'Diyarbakır'da 3 Kardeş Aylarca Polisin Cinsel İstismarına Maruz Kaldı'

salak ya polisler. arkadaşının kızının atması iyi galiba. zira ancak siz inanırsınız

Sizin inanmamanızın nedeni nedir. Eşiniz polis tamam ama bu polislerin hepsi iyidir anlamına gelmiyor sonuç olarak. Neden böyle bir yalan atsın ki. Her meslekte mesleğini kötüye kullanan kişiler var örneklerini çok gördük görmeye devam ediyoruz. Aleni polis arabasıyla yapmaz diyorsunuz o anda hangi insan tepki verir ki polis arabasındaki bir polise. Arabanın içinden kızla konuşuyorsa ya da arabadan çıkıp konuştuysa gelip geçen vatandaş o kişinin kötü bir şey dediğini düşünüp durup bakmaz polis sonuçta ne zararı olabilir ki der insanlar zaten karışmaz da banane der geçer. Asıl polis arabasıyla bunu yapmış olması doğal çünkü dikkat çekmiyor etraftan. Size göre her şey karalamadan ibaret daha önce de bunu yazdınız. Ama ya değilse bu ihtimali hiç düşünmek istemiyorsunuz nedense.

benim yanımda yıllarca 'seksi hemşire', yok işte 'büyük göğüslü doktora yanlayan hemşire' vs. geyikleri yapıldı. karikatürlerini gördük senelerce. benim de annem hemşire ama hiçbir zaman ''vayyyy hemşirelere böyle diyemezsiniz'' demedim. yanımda yıllarca öğretmenlere küfür edildi, dalga geçildi arkalarından. ''vayyy benim de halam öğretmen ne diyorsunuz siz'' demedim. biliyorum ki gerçek hayatta böyle örnekler var çünkü. ama gocunacak bir şeyi olmayan bu tür savunmalara girişmez. burada 3 küçük çocuğun başına gelenlere bir bakın. sizin evladınızın başına gelse böyle konuşabilir miydiniz? 10 yaşında bir çocuğun günlüğünde doğum kontrol hapı, uyuşturu kelimeleri geçiyor. hala polisleri karalamak için diyarbakırda böyle şeyler oluyor diyin. he öyledir he kesin karalamak içindir kahraman polisi he. benim içim parçalandı. ayrıca bu aile bakanlığı ne iş yapıyor? ayşenur islam ne iş yapıyor? :KK31:

Eğer tecavüz edilmişse yaşı küçük olduğundan tehdit ne demek algılamamış olabilir, fiziki gelişim dediği de o yaştaki çocukların vücutları esnek olur, yavrum neler olduğunu anlamadıysa, korku, panik yaşamadığı için vücudu kasılmamış ve tecavüz eylemi hiçbir zorlama olmadan gerçekleşmiştir:KK43:

Rapor psikolojik açıdan değil, bedenen neler olabileceğini anlatmış gibi geldi bana.

Konuştuğumuz konuya bak:KK50: bir lokma çocukların uğradığı tecavüzü konuştuğumuz için kendimden utanıyorum:KK14:
Hala bunların yaşanmasından ve her seferinde ya takipsizlik, ya beraat kararlarının çıkmasından, ufacık çocukların uğradığı tecavüz, yaşadığı travma yetmiyormuş gibi birde rızası vardır denmesinden utanç duyuyorum:KK47:

ayyy mune ne kadar esnek olabilir ki ya, minikcik oluyor, yazamıycam daha fazla benimde kuzum var aklıma geldikçe kötü oluyorum. Bazen rüyamda görüyorum bu tarz şeyler... Allah korusun....

Bana radikalin haberi daha inandırıcı geldi, babanın uydurma suç, kamu görevlisine iftiradan da kaydı varmış önceden. Emniyet o isimde kişiler yok diye açıklama yapmış. Adam tweet atacak böyle bir durumu? Bana çok sahte geliyor. Ayrıca orada adamın çocuklardan çok kendisini aldatan karısıyla ilgilenmesi onu vurması filan lazımdı, gerçek olsaydı. Oralarda böyle şeyler asla affedilmiyor. 3,5,7 çocukların yaşları. Yönlendirilmiş olabilirler, ilk haber kaynağı pkknın tekelinde olan bir organ, polisi karalamak için yapmış olma ihtimalleri de var.

bence çocuklar bu ailenin elinden alınmalı..

bazı polisler asla hepsi için geçerli olamaz mesleklerini kötü emellerinde araç olarak kullanıyorlar..ben 17 yaşlarında falandım 20 yıl önce babamın kiracısı polisti çıkarım ama 6 ay kira ödemem yoksa hayatta çıkmam dedi..silahını koymuştu sehpaya..:)sonra 6 ay kira ödemedi..sizce bu gazpa benzer bir şey olmuyormu?

X