- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.352
- 498
- 37
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Tabiki kazandırırSadece terör politikası ile sözlerim . Devlet erki teröriste bile isteye ; küllerinden yeniden doğma fırsatı vermez , hala da aynı düşüncedeyim .
Basın danışmanları , Gökçek/Arınç diyalogları (akp nin kadrosuna toz konduramama , kol kırılır yen içinde kalır politikası ) / paralel yapının görünmezliği falan ... Çirkin siyaset sahneleri . Savunacak kadar kör değilim .
Terör konusunda çözüm sürecini ilk günden beri eleştirdim , kanıma dokundu . Neden yapıldığını kestirebilsem de (AB sürecinde insan hakları olarak sürekli karşımıza çıkması , AİHM tehditleri ) içime sinmedi . Şimdi ben demiştim demek bana bir şey kazandırmaz değil mi ?
Çünkü bundan hiç bahsetmeden sürekli savunanlari görüyorum o kadar uzuyor ki beni gelecek adına
Bir şeyler söylerken bunu dile getirmek gerekir
Bunu yaptınız siz zamanında şimdi ne değişti diye sormak gerekir
Bu sadece burada değil her mecrada
Güç yozlastirir mutlak güç mutlak surette yozlastirir.
Şu an bunlara olan bu
Bir de şey sorcam paralel yapılanma olayı
Devletin içinde çok ilerlediler hepimiz biliyoruz
En önemli kurumlara kadar geldiler
Ergenekon Davasınin mimarlarindan bu yapılanma Genelkurmay baskanlarini içeri attirdilar
Ve şimdi hükümet temizlemeye çalışıyor gerçi onda da aldatildilar da olur öyle arada ne olacak canım yap Boz ya bu devlet
Her neyse bakın paraleli nasıl temizliyotlar
Masum suçlu demeden kadroları nasıl bosaltiyorlar
Maddi kaynaklarına el koyuyorlar
İsteyince oluyormus devletin gücü varmış
Peki bu hukumet başından beri samimiyse neden pkk ile ilgili hiç böyle bir kadro temizleme işine girmedi
Ben hiç hatırlamıyorum bu derece büyük bir temizlik
Ben bile biliyorum terörle mucadelenin yüzde 50 lik kısmı saha operasyonudur geri kalan masa basıdir
Yıllardır bu neden yapılmadı
Binlerce yıllık devlet gelenegini bilen bu koca koca adamlar benden daha mı aptal ki bunu bilmeyecek?
Bundan sonra temizlenecekse neden zamanında temizlenmedi?
Bu kadar şehit onlar aldandi diye mi verildi
Ya oluyormus işte kimsenin de sesi çıkmıyorMuş
Usulsüz üsten çıkarılanlar oldu
Aynı şey niye yapılmamış
Ben bile biliyorum ya bunu
Şimdi mi mücadele edecekler ?
Peki ben neyse
O kadar şehit bunlar aldandi tahmin edemedi diye mi oldu ?
Ben akp bürokratlarınin bunu tahmin edemeyeceklerini sanmıyorum çünkü gerçekten çok zeki politikacılar olduklarini düşünüyorum .
Son düzenleyen: Moderatör: