Bende hrpsini istemiştim 2 si dondurulacak kalitefe değil diye çöpe gitti 4 embriyoyuda koymalarını isterdim ama risk yaratır diye koymak istemiyorlarallaha sukur bebisim iyi.sagol.
Hayir ben mudahale etmedim.yanlis hatirlamiyosam 35 yas ustu iki embiryo ya yasalar musade ediyo.bir de yasi kac olursa olsun iki negatif sonuc alana iki embiryo izni var.ben iki defa negatifi gormustum.o yuzden en az iki embiryo transferi bekliyodum.iki tanesi birinci kaliteydi biri de ikinci kaliteydi bundan midir bilmem.yazik olur hepsini transfer edelim dedi zeki bey.cunku ikinci kalite dondurulmuycakti
İnşallah yakındır gece gözüme uyku girmedi sabahı ettim sabah namazını kıldım kendime sana duâ ettim Allah kabul etsin inş çok sabırsızlanıyorum akşam eşimle konuşuyoruz biz nasıl anne babayız bak bebeklerimiz soğuktan donmuş biz evde oturmuş çay içiyoruz bak sabaha kadar üstüme örtmem bende bebişlerimle donarım dedim eşim kafayı yedin banada yedirteceksin diyorAy 3 tane kardan bebeğinmi var İnşallah yavruların onların içindedir Rabbim can vermiştir hepsine ..Birtane kaliteli çıksın yeter cnm neler duyuyoruz İnşallah dediğin gibi cnm bu yıl tüm bebek hasretiyle yananların yılı olsun herkes hamile kalsın..Yolumuz çok uzun çok meşakatli ama adım adım yaklaşıyoruz çok az kaldı....
İnşallah yakındır gece gözüme uyku girmedi sabahı ettim sabah namazını kıldım kendime sana duâ ettim Allah kabul etsin inş çok sabırsızlanıyorum akşam eşimle konuşuyoruz biz nasıl anne babayız bak bebeklerimiz soğuktan donmuş biz evde oturmuş çay içiyoruz bak sabaha kadar üstüme örtmem bende bebişlerimle donarım dedim eşim kafayı yedin banada yedirteceksin diyorAy 3 tane kardan bebeğinmi var İnşallah yavruların onların içindedir Rabbim can vermiştir hepsine ..Birtane kaliteli çıksın yeter cnm neler duyuyoruz İnşallah dediğin gibi cnm bu yıl tüm bebek hasretiyle yananların yılı olsun herkes hamile kalsın..Yolumuz çok uzun çok meşakatli ama adım adım yaklaşıyoruz çok az kaldı....
Ay kıyamam ya Rabbim dualarını kabul etsin cnm sana nezaman transfer edilecek şimdi birdahaki ay mı? Nedrn taze transferi yapılmadı merak ettim..2 tane koyulacak değilmi cnm?İnşallah yakındır gece gözüme uyku girmedi sabahı ettim sabah namazını kıldım kendime sana duâ ettim Allah kabul etsin inş çok sabırsızlanıyorum akşam eşimle konuşuyoruz biz nasıl anne babayız bak bebeklerimiz soğuktan donmuş biz evde oturmuş çay içiyoruz bak sabaha kadar üstüme örtmem bende bebişlerimle donarım dedim eşim kafayı yedin banada yedirteceksin diyor
Dondurulmuş olunca tutunma şansı artıyormuş haziranın sonları gibi düşünüyordum bugün bi sürprizle regl oldum panikleyip Dr asistanini aradım ilaçlardan olmuş tur diyince rahatladım şimdi estrofem Coraspin e başladım 12 gün sonra kontrole gidecem iki transfer yapılıyor ben doktordan üçünü de yapmasını isteyecem kabul ederse ne güzelAy kıyamam ya Rabbim dualarını kabul etsin cnm sana nezaman transfer edilecek şimdi birdahaki ay mı? Nedrn taze transferi yapılmadı merak ettim..2 tane koyulacak değilmi cnm?
Benimde ilki dondurulmuş tedavi idi..Dondurulmuş olunca tutunma şansı artıyormuş haziranın sonları gibi düşünüyordum bugün bi sürprizle regl oldum panikleyip Dr asistanini aradım ilaçlardan olmuş tur diyince rahatladım şimdi estrofem Coraspin e başladım 12 gün sonra kontrole gidecem iki transfer yapılıyor ben doktordan üçünü de yapmasını isteyecem kabul ederse ne güzel
Iyi gunler kizlar bizde basliycaz artik ama bir turlu tarihler tutmadi gitti mayis sonu adetim ama Ramazan gelio diye ertelycm galiba haziran sonu icin aradim tedaviye baslamak istiyorum diye dr bey bayramda kongrede olckms baslarsam kontrollerin bazilarinda olmyck o yuzden yine ertlycz bu yaz 2 dugun var hepte tedaviye baslamam gereken tarihlere denk gelio..hayirlisi diycek bisi yok..
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin saglikli hayirli evlat..
Bu arada herkese sonraki ay transfer yapiolar galiba degilmiLale kozan K katra212121
Hayırlısı canım nerde yapacaksın karar verdinmi hayırlısı olsun benim ramazan denk geldi ilkinide ramazanda yaptık buda ramazan denk geldi tutarsa bebisim ya ramazan yada şabaniye bakalım hayırlısıIyi gunler kizlar bizde basliycaz artik ama bir turlu tarihler tutmadi gitti mayis sonu adetim ama Ramazan gelio diye ertelycm galiba haziran sonu icin aradim tedaviye baslamak istiyorum diye dr bey bayramda kongrede olckms baslarsam kontrollerin bazilarinda olmyck o yuzden yine ertlycz bu yaz 2 dugun var hepte tedaviye baslamam gereken tarihlere denk gelio..hayirlisi diycek bisi yok..
Bu arada herkese sonraki ay transfer yapiolar galiba degilmiLale kozan K katra212121
Canim bahcecide yaptrcam insallah..Hayırlısı canım nerde yapacaksın karar verdinmi hayırlısı olsun benim ramazan denk geldi ilkinide ramazanda yaptık buda ramazan denk geldi tutarsa bebisim ya ramazan yada şabaniye bakalım hayırlısı
Orucumu kaza ettim sonra tuttum Allah ta biliyor ben bekliyemedim bi an önce yapalım rahat edeyim istedim ben dursam içim rahat durmuyor kısmet olmadı inş Allah tüm isteyenlere hayırlı çocuk versinCanim bahcecide yaptrcam insallah..
Ramazanda oruclu olunca nasil kontrollere gittin ilac kullanimi saatleri fln oluyorya
Insan inanilmaz hassas oluyor canim anliyorum seni.ben de durup durup esime subhanallah.haftalardir donuk vasiyette bebeklerimiz orada deyip duruyordum..hele bi de tutunca...insan durup durup bebegine bakiyo mucize bu.rabbim insaallah ikiser ucer saglikli evlatlar nasip etsin.bu tedaviyi de vesile kilsin.İnşallah yakındır gece gözüme uyku girmedi sabahı ettim sabah namazını kıldım kendime sana duâ ettim Allah kabul etsin inş çok sabırsızlanıyorum akşam eşimle konuşuyoruz biz nasıl anne babayız bak bebeklerimiz soğuktan donmuş biz evde oturmuş çay içiyoruz bak sabaha kadar üstüme örtmem bende bebişlerimle donarım dedim eşim kafayı yedin banada yedirteceksin diyor
Hayırlısı olsun canım inşallah inşallah Rabbim tez zamanda bebeyi ni kucağına verir gelişmelerden haberdar etKızlar ben tedaviye başladım dün inşallah hepimiz için uğurlu gelir bu aylar
Amin canım benim çok sağolasınHayırlısı olsun canım inşallah inşallah Rabbim tez zamanda bebeyi ni kucağına verir gelişmelerden haberdar et
Hayirli ugurlu olsun insallah.rabbim 9 aylik heyecanli bekleyisi ve sonundaki mucizeyi gormeyi de nasip etsin insaallahAmin canım benim çok sağolasın
Bakalım neler bekliyor bizi bu tedavide..
Rabbim güzel şeyler çıkarsın karşımıza hepimizin Amin.
Msj yeni farkettim canim.evet bahcecide rahim toparlansin diye transfer bir ay sonra yapiliyor.benim de senin gibiydi mayista embiryolar olustu haziran transfer olacakti ki zeki bey sehir disina cikti.temmuz ayi geldiginde de ailem balikesirde.normalde her yil onlarin ziyaretine gidiyorum.esim git gel tatilini yap rahatla sonraki ay transfer yapilsin deyince ben de aileme gittim.o ara oruc tuttum. Ama aileme gitmeseydim rabbimden af dileyip oruc tutmayacak transfer yaptiracaktim.neyse sonuc olarak haziran basi gibi yapilmasi gereken transfer 25 agustosta oldu.gec oldu ama sonu mutlu oldu..Iyi gunler kizlar bizde basliycaz artik ama bir turlu tarihler tutmadi gitti mayis sonu adetim ama Ramazan gelio diye ertelycm galiba haziran sonu icin aradim tedaviye baslamak istiyorum diye dr bey bayramda kongrede olckms baslarsam kontrollerin bazilarinda olmyck o yuzden yine ertlycz bu yaz 2 dugun var hepte tedaviye baslamam gereken tarihlere denk gelio..hayirlisi diycek bisi yok..
Allah Razı olsun cnm dualarınız güzel dilekleriniz için Rabbim hepinizin gönlüne göre versinHayirli ugurlu olsun insallah.rabbim 9 aylik heyecanli bekleyisi ve sonundaki mucizeyi gormeyi de nasip etsin insaallah
Canim sagol cevaplar icin bende Ramazanda oruc tutmak istiyorum icime sinmez.Rabbim nasip ederse temmuz sonu gibi basliycaz ertelenmesinde hayir vardır Rabbim bizden iyi biliyo herseyi masallah canim Evladini bagislasin sana..isteyen herkese nasip etsin. .Msj yeni farkettim canim.evet bahcecide rahim toparlansin diye transfer bir ay sonra yapiliyor.benim de senin gibiydi mayista embiryolar olustu haziran transfer olacakti ki zeki bey sehir disina cikti.temmuz ayi geldiginde de ailem balikesirde.normalde her yil onlarin ziyaretine gidiyorum.esim git gel tatilini yap rahatla sonraki ay transfer yapilsin deyince ben de aileme gittim.o ara oruc tuttum. Ama aileme gitmeseydim rabbimden af dileyip oruc tutmayacak transfer yaptiracaktim.neyse sonuc olarak haziran basi gibi yapilmasi gereken transfer 25 agustosta oldu.gec oldu ama sonu mutlu oldu..