Diyarbakır’da ev temizliği, çocuk bakımı

3evlatbiranne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
3
0
1
29
Arkadaşlar annelerim ben 3 çocuk annesiyim Diyarbakır merkezde kalıyorum evim kira temizlige gidiyorum ve onların geçimini azda olsa öyle karşılıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz Diyarbakır'da olan annelrim ew temizliği olur çocuk bakıcılığı olur çok ihtiyacım var

Eşiniz yokmu bulunduğunuz yerin belediyeye başvuru yapsanız kira yardımı vs deniyor du haberlerde destek alsanız oralardan. Allah yardımcınız olsun

Eşiniz yokmu bulunduğunuz yerin belediyeye başvuru yapsanız kira yardımı vs deniyor du haberlerde destek alsanız oralardan. Allah yardımcınız olsun
Yok eşim Allah razı olsun baswrdum ama malesef elektrik yardimida vardı onuda kestiler aile destek alıyordum onuda kestiler şuan hoc birseyim yok kiradayim temizlik olsa gdyrm olmsa cocuklrimla kuru ekmekte olsa yiyoruz yeterki onlar aç kalmasin diyorum 2. L eski elbise bile olsa giydiririm hiç fark etmez

Babaları nerede?
Aileniz de mi yok, hali hazırda temizliğe gittiğiniz kişilerden sizi tavsiye etmelerini rica edin.

Armut gibi siteler var oraya kayıt yaptırın yardımcı eleman arayanlar size ordan ulaşabilir.
Temizlik şirketleri de vardır oralarada başvurursanız iş imkanı daha çok olur

Umarım evlatlarınızla birlikte çok güzel bir hayatınız olur. Güçlü tavrınızı çok takdir ettim. Bulunduğunuz şehrin Facebook iş arayan gruplarında paylaşım yapın ev temizliği yapılır diye. Bu şekilde birçok kişi ev bulabiliyor. Kolaylıklar diliyorum

Sağolun Allah razı olsun inşallah yok yok nereye başvuru yaptimsa hepsi boş çevirdi keşke yardım edenim olsa

Bu sekılde neden geri cevırsınler hıc bi geliriniz yoksa .

YouTube de ankaraabisi falan var ve onun gibi çok kişi
gelip belediyeyle görüşüp yardım baglattırırlar kiranızı falan ödüyorlar . Kuzenım ayrıldı 2 çocuğu var SSK lı çalışıyor nafakası var kirasını vakıf ödüyor . İyi araştırın . Kaymakamlığa gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…