diyelimki eşiniz size doğum gününüzde hediye almadı !!

Limoncuyu ornek al biraz :KK70:
Hediye alsa belki o kadar etmeyecek.
Kar bunlar hep kar :KK70:

Konu sahibi, valla bilemedim ya. Ben olsam ailemle yemege cikmayi da kabul etmezdim. Masada falan iyi ki dogdun seramonisi gectiyse tekrar tekrar solememesi normal.

Edit. Konunun hediye oldugunu unutmusum. Kartini alir tum limitiyle kendime hediye alirdim. Ceza gibi ceza.

limoncuda ki altın zekası ben de olsa şimdiye villa sahibi olmuştum haha :)

Limoncuyu ornek al biraz :KK70:
Hediye alsa belki o kadar etmeyecek.
Kar bunlar hep kar :KK70:

Konu sahibi, valla bilemedim ya. Ben olsam ailemle yemege cikmayi da kabul etmezdim. Masada falan iyi ki dogdun seramonisi gectiyse tekrar tekrar solememesi normal.

Edit. Konunun hediye oldugunu unutmusum. Kartini alir tum limitiyle kendime hediye alirdim. Ceza gibi ceza.
Hayır yemektede mevzu geçmedi malesef..
Söyledi zaten al kartımı istediğini al dedi.kanıma girdin şimdi..

Bildiğin öküz.... Tavırda çok sinir bozucu, ne varya bi gün sadece özel bişe yapsa nolur yani. Ben kabul edemem böyle şeyleri başının etini yerim, ayrıca kırıcı buldum, bildiğin geçiştirmiş seni

Evet hanımlar;
Eşiniz size doğum gününüzde hediye almazsa ne yapardınız ?
2 3 gün önce benim doğum günümdü.eşim ailemle bizi yemeğe götürdü (not aileme yemek sözü vermişti önceden).gündüz beni aradı akşam seni zaten bi yere götürcem ailenide arayalım onlarda gelsin dedi.aslında çok istemesemde tamam dedim.yedik geldik ailem evine gitti.akşam evde hiç ne gelip kutladı ne hediye verdi.öylece oturdu en son gece yarısı sinirlendim insan bir gelir kutlar bişi söyler , hiçbirşey bulamadı bi tane gül alır dedim.
Ben öyle kutlamaları sevmiyorum , hediyeyide ben bişey alamıyorum birlikte istediğini alırız diye düşündüm dedi.
Böyle düşüncesi olan gelip açıklamazmı ,ben sinirlenince söylüyor.
Mesele hediye değil aslında benim için özel olan bir günü bana özel yaşatmasıydı.biraz olsun önemsemesiydi.ilgilenmesiydi.
Güzel oganizasyon yapacak güzel hediye alacak parasıda var zamanıda var herşey var yani.
Benmi çok abarttım bilemiyorun ama çok kırıldım..
bir cıcek alabılırdı.... bende olsam bozulurdum

Bende de aynı model değişik versiyonu var.Aileleri tarafından yetiştirlme tarzlarından oluyor canım kısacası ailesinden ne görüyorsa kendiside onu yapıyor.Benim ailem her özel güne önem verir ve de kutlarlar.Ama eşim 15 yıldır tanırım ve de bir özel günümü hediye ile kutladığını görmedim ne benim nede ailemin bence gereksiz yere üzme kendini malesef bizler gibi ince düşünemiyorlar.
Yok canım tamamen bizimkinin odunluğuyla alakalı..
Yoksa ailesi uzaktada olsa arar kutlar.kardeşide aradı.
Benimki odun..

Gel alalim demis ve siz de saka yollu tamam demissiniz. Niye saka yollu tamam dediniz ki? Yani 10 kere söylesin üstüne de yalvarsin mi sizi hediye almaya götürmeye ikna etmek icin. Yanlis kelimeler mi kullanmis, gel alalim yerine hadi gidelim mi demesi gerekiyordu?
Canım gerçekten götürmeye kalksa gitmiycem tabiki.sadece ciddimi gerçekten diye tamam dedim.ama devamı gelmedi ondan..bu seferde kartını verdi al git istediğini al diye.
Bende aldıda bişey beni kandırıyor sandım.

Hayır yemektede mevzu geçmedi malesef..
Söyledi zaten al kartımı istediğini al dedi.kanıma girdin şimdi..

Valla sonrasinda dibe vurma durumunuz yoksa kendine guzel bi kaban, guzel bi bot, parfum hatta tencere takimi falan al.

Bi otursun icine daha yapmaz o zaman.

Valla sonrasinda dibe vurma durumunuz yoksa kendine guzel bi kaban, guzel bi bot, parfum hatta tencere takimi falan al.

Bi otursun icine daha yapmaz o zaman.
Yok valla dibe falan vurmaz o..
Kız ciddi ciddi düşünmeye başladım.en güzel ceza bu olur heralde.

Tabi ki insan özel ilgi ister ama bence ailenle seni yemeğe götürmesi ve sana "istediğin bir şeyi alırız" demesi de güzel...

Ooo sizi yemege cikarmis iste :) ozel bir gun oldugunu unutmamis, benim icin onemli olan unutup unutmamasi bu sene de hediye almadim gecen sene de ama daha sonra aslkim bak bunu cok begendim bana dogum gunu hediyen olsun diye hosuma giden birseyleri aldiriyorum ben

Ben özel gunlere çok önem verdiğim için eşiminde önem vermesını beklerım.
Eğer önem vermesse bende onunkıne vermem O kadar basit kendımı üzüp karalar bağlamam açıkcası.
Ama ben sanırım şanslıyım :) Dün doğum gunumdu ve çook guzel bı gun yaşattı bana. Allah bin kere razı olsun.

Ooo sizi yemege cikarmis iste :) ozel bir gun oldugunu unutmamis, benim icin onemli olan unutup unutmamasi bu sene de hediye almadim gecen sene de ama daha sonra aslkim bak bunu cok begendim bana dogum gunu hediyen olsun diye hosuma giden birseyleri aldiriyorum ben
ben olsam kırılırım hedıye adı üstünde kendım sctıkten sonra ne anlamı var... hem her erkek bır cıcek bır cıkolata alıp getırebılır...

Herkesin bir sevgi dili vardır sevgiyi hitap edişi şekli farklıdır
Mesala benimde 5 gün önce doğum günümdü eşim hediye almadı hiçte alınmadı .Beni sevgi dilim onun bana harcıyacagı zamandır bu çok hoşuma gider en büyük hediye onun benimle paylaştığı hayatıdır diye düşünürüm
Ama sizin sevgi diliniz hediyeden yana olabilir bunu ona hissetirmeye çalışırmalısınız bence....

ben olsam kırılırım hedıye adı üstünde kendım sctıkten sonra ne anlamı var... hem her erkek bır cıcek bır cıkolata alıp getırebılır...
Haklisiniz getirebilir ama biz bu tur seyleri ozel gunlere saklamiyoruz. begendigim birseyi hic alakasiz zamanda alip yildonumumuzde esime hediye vermedigim olmustur. Tabi alsa hosuma gider ama kucuk seyler icin de kirginliga gerek yok. Tek kriterim o gunu unutmasin :)

"al kredi kartını kendine birşeyler al"klübüne hoş geldiniz.
32 yıllık evliyim.özel günlerimde hiç sürpriz hediye görmedim.ilk yıllar haricinde artık ben de yapmıyorum.beklentim sıfır.evlilik yıldönümlerimiz de bile ,çıkıp kendime hediye alıyorum.sonrada gösteriyorum.ona almıyorum ama:KK62:.
zaten bu saatten sonra alsa,şüphelenir,altında bir bit yeniği ararım.

ne kadar saçma aslında kendisi bu tarz kutlamaları sevmiyor diye, karşısındaki insana yapmıyor. ya belki o seviyordur o istiyordur. ben de aynı sizin gibiyim. hediye de isterim güzel sözler duymak da. sonuçta sevdiğin biri ve ne kadar zor olabilir ki bunları yapmak. insanın hiç mi içinden gelmez hep bana hep bana der olmuşlar. benim sinrim bozuluyor böyle durumlara valla.

bence hiç abartmamışsınız. tam yerinde olmuş.

Kutlu olsun demek zor değil , hediye neyse de . Arkadaşlarının doğum gününü falan da mi kutlamıyor ?

X