yedıklerımızı paylasıyoruz ya canım sormaya gerek var mı?Ne sordun ki kız. Neye cevap vermedimyooo bozmadımmm
Valla kimsenin bişey paylaştığı yok canım. Bi ipek yazıyor. Bende kendi kendime yazıp durdum baktım yazan yok gerek duymuyorum yazmayayedıklerımızı paylasıyoruz ya canım sormaya gerek var mı?
sen bılırsın canımValla kimsenin bişey paylaştığı yok canım. Bi ipek yazıyor. Bende kendi kendime yazıp durdum baktım yazan yok gerek duymuyorum yazmaya
Zeytinli biberiyeli çay ne işe yarıyor canımbende aksam yemeğimi yedim. ustune zeytinli biberiyeli çayımı içtim . gündüz yürüdüm bugünlük bu kadar.
kk da okudum diyetisyen tavsiye etmis yag yakma ozelligi varmis canimZeytinli biberiyeli çay ne işe yarıyor canım
Kuzlar birşey soracağım. Kuru kayısı yeme
bence zarari yoktur miktari onemli .ben kuru incir yiyorum kahvenin yaninda kusluk vaktindeki ara öğünde 1 tane oda ayni sayilirKuzlar birşey soracağım. Kuru kayısı yemek diyet zamanında faydalı mı zararlı mı sizce. Böyle büyük tatlı tatlı malatya kayısıısı gibi olan değil. Evde kendi kuruttuğumuz tıkır tıkır kayısılardan bahsediyorum
anladım canımmmkk da okudum diyetisyen tavsiye etmis yag yakma ozelligi varmis canim
bu arada mahallede düğün muzik evde gibi oynayacagim hem spor hem moral
Bende bi aktara sorayım bakalımkadınlar kulübünde okudum diyetisyene giden ve hikayesini paylasan bir bayan yazmisti.yemeklerden sonra iciyorum diye
Tatlım meyveler için yaşı daha az kalorili diyorlar. Suyu cekildigi için tamamen seker diye düşünüyorumKuzlar birşey soracağım. Kuru kayısı yemek diyet zamanında faydalı mı zararlı mı sizce. Böyle büyük tatlı tatlı malatya kayısıısı gibi olan değil. Evde kendi kuruttuğumuz tıkır tıkır kayısılardan bahsediyorum
Ne iciyormus ben kacirdim orasinikadınlar kulübünde okudum diyetisyene giden ve hikayesini paylasan bir bayan yazmisti.yemeklerden sonra iciyorum diye
YaaTatlım meyveler için yaşı daha az kalorili diyorlar. Suyu cekildigi için tamamen seker diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?