- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Valla ben sabah kahvaltı da her zmaanki gibi. Domates salatalık biber zeytin haşlanmış bir yumurta yedim. Sonra evi topla et içim sıyrıldı bir avuç beyaz leblebi yiyorum şuanNapiyonuz kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben sabah kahvaltı da her zmaanki gibi. Domates salatalık biber zeytin haşlanmış bir yumurta yedim. Sonra evi topla et içim sıyrıldı bir avuç beyaz leblebi yiyorum şuanNapiyonuz kizlar
3 tane zeytin yapragi 1 tutam biberiye ağzı kapalı sekilde 10dk demlenip içilecek ben yapiyorum 15 yapilacakmis tadi ıdare ederNe iciyormus ben kacirdim orasini
Yoo aksine beni yunurta tok tutuyor canımgunaydin .ben sabah standart kahvaltımı yaptım . birsey sorucam beni yumurta cabuk aciktiriyor peynir tok tutuyor , süt aciktiriyor yogurt tok tutuyor kendinizde boyle fark ettiğiniz seyler var mi
Tatlim hangi sehirdesin sen zeytin yaprağıni aktardan mi aliyon3 tane zeytin yapragi 1 tutam biberiye ağzı kapalı sekilde 10dk demlenip içilecek ben yapiyorum 15 yapilacakmis tadi ıdare eder
aktardan aldim, corum da yasiyorum ben canimTatlim hangi sehirdesin sen zeytin yaprağıni aktardan mi aliyon
Bend3 de surekli seftali yeme aliskanligi tuttu. Kilo yapar mi kiara öğün turk kahvesi iciyorum yaninda hurma ile .
Ikiye dusurdum dun tatlım. Artık ne yiyecez bilmiyom herseyde bisey var. Suyuda zor içiyorum. Alismisim bisey yemeye ama eskiye göre çok iyiyim. Inşallah pazartesi gününe 600 gr da giderse harika olacakGünaydın kızlarrrrr. ipek zeynep kuzu şeftalinin fazlası kabız yapar diye biliyorum ben
İnşallah kuzum
Ikiye dusurdum dun tatlım. Artık ne yiyecez bilmiyom herseyde bisey var. Suyuda zor içiyorum. Alismisim bisey yemeye ama eskiye göre çok iyiyim. Inşallah pazartesi gününe 600 gr da giderse harika olacak
Kabusssssstartılmaya son 4 gun kızlar hadı bakalım
Kaçamak yok ptesi ye az kaldigunaydin... kahvaltimi yaptim ara ogunde turk kahvesi ve 1 tane hurma yedim .dun spor yapamadım pazara gittim kacamakta yaptim valla
en az 2 kg ınsallah canımKaçamak yok ptesi ye az kaldi
Bence bu hafta ben yerimde sayacağımen az 2 kg ınsallah canım