeytin peynir domates salatalık biber. Genelde de yumurta haşlaması olur. Standarttır bu benim için. Ama işte öğle akşam gece sabah sürekli yerim bundan sonra dikkat edeceğim. Günde en az 3 litre su içeçeğim. Çok fazla açlık hissi olduğun da sarı-beyaz leblebi yiyeceğimmm

Süper böyle yap aksamda dışarı çıkmazsan tak kulaklığı dans et en kısa sürede insallah sonucları alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…