Tarih | 30.07.2019 | 06.08.2019 | 19.08.2019 | 24.08.2019 | 23.09.2019 | 28.09.2019 | |||
G gulbos | 99.8 kg | 98,6 kg | 98,6 kg | 96 kg | 95,1 kg | ||||
| - | 76,8 kg | 75,1 kg | 74,6 kg | 74,5 kg | ||||
Suleekaraa | 105 kg | 103,8 kg | 103 kg | 101,2 kg | 102,8 kg | ||||
Nurayceco | - | - | 77,15 kg | 75,75 kg | 76,3 kg | ||||
kedicik555 | - | - | 82,5 kg | 81 kg | 79 kg |
Canım 6 aylık maratona başladım ve son derece kararlıyımMerhaba, ben varım istersen ama beni birakip gitmeyeceksen
Çok sevindim.Canım 6 aylık maratona başladım ve son derece kararlıyım ☺Yani vazgeçmek gibi bir seçenek yok
Cumartesi benim için de uygun ama dün tartıldığım için haftaya cuma yazarım son halini. Benimde yaş 28, şuan kilo 98. Hedef ilk aşamada 75.Çok sevindim.
ben 39 yasindayim 76 kiloyum. Boyum 165. Ilk hedefim 65 olmak.
ctesi yada pazar tarti günümüz olsa olur mu. Çalışıyorum ve diger gunler unutabilirim
canım yaş 28. boy 1,69. yaklasık 2 senede (evlendikten sonra)25-30 kılo aldım. hoş hep kiloluydum ama son 1 senedır obezıteyı bıle ardımda bırakmak uzereyım. hiç tartıya cıkmıyordum aynalardan kaçar olmuştum. aklım başıma nasıl geldi diye sorarsan dizlerimin üstü bile çatlamaya basladı artık onları gorunce bunlar kilo verınce bıle nasıl gozukecek diyip kendimi diyetisyene attım hemen.kendinden biraz bahseder misin canım
bence gel ama yine söz gulbos un bende ona takılıyorum ama sonradan sessiz sedasiz çıkacaksa bilmiyorum artık
Kız eğer iki kişi ile okey diyorsanız siz ben uzaktanda izlerim hee sonradan ortalığı karıştırmış olmayımmbence gel ama yine söz gulbos un bende ona takılıyorum ama sonradan sessiz sedasiz çıkacaksa bilmiyorum artık
kendinden bahsetsene biraz
bu arada kizlar daha fazla kisi olmayalim 3 kişi devam edelim derim
Sana eşlik etmeyi çok isterdim ama yeni düşük yaptım diyet yapamam suanlık ama ilerde uğrarım yinemerhaba kızlar,
geçen hafta diyetisyen ile beraber diyete başladım, 1 haftayı devirmiş bulunmaktayım. birbirimize destek olacak ve verdiğimiz kiloları birbirimizle paylasabılecegımız diyet arkadaşı arıyorum.
30.07.2019 - 99.8 kg
06.08.2019 - 98,6 kg
Bu kiloyla boyla hedefin kaç çok merak ettimSana eşlik etmeyi çok isterdim ama yeni düşük yaptım diyet yapamam suanlık ama ilerde uğrarım yine ☺ Kilo:58 boy;1.70
55 vallahBu kiloyla boyla hedefin kaç çok merak ettim
Gız ben konu sahibi değilimm55 vallahcanım inşallah vereceksiniz o kiloları azimli ol başta zorlansan da dayan emi ❣
Gız ben konu sahibi değilimm
Bu arada geçmiş olsunpardon canım aman artık kimse sözlerim ona ❣
Teşekkürler cnmBu arada geçmiş olsun
bence gel ama yine söz gulbos un bende ona takılıyorum ama sonradan sessiz sedasiz çıkacaksa bilmiyorum artık
kendinden bahsetsene biraz
bu arada kizlar daha fazla kisi olmayalim 3 kişi devam edelim derim
gel tabi ama bırakmak yok. hedef kılolara kadar devam.
geçmiş olsun cok, lutfen toparlan ve ugra buralara. hoş bence ihtiyacın yok :)Sana eşlik etmeyi çok isterdim ama yeni düşük yaptım diyet yapamam suanlık ama ilerde uğrarım yine ☺ Kilo:58 boy;1.70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?