- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Herşey nasip.Yok sorun değil istediğiniz kadar sorabilirsiniz evet ilk denemede Zeki beyde
Peki tutmamasının bilindik sebebi varmıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey nasip.Yok sorun değil istediğiniz kadar sorabilirsiniz evet ilk denemede Zeki beyde
Hayır yok herşey gayet güzeldi ama tutmadı nasip değilmiş demek kiHerşey nasip.
Peki tutmamasının bilindik sebebi varmıydı
Canım benim de keseyi görmeden 3 gün önce pembe kanamam oldu Zeki hoca gel hemen dedi gittim keseyi gördük. Benim dört aktif kanamam oldu dört aylık sürecimin sadece iki haftası lekelenmeden geçti. Bence kendinizi sıkmayın inşallah hiçbir şey olmaz. Bir defasında en son kanamada benim bacaklarımdan kanlar aktı o derece yani 13. Haftamda ama bebek iyiydi çok şükür. Bazılarında kanama lekelenme oluyor korkmaİyi bayramlar kızlar benim kahverengi akıntım oluyordu dün biraz daha fazla pembe gelmeye başladı dün gittiK keseyi gördük çok küçüktü ama bugün kan verdim değerim 2 katı katlamamış 3500 den 5400 olmuş aynı durumu yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye
Ya çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun sağolun içimi rahatlattınız inşallah sizinde tez zamanda kanamalarınız biter inşallahCanım benim de keseyi görmeden 3 gün önce pembe kanamam oldu Zeki hoca gel hemen dedi gittim keseyi gördük. Benim dört aktif kanamam oldu dört aylık sürecimin sadece iki haftası lekelenmeden geçti. Bence kendinizi sıkmayın inşallah hiçbir şey olmaz. Bir defasında en son kanamada benim bacaklarımdan kanlar aktı o derece yani 13. Haftamda ama bebek iyiydi çok şükür. Bazılarında kanama lekelenme oluyor korkma
Amin hepimizin inşallah rahat hamilelik geçiririz kolay bir doğumYa çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun sağolun içimi rahatlattınız inşallah sizinde tez zamanda kanamalarınız biter inşallah
İnşallah canım Canım senin kese göründükten sonra kanaman olsa bile beta hcg baktılar mı ben diyarbakırda yaşamıyorum Mardin’den gidicem doktora az kanama daha doğrusu açık pembe gelince acile gitmiştik Mardin’deki doktor beta verdirdi artık 2 kat olmamıştı 3500 den 5481 olmuş korktum biraz birşey olur mu sizde de oldu mu aynısıAmin hepimizin inşallah rahat hamilelik geçiririz kolay bir doğum
Canım benim bakılmadı beta hcg me zaten senin kese görünmüşse bakmalarına gerek yok şimdi kalp atışı için beklemen gerekiyor. Ben kalp atışından önce de kanama geçirdimİnşallah canım Canım senin kese göründükten sonra kanaman olsa bile beta hcg baktılar mı ben diyarbakırda yaşamıyorum Mardin’den gidicem doktora az kanama daha doğrusu açık pembe gelince acile gitmiştik Mardin’deki doktor beta verdirdi artık 2 kat olmamıştı 3500 den 5481 olmuş korktum biraz birşey olur mu sizde de oldu mu aynısı
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kalp atışlarını da duyarızCanım benim bakılmadı beta hcg me zaten senin kese görünmüşse bakmalarına gerek yok şimdi kalp atışı için beklemen gerekiyor. Ben kalp atışından önce de kanama geçirdim
İnşallah canım 9 ay beklemekle geçiyor zatenTamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kalp atışlarını da duyarız
Aynen öyle canımİnşallah canım 9 ay beklemekle geçiyor zaten
Merhaba yaptırdınız mı acaba zeki beyde tüp bebekMerhaba yakın zaman da zeki akkumda tüp bebek yaptıranlar varmı sebesiz infertilitesi olup cevap verseniz sevinirim
Yok yapmadım önümüzdeki ay düşüyorumMerhaba yaptırdınız mı acaba zeki beyde tüp bebek
Hayırlısı olsun canım . Ön görüşmeye gıttın mı nasıldı hastane davranışı zeki beyın falan?Yok yapmadım önümüzdeki ay düşüyorum
Evet gittim canim davranışı çok iyi her soruna cevap veriyor sıkılmadan herşeyi detaylı anlatıyor ama benim sorun sebebsiz infertilite olduğu için hiç bi sorun bulunamıyor o yüzden hep bi korku var icimde sen gitmeyi dusunuyormusunHayırlısı olsun canım . Ön görüşmeye gıttın mı nasıldı hastane davranışı zeki beyın falan?
Evet canım bende on görüşmeye gidicem. 3 yıldır benımde olmuyor eşimde problem yok bende o kadar doktor gezdım bı tanesi pcos dedi bulundugum ilde duzgun doktor yok bozuna ozele para harcayacagıma tüp bebek yaptıralım dıyoruz . Ama dıyarbakırda 6 saat uzak yaşadıgım yere. Zor bi sürec olacak rabbım sonunu guzelleştirsın ınsallahEvet gittim canim davranışı çok iyi her soruna cevap veriyor sıkılmadan herşeyi detaylı anlatıyor ama benim sorun sebebsiz infertilite olduğu için hiç bi sorun bulunamıyor o yüzden hep bi korku var icimde sen gitmeyi dusunuyormusun