- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Yiyiyorsa cikart dedim pkk yi savundugum bi yaziyi.ne laf ceviriyorsun simdi.bana kalkmis pkk yi savundgumu soyleyemzsin.madem soyluyorsun bul cikart diyorum.ben beni konusuyorum simdi.sen beni sucladin cunku.kalkmis yok sinir kapisndan alkislarla gecen terorstler diyosun.hakli buldum mu iyi yapilmis dedim mi bir yazimda.ama yok carpitmk senin isin.evet yine diyorum ne yazdgimi gayet iyi hatrliyorum.pkk yi zamaninda uygulanan yanlis devlet politikasi olustrdu guclendrdi dedim.bundan nasil pkk savunucusu oldugumu cikarmaksa muthis zekanin eseri herhal
Saraylimin avukatligini yapmak sana mi dustu ayrica.sanane!!
Pkk yi savunan da vataninin yaninda degil karsisinda duran surekli yeren vatanina dusmanlarinin yaninda olan vatan hainidir net.
yiyorsa ne demek yahu? Sen kimsin ki yemesin? Ok bulup cıkarıcam o mesajlarını, sittin sene oncesinde kaldı ama tararım bolumdeki tum mesajlarını.
Evet bana dustu avukatlıgını yapmak, bundan sana ne? :) Simdi mi aklınıza geldi pkknın vatan haini oldugu? Meclis yolunu acan da senin iktidarın, demokrasi davullarıyla sehirde karsılatan da..o zaman nerdeydiniz?
Neyse, kimseyi sucladıgım yok, ben ne okudugumu cok net hatırlıyorum, bulurum beraber hatırlarız..sorun degil..