- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Kuşum valla ben yediklerimi yazmayim okuz sanirsiniz, ama bugün 16:30 da bitecek yemem. If diyeti varmis onu yapiyor gibiyim tam olmuyo ama yapabildigim yere kadar.En azından arkadaşlar buraya ne yediğini ne içtiğini de yazsa. Ben sanki burda boş boş konuşuyor gibi hissediyorum
Benim kayınvalide yaptırdı güzelce yediImplant olacak canım benim ya
NeeeeBenim kayınvalide yaptırdı güzelce yedilf diyeti ne kız
slm topik sahibi bilir tatlım , ama ben şimdiden hoşgeldin deyim çalışıyor musun kaç yaşındasın ?bende 79 ile basladim 3 kilo verdim devam ediyorum .. diyet yapmiyorum saglikli beslenmeye cabaliyorum .
Tebrikler canım ne kadar sürede verdin ne yaptın?bende 79 ile basladim 3 kilo verdim devam ediyorum .. diyet yapmiyorum saglikli beslenmeye cabaliyorum .
sagil canim ben tatli hamur işi cooookkkk severim onları kestim tartida 79 u gorunce en kilolu halimdi. memlekette akrabanin biri tulum peyniri gibi olmussun dedi onun hakki büyük hirslanmamda.3 haftada verdim yürüyorum evde leslie yapıyorum canim onceden de yapmistim zayiflamadim ama silikasmistim .Tebrikler canım ne kadar sürede verdin ne yaptın?
tebrikler canım. lutfen bana pazartesı gunu mesaj olarak kılonu gram dahıl olarak yaz senı tabloyaya ekleyeyım. bırazımız whatsaptan devam edıyoruz ama orda kalabalığız sımdılık senı oraya alamayız. burdan da yazıyoruz ama zeynep ben veben kahvaltıda yarim yumurta ( haslanmis yumurtayi hic sevmem) az peynir domates bur dilim ekmek yedim. ogle 3 kofte domates yoğurt yiyeceğim. 2 lt su iciyorum gunde ben 1 lt bile icmezdim cildim duzeldi.birde kk okudum ogle ve aksam yemeginden sonra zeytin yapragi ve kekikli cay iciyorum
nıye cevap vermıyorsun kız o zaman bıraktın mı dıyetı ne yedn?
tamam canim pazartesi buraya yazarim.tebrikler canım. lutfen bana pazartesı gunu mesaj olarak kılonu gram dahıl olarak yaz senı tabloyaya ekleyeyım. bırazımız whatsaptan devam edıyoruz ama orda kalabalığız sımdılık senı oraya alamayız. burdan da yazıyoruz ama zeynep ben ve
K KurkmantoluS . o yuzden burdan ılk adımda gorusuruz ılerısı ıcın musaıt olursa whatsapa da alırız seni
Ne sordun ki kız. Neye cevap vermedimnıye cevap vermıyorsun kız o zaman bıraktın mı dıyetı ne yedn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?