• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da İstiklal Marşına büyük ayıp!

Şerefsiz soysuz köpekler size köpek dememle köpeğe bile hakaret etmiş oluyorum köpek kadar aklınız yok
Sabah haber de izledim köpeğin sahibi hastalanmışda hastane koridorunda nasıl bekliyordu sahibi köpek kadar aklınız yok köpek kadar:KK67::KK67:
ne kadar doğru yazmışsın..

Pislikler. Bunlari azdiranlar da var onlara yazacaklarimdan sonra epey yuklu bi tazminat odemeye mahkum kalabilirim.

ülkem'in marşına saygisizlik yapan, hakaret eden serefsizlerin cezalandirilmadigi, ama o serefsizlere tepki gösteren milletinin cezalandirildigi bir hükümet tarafindan yönetiliyoruz...
köpek köpegi isirmiyor malesef..!

Şerefsiz soysuz köpekler size köpek dememle köpeğe bile hakaret etmiş oluyorum köpek kadar aklınız yok
Sabah haber de izledim köpeğin sahibi hastalanmışda hastane koridorunda nasıl bekliyordu sahibi köpek kadar aklınız yok köpek kadar:KK67::KK67:

Galatasaray'ın İstiklal Marşı'nın protesto edildiği yerde oynanmam deyip itiraz etmesi hatta maçtan çekilmesi gerekirdi.

Kurtuluş Savaşı'nda Diyarbakır da o kadar şehir verdi..
Dedelerinin, atalarının sayesinde bugün orada "Özgürce, kendi dillerini konuşabiliyor ve inançlarını yaşayabiliyorlar."
Demek bugün savaş olsa, o ıslıklayanlardan 1 kişi bile cepheye gitmeyecek.!
Ve düşman ülkenin sömürgesi altında, onların kölesi olarak, inançsız ve devşirilmiş şekilde yaşamaya razı olacaklar öyle mi?
İstiklal savaşında Diyarbakır elden gitseydi şayet; Bugün "ıslıkla protesto" değil, konuşma özgürlükleri dahi olmayacaktı.!
Yazık, çok yazık..!!!

Ya şahsen önceleri "vıyy soygı duyacahsınız lo" demek isterdim
Ama artık çok da şeyimde değil bunların saygı duyup duymaması :27:

Back