• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

İyi bayramlar kızlar benim kahverengi akıntım oluyordu dün biraz daha fazla pembe gelmeye başladı dün gittiK keseyi gördük çok küçüktü ama bugün kan verdim değerim 2 katı katlamamış 3500 den 5400 olmuş aynı durumu yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye

İyi bayramlar kızlar benim kahverengi akıntım oluyordu dün biraz daha fazla pembe gelmeye başladı dün gittiK keseyi gördük çok küçüktü ama bugün kan verdim değerim 2 katı katlamamış 3500 den 5400 olmuş aynı durumu yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye
Canım benim de keseyi görmeden 3 gün önce pembe kanamam oldu Zeki hoca gel hemen dedi gittim keseyi gördük. Benim dört aktif kanamam oldu dört aylık sürecimin sadece iki haftası lekelenmeden geçti. Bence kendinizi sıkmayın inşallah hiçbir şey olmaz. Bir defasında en son kanamada benim bacaklarımdan kanlar aktı o derece yani 13. Haftamda ama bebek iyiydi çok şükür. Bazılarında kanama lekelenme oluyor korkma

Canım benim de keseyi görmeden 3 gün önce pembe kanamam oldu Zeki hoca gel hemen dedi gittim keseyi gördük. Benim dört aktif kanamam oldu dört aylık sürecimin sadece iki haftası lekelenmeden geçti. Bence kendinizi sıkmayın inşallah hiçbir şey olmaz. Bir defasında en son kanamada benim bacaklarımdan kanlar aktı o derece yani 13. Haftamda ama bebek iyiydi çok şükür. Bazılarında kanama lekelenme oluyor korkma
Ya çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun sağolun içimi rahatlattınız inşallah sizinde tez zamanda kanamalarınız biter inşallah 🤲🏻

Amin hepimizin inşallah rahat hamilelik geçiririz kolay bir doğum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım 🤲🏻Canım senin kese göründükten sonra kanaman olsa bile beta hcg baktılar mı ben diyarbakırda yaşamıyorum Mardin’den gidicem doktora az kanama daha doğrusu açık pembe gelince acile gitmiştik Mardin’deki doktor beta verdirdi artık 2 kat olmamıştı 3500 den 5481 olmuş korktum biraz birşey olur mu sizde de oldu mu aynısı

İnşallah canım 🤲🏻Canım senin kese göründükten sonra kanaman olsa bile beta hcg baktılar mı ben diyarbakırda yaşamıyorum Mardin’den gidicem doktora az kanama daha doğrusu açık pembe gelince acile gitmiştik Mardin’deki doktor beta verdirdi artık 2 kat olmamıştı 3500 den 5481 olmuş korktum biraz birşey olur mu sizde de oldu mu aynısı
Canım benim bakılmadı beta hcg me zaten senin kese görünmüşse bakmalarına gerek yok şimdi kalp atışı için beklemen gerekiyor. Ben kalp atışından önce de kanama geçirdim

Canım benim bakılmadı beta hcg me zaten senin kese görünmüşse bakmalarına gerek yok şimdi kalp atışı için beklemen gerekiyor. Ben kalp atışından önce de kanama geçirdim
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kalp atışlarını da duyarız 🤲🏻

Herkese merhaba. Ben de ikinci tüp bebek denememi haziran ayında yapmayı planlıyorum. İlkini Urfa'da yaptım,negatif oldu. 3 yumurtam kalmıştı transferden sonra ama doktor 4. Güne gitmek istemiş kalan yumurtalarla,hepsi ölmüş. Hiç yumurtam kalmadı. Zeki bey de düşünüyorum. Hala 9400 mu acaba ücret. Bir de kan testlerinizi orda mi yaptiriyorsunuz.

İyi akşamlar kızlar 7 hafta 2 günlük hamileyim 5. Haftamdan bu yana akıntım var kahverengi bir türlü bitmiyor artık o kadar sıkıldım ki leke leke geliyor arada daha kıvamlı minik parça gibi değişik bir şekilde geliyor aynı durumu yaşayan var mı geçer mi sizce miniğimin kalp atışını falan duydum ama yine de içim rahat etmiyor bir türlü

Canım merhaba bizim sorunumuz da erkek faktörlü senin önceki yazılarına baktım durumunuz hemen hemen aynı .Benim merak ettiğim morfoloji tüp bebeğe engel oluyor mu sizin morfoloji nasıldı

Merhaba yakın zaman da zeki akkumda tüp bebek yaptıranlar varmı sebesiz infertilitesi olup cevap verseniz sevinirim🥰

Hayırlısı olsun canım . Ön görüşmeye gıttın mı nasıldı hastane davranışı zeki beyın falan?
Evet gittim canim davranışı çok iyi her soruna cevap veriyor sıkılmadan herşeyi detaylı anlatıyor ama benim sorun sebebsiz infertilite olduğu için hiç bi sorun bulunamıyor o yüzden hep bi korku var icimde sen gitmeyi dusunuyormusun

Evet gittim canim davranışı çok iyi her soruna cevap veriyor sıkılmadan herşeyi detaylı anlatıyor ama benim sorun sebebsiz infertilite olduğu için hiç bi sorun bulunamıyor o yüzden hep bi korku var icimde sen gitmeyi dusunuyormusun
Evet canım bende on görüşmeye gidicem. 3 yıldır benımde olmuyor eşimde problem yok bende o kadar doktor gezdım bı tanesi pcos dedi bulundugum ilde duzgun doktor yok bozuna ozele para harcayacagıma tüp bebek yaptıralım dıyoruz . Ama dıyarbakırda 6 saat uzak yaşadıgım yere. Zor bi sürec olacak rabbım sonunu guzelleştirsın ınsallah🙏🏻

Back