Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır VENİ VİDİ Tüp Bebek merkezi

Izledim izledim cnm valla nebilim oyle mucizeler bizi bulur mu ki acaba 1,5 yildir surekli tedavi goruyoruz Rabbim hepimize guc saglik sihhat versin ki devam edebilelim

Aynen benimde uc embiryom olusmustu.zeki bey riske atmamak icin blast seviyesine birakmayip ucuncu gun dondurtmustu.iki tanesi birinci kalite teki ikinci kaliteydi.benim transfer ayi hazirandi.sansima zeki beyin acil dbakir disina cikmasi gerekti.temmuzda da ben ailemin yanina gittim.sonucta agustos 25 te transferim oldu.uzun bir dondurma surecim oldu.dondurulmus embiryoya fazla inancimda yoktu.ama labaratuvar ve embiryologlari gayet profesyonel oldugundan allahin izniyle sonuc pozitif oldu.

Izledim izledim cnm valla nebilim oyle mucizeler bizi bulur mu ki acaba 1,5 yildir surekli tedavi goruyoruz Rabbim hepimize guc saglik sihhat versin ki devam edebilelim
Hibele canim moralini bozma.bunlar hep bir sinav.bende cabaladim bu yolda.yillarca agladim.artik allaha hasaa isyan noktasina geldim.ya canimi al yada bana hayirli bir kapi ac demeye baslamistim.son zamanlar isteyken sokaktayken wc deyken salya sumuk agliyordum.insanlar a yansitmamak icin guclu gorunmek icin bir de rol yapmak zorundaydim bu acinin icinde.inan bana geceleri artik uyuyamiyordum.nefes alamiyordum kriz geliyordu bazen..rabbim nolur bir nefes ver omurluk olsun hayirli olsun dedim durdum uzun uzun soluklanip.kurban oldugum allahim en bittigim donemde yavrumu gonderdi bana.sukur rabbime.uzulme hibele.eminim zamani var rabbim ona acilan avuclarini bos birakmayacaktir.

Rabbim evladini sana bagislasin acisini gostermesin insallah..Bende ayni senin durumundayim cnm neguzel bana umut oldun..Insallah Rabbim beni de fazla bekletmez verir yavrumu bana..Aglamadigim bir gun bile yok her dakika her saniye acaba cocugum olacakmi diye dusunuyorum Allahim diyorum akil sagligimu koru bazen..
Allah buyuk diyorum sonra elbet cabalarimi mukafatsiz birakmaz o butun evreni yaradan benim minik yavruma da ruh ufler ve olur diyorum..
Allah beterinden saklasin sagligim yerinde olsun mucadeleye devam edicem asla pes etmek yok

Canım Allah bağışlasın evladını hayırlar getirsin inşallah... bende 3 yıldır evliyim ve en son geldiğimiz nokta sebepsiz infertilite. Kendim Batman da ikamet ediyorum ve Diyarbakır Bahçecide ilk tüp bebek denememizi yapmak istiyoruz. Dicle üniversite hastanesinden tüp bebek raporu çıkardık ama bahçeci de geçmiyormuş galiba senin kesin bir bilgin var mı ? bir de zeki hocadakş tedavin ilaçlar dahil ne kadar tuttu ?

aynen once ruh sonra da beden sagligi.ugrasiyosun azimle bu yolda.asla vazgecme.cunku cok az insan cok ama cok agir nedenlerle bebek sahibi olamiyor.onun disinda ornegin benim cevremde infertil tum ciftlerin evladi oldu.inaniyorum senin de olacak insaallah.ve seni coook iyi anliyorum.hemen hemen ayni yollari geciyoruz.bebek kucaga alininca acilar bitiyor.acinin hafiflemesi ve tez vakit hayirlisiyla yavruna kavusman dileklerimle..

allah razi olsun.darisi tum evlat hasreti cekenlerin uzerine olsun insaallah.bende rapor bahcecide gecersiz diye biliyorum.memorialde ucrete etkisi oluyordu sanirim.sebepsiz infertiliteyse gercektende oyleyse sansiniz allahin izniyle yuksek.yasinizda uygunsa yumurtlamada rahimde kanda ve esinizde sorun yoksa bol bol dua edin.sanslisiniz bence.size bisey anlatayim:))gecen hafta zeki beyde son kontrol vardi.bikac gun oncesi esime sperm testi yaptirdim.biraz hiz biraz morfoloji sorunumuz vardi ama gebe kalamayacak kadar degil.yani bizimde sebepsiz sayiliyordu.testi dogum oncesi son kontrolde zeki beye uzattim.bundan sonra stresim olmayacak inssaallah.size son degerleri gostermek icin dun sperm testi yaptirdim esime.gelecek icin tedavisiz ikinci cocugum olur mu dedim.testi uzatmamla yuzunde tebessum bi duraksadi ya sen bu adamdan ne istiyon demesiyle esimin hee yaaww demesi ve kahkaha atmamiz bir oldu.doguracan bikac gune dusunme bunlari.sorun yok dedi:))neyse ilac parasi tum tedavi surecinde ben tam 7 bin harcadim.ne kadari ilac ne kadari tedavi masrafiydi hatirlamiyorum .yaklasik 800-900 tl gebe kaldiktan sonraki muayene ucretim tuttu.2100 tl de sezeryan ucreti yani bebegi eve getirme toplamda 10 bin tl civariydi.umarim yardimci olabilmisimdir.

Aminn arkadaşım inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tek duam bu..Haklısın çabalayıp mücadeleye devam edenler evlat sahibi oluyor genelde ağır nedenler dışında tabii..Şimdilik bizim öyle çok ağır sorınlarımız yok çok şükür ama bikaç sorun var sorunsuz da değiliz..
Doktor ümitsiz konuşana ben ümidi kesene dek devam edicem 5.tedaviye başlıyorum p tesi herşey yolundaysa tabi ama şimdiye kadar 2 kez transfer edildi diğeri biri embriyo oluşmadı sonuncu da bir tane embriyomu dondurdular..
Rabbim ol desin yeterki ne mucizeler duyuyoruz ...

A
Aynen oyle..dusun benim 9 yumurta olustu.6 embiryo oldu.ucu ikinci gun bozuldu.uc tanedi ucuncu gune kalabildi ve donduruldu.ucu transfer edildi.tek i tutundu cok sukur.yani birden cok embiryo ile tek embiryo sansi ayni bence

A

Aynen oyle..dusun benim 9 yumurta olustu.6 embiryo oldu.ucu ikinci gun bozuldu.uc tanedi ucuncu gune kalabildi ve donduruldu.ucu transfer edildi.tek i tutundu cok sukur.yani birden cok embiryo ile tek embiryo sansi ayni bence
Canım her tedavide farklı oluyor o ayki döngüye göre kaliteli bir tane çıksın yeter..
Benimde ilkinde 10 yumurta 1 embriyo ikinci 3 yumurta 0 embriyo 3.de 11 yumurta 4 embriyo 4.de 3 yumurta 2 embriyo oldu ama işte sonuç negatif birtane dondurulmuşum var olacak olduktan sonra tek yumurta tek kaliteli embriyo oluyor ve tutuyor Rabim ol desin yeter ki..

İnş olacak beni bugun aradılar ve 3 emriyo

Slm Hibele Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlık sıhhat versin ilkinde 8 yumurta toplandı 4 tanesi oluştu ama tutunamadı 2. de 6 tane toplandı 4 tane oluştu yine tutunmadı bu gün aradılar 3 tane 1 kalite güzel gelişmiş
emriyonuz oluştu donduracaz diye bakalım bazen tek bitane bile yetiyor yeterki tutunsun inş İkimizede bu yıl uğurlu gelir bişi soracam raporun varmı senin bana rapor vermiyorlar eşimin bi kızı var diye

A

Slm cnm bebişin nasıl Allah sağlıklı ömür versin bişi soracam 2 tane transfer ediliyor sanırım vene vidi de öyle idi sen üç tane demişsin benimde üçtane oluştu üçüncü Gün bugün doldurdular senmi istedin zeki hocadan kendimi üçünü transfer yaptı

allaha sukur bebisim iyi.sagol.
Hayir ben mudahale etmedim.yanlis hatirlamiyosam 35 yas ustu iki embiryo ya yasalar musade ediyo.bir de yasi kac olursa olsun iki negatif sonuc alana iki embiryo izni var.ben iki defa negatifi gormustum.o yuzden en az iki embiryo transferi bekliyodum.iki tanesi birinci kaliteydi biri de ikinci kaliteydi bundan midir bilmem.yazik olur hepsini transfer edelim dedi zeki bey.cunku ikinci kalite dondurulmuycakti

Ben 2 tane diye biliyordum tşk inanmazsınız dün vene vidi den aramışlar eşimi hakan hoca arıyor diye eşimde ağzına geleni söylemiş hafifledim diyor neden aramışlar acaba bir yıl oluyor nerdeyse gitmeyeli anlamadım

Ay 3 tane kardan bebeğinmi var İnşallah yavruların onların içindedir Rabbim can vermiştir hepsine ..Birtane kaliteli çıksın yeter cnm neler duyuyoruz İnşallah dediğin gibi cnm bu yıl tüm bebek hasretiyle yananların yılı olsun herkes hamile kalsın..Yolumuz çok uzun çok meşakatli ama adım adım yaklaşıyoruz çok az kaldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…