Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır VENİ VİDİ Tüp Bebek merkezi

Bende hrpsini istemiştim 2 si dondurulacak kalitefe değil diye çöpe gitti 4 embriyoyuda koymalarını isterdim ama risk yaratır diye koymak istemiyorlar

İnşallah yakındır gece gözüme uyku girmedi sabahı ettim sabah namazını kıldım kendime sana duâ ettim Allah kabul etsin inş çok sabırsızlanıyorum akşam eşimle konuşuyoruz biz nasıl anne babayız bak bebeklerimiz soğuktan donmuş biz evde oturmuş çay içiyoruz bak sabaha kadar üstüme örtmem bende bebişlerimle donarım dedim eşim kafayı yedin banada yedirteceksin diyor

İnşallah yakındır gece gözüme uyku girmedi sabahı ettim sabah namazını kıldım kendime sana duâ ettim Allah kabul etsin inş çok sabırsızlanıyorum akşam eşimle konuşuyoruz biz nasıl anne babayız bak bebeklerimiz soğuktan donmuş biz evde oturmuş çay içiyoruz bak sabaha kadar üstüme örtmem bende bebişlerimle donarım dedim eşim kafayı yedin banada yedirteceksin diyor

Ay kıyamam ya Rabbim dualarını kabul etsin cnm sana nezaman transfer edilecek şimdi birdahaki ay mı? Nedrn taze transferi yapılmadı merak ettim..2 tane koyulacak değilmi cnm?

Ay kıyamam ya Rabbim dualarını kabul etsin cnm sana nezaman transfer edilecek şimdi birdahaki ay mı? Nedrn taze transferi yapılmadı merak ettim..2 tane koyulacak değilmi cnm?
Dondurulmuş olunca tutunma şansı artıyormuş haziranın sonları gibi düşünüyordum bugün bi sürprizle regl oldum panikleyip Dr asistanini aradım ilaçlardan olmuş tur diyince rahatladım şimdi estrofem Coraspin e başladım 12 gün sonra kontrole gidecem iki transfer yapılıyor ben doktordan üçünü de yapmasını isteyecem kabul ederse ne güzel

Benimde ilki dondurulmuş tedavi idi..
Hadi bakalım cnm hayırlı olur inşallah gelişmelerden haberdar et olurmu takip ediyor olacağım seni

Iyi gunler kizlar bizde basliycaz artik ama bir turlu tarihler tutmadi gitti mayis sonu adetim ama Ramazan gelio diye ertelycm galiba haziran sonu icin aradim tedaviye baslamak istiyorum diye dr bey bayramda kongrede olckms baslarsam kontrollerin bazilarinda olmyck o yuzden yine ertlycz bu yaz 2 dugun var hepte tedaviye baslamam gereken tarihlere denk gelio..hayirlisi diycek bisi yok..
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin saglikli hayirli evlat..
Bu arada herkese sonraki ay transfer yapiolar galiba degilmi Lale kozan K katra212121

Hayırlısı canım nerde yapacaksın karar verdinmi hayırlısı olsun benim ramazan denk geldi ilkinide ramazanda yaptık buda ramazan denk geldi tutarsa bebisim ya ramazan yada şabaniye bakalım hayırlısı

Hayırlısı canım nerde yapacaksın karar verdinmi hayırlısı olsun benim ramazan denk geldi ilkinide ramazanda yaptık buda ramazan denk geldi tutarsa bebisim ya ramazan yada şabaniye bakalım hayırlısı
Canim bahcecide yaptrcam insallah..
Ramazanda oruclu olunca nasil kontrollere gittin ilac kullanimi saatleri fln oluyorya

Canim bahcecide yaptrcam insallah..
Ramazanda oruclu olunca nasil kontrollere gittin ilac kullanimi saatleri fln oluyorya
Orucumu kaza ettim sonra tuttum Allah ta biliyor ben bekliyemedim bi an önce yapalım rahat edeyim istedim ben dursam içim rahat durmuyor kısmet olmadı inş Allah tüm isteyenlere hayırlı çocuk versin

Hamile kalanlar memnun kalır tabii ki bu konuda haklısınız. Bahçeci adına konuşmuş gibi oluyoruz ama merkezin gebelik oranları da çok yüksek ve Tüp bebek konusunda kanıtlanmış başarıları var. Tedaviye başladığımız zaman hepimizin ümitsizlikleri korkuları olmuyor değil. Her şey kader kısmet deyip bir kenara çekilmektense en azından iyice araştırıp güvenebileceğiniz bir merkeze kendinizi emanet edip tevekkül etmekten başka bir çareniz kalmıyor. Rabbim sizinde gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Kizlar merhaba bizde temmuz sonu gibi bahcecide baslamayi dusunuyoruz..ozel saglik sigortalariyla anlasmalari baslamis saglik sigortası olup hastanede yararlanan varmi

Insan inanilmaz hassas oluyor canim anliyorum seni.ben de durup durup esime subhanallah.haftalardir donuk vasiyette bebeklerimiz orada deyip duruyordum..hele bi de tutunca...insan durup durup bebegine bakiyo mucize bu.rabbim insaallah ikiser ucer saglikli evlatlar nasip etsin.bu tedaviyi de vesile kilsin.

Hayırlısı olsun canım inşallah inşallah Rabbim tez zamanda bebeyi ni kucağına verir gelişmelerden haberdar et
Amin canım benim çok sağolasın
Bakalım neler bekliyor bizi bu tedavide..
Rabbim güzel şeyler çıkarsın karşımıza hepimizin Amin.

Msj yeni farkettim canim.evet bahcecide rahim toparlansin diye transfer bir ay sonra yapiliyor.benim de senin gibiydi mayista embiryolar olustu haziran transfer olacakti ki zeki bey sehir disina cikti.temmuz ayi geldiginde de ailem balikesirde.normalde her yil onlarin ziyaretine gidiyorum.esim git gel tatilini yap rahatla sonraki ay transfer yapilsin deyince ben de aileme gittim.o ara oruc tuttum. Ama aileme gitmeseydim rabbimden af dileyip oruc tutmayacak transfer yaptiracaktim.neyse sonuc olarak haziran basi gibi yapilmasi gereken transfer 25 agustosta oldu.gec oldu ama sonu mutlu oldu..

Canim sagol cevaplar icin bende Ramazanda oruc tutmak istiyorum icime sinmez.Rabbim nasip ederse temmuz sonu gibi basliycaz ertelenmesinde hayir vardır Rabbim bizden iyi biliyo herseyi masallah canim Evladini bagislasin sana..isteyen herkese nasip etsin. .
Hibele canim hayirli olsun guzel sonuclansin insallah pozitif yazdigin gunleride görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…