- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
Canim bahceciden uzak durun demissin aciklamissinda hangi bahceciye gittin sen istanbul da mi gittin.Istanbul tup bebek Emre Karatekelioglu yu oneririm rapor cikartirsaniz 2,5 arti ilaclar da 700 civari tutuyor maddi sorununuz yoksa eger memorial atasehir Furkan Kayabasoglu..Bahceciden uzak durun bence
Canim diyarbakir bahceciyemi gidiyorsun nasil hastane bizde orda dusunuyoruzBen vene vidi yi kimseye önermem para tuzağı insanların duygularıyla oynuyorlar anne adaylarına ait mektuplar butun duvarlar dolu nekadar gerçek bilinmez insanlar üst üste resmen çalışanlar desen daha bi acayip şimdi bahçecide gidiyorum Dr zeki bey tedavi aşamasındayız ama kafam karıştı şimdi neden bahçeciden uzak durun demişsiniz hibele hanım merak ettim
Bahçeci Fulya ama bence hepsi mantalite olarak aynıCanim bahceciden uzak durun demissin aciklamissinda hangi bahceciye gittin sen istanbul da mi gittin.
Gerçekten dogru doktoru bulmak cok zor Allah yardimcimiz olsun.
TamamIyi dileklerin
Allah razı olsun Rabbim bütün çocuk hasreti çekenlere hayırlı evlat versin
Evet diyarbakır a gidiyorum zeki bey şimdiye kadar iyi gidiyor hastalarda ilgili her soruya cvp veren güleryüzlü bi doktor şimdilik ilaç kullanıyorum ama nasıl sonuçlanır bilemem Allah yardımcımız olsunCanim diyarbakir bahceciyemi gidiyorsun nasil hastane bizde orda dusunuyoruz
Ben vene vidi yi kimseye önermem para tuzağı insanların duygularıyla oynuyorlar anne adaylarına ait mektuplar butun duvarlar dolu nekadar gerçek bilinmez insanlar üst üste resmen çalışanlar desen daha bi acayip şimdi bahçecide gidiyorum Dr zeki bey tedavi aşamasındayız ama kafam karıştı şimdi neden bahçeciden uzak durun demişsiniz hibele hanım merak ettim
Merhaba Allah razı olsun mesajınız la çok guzel bi güne başladım bende şimdiye dek olumsuz bişeyler karşılaşmadım zeki beyde ilk gidişimde gebe kalan hastalarla tanıştım sonrasında doğum yapanlar vene vidi sadece boş laf benim çok güvendiğim doktorum tavsiye etti bana hakan beyi malesef kendi çıkarı için yapıyormuş gönderdiği her hastadan kendi payını alıyor eşimle çok güveniyoruz Dr nekadar düşünüyor bizi diye sonrası kabus oldu bizim için. Rabbim bebeyi ne sağlık lı uzun bi ömür versinLale hanim merhaba.msjlarinizi okudum ortak yonlerimiz var.bende bi asilama iki tup bebek denemesinden sonra ucuncu denemede dbakir bahceci de hamile kaldim.ilk iki deneme veni vidide hakan beyde oldu.ne guzel anlatmissiniz veni vidiyi eksik bile soylemissiniz tam bir ticarethaneydi orasi.ben daha hakan beyde gebe kalan hasta gormedim duymadim bir de oranin hastasi olup olmadigi gercek mi degil mi belli olmayan insanlarin yazdiklari mektuplar gercekten de trajikomikti.dedigim gibi su an once allahin sonrada zeki beyin sayesinde bahcecideki ilk denememde hamileyim.kismetse bu sali sezeryana giricem:)tarafsiz olarak soyluyorum gercekten de dbakir bahceci de gebelik oranlari cok yuksek.gelen hastalar genelde hep gebe.zeki bey gercektende karakterli insanlari kandirmayan gercekci bir doktor.siz de benim gibi veni vidi faciasindan sonra bence en dogru secimi yapmissiniz.once allaha sonra zeki beye guvenin derim.rabbim tez vakit kucaginiza saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaallah..
Allah bağışlasın çocuğunuzu nedir bu Dr dan çektiğimiz bilmiyorum çaresizliyimizden faydalanıyorlar Allah doğru insanlarla karşılaştırsın ben de bahçeciye güveniyorumTüp bebek tedavisi çok ciddi bir süreç arkadaşlar. Emeklerinizin boşa çıkmasını istemiyorsanız merkez seçimini çok iyi yapmanız lazım. Doktor, laboratuvar ve merkez en büyük role sahip. Ben Bahçeci Diyarbakır' da tedavi görmüş biri olarak size şiddetle tavsiye ediyorum. İnsanları kandırmadan gerçekleri konuşan ve sahtekarlıkların olmadığı bir merkez orası. Sizlerde inşallah benim gibi en yakın zamanda evlat sahibi olur evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.
Merhaba katracim inşallah bebeyi ni sağlıkla kucağına aldın Allah analı babalı sağlıklı ömür versinLale hanim merhaba.msjlarinizi okudum ortak yonlerimiz var.bende bi asilama iki tup bebek denemesinden sonra ucuncu denemede dbakir bahceci de hamile kaldim.ilk iki deneme veni vidide hakan beyde oldu.ne guzel anlatmissiniz veni vidiyi eksik bile soylemissiniz tam bir ticarethaneydi orasi.ben daha hakan beyde gebe kalan hasta gormedim duymadim bir de oranin hastasi olup olmadigi gercek mi degil mi belli olmayan insanlarin yazdiklari mektuplar gercekten de trajikomikti.dedigim gibi su an once allahin sonrada zeki beyin sayesinde bahcecideki ilk denememde hamileyim.kismetse bu sali sezeryana giricem:)tarafsiz olarak soyluyorum gercekten de dbakir bahceci de gebelik oranlari cok yuksek.gelen hastalar genelde hep gebe.zeki bey gercektende karakterli insanlari kandirmayan gercekci bir doktor.siz de benim gibi veni vidi faciasindan sonra bence en dogru secimi yapmissiniz.once allaha sonra zeki beye guvenin derim.rabbim tez vakit kucaginiza saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaallah..
Cok ama cook tskler.10 mayis sali gunu sezeryanla dunyalar guzeli kizim arya dunyaya geldi.once allaha sonra zeki bey e minnettarim.ameliyattan sonra ziyaretime geldi zeki bey.tdun nufus cuzdanini bile cikarttik:)bu tarif edilemez bir mutluluk.rabbim size de en kisa surede bu mutlulugu tattirsin insaallah.once allaha guvenin sonrada onun izniyle dogru yerde tedavi oldugunuza,zeki bey e guvenin.rabbim yar ve yardimciniz olsun.Merhaba katracim inşallah bebeyi ni sağlıkla kucağına aldın Allah analı babalı sağlıklı ömür versin
Yanlis oldu.bebisim kafa birakmadi bende.ismi asya bebegimin.zeki bey ameliyattan sonra ziyaretime geldi.utanmasam adamin elini hic birakmiycaktim:)Merhaba katracim inşallah bebeyi ni sağlıkla kucağına aldın Allah analı babalı sağlıklı ömür versin
Cuman ve bebeyin hayırlı olsun Allah bağışlasın çok tşk ederim iyi dileklerin ve cuma gününde güzel duâ ların için çarşamba günü apu toplandı 3 tanesi oluştu inş haziranda transfer yapılacak hayırlısıyla bende sabırsızlıkla bekliyorumCok ama cook tskler.10 mayis sali gunu sezeryanla dunyalar guzeli kizim arya dunyaya geldi.once allaha sonra zeki bey e minnettarim.ameliyattan sonra ziyaretime geldi zeki bey.tdun nufus cuzdanini bile cikarttik:)bu tarif edilemez bir mutluluk.rabbim size de en kisa surede bu mutlulugu tattirsin insaallah.once allaha guvenin sonrada onun izniyle dogru yerde tedavi oldugunuza,zeki bey e guvenin.rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Slm Hibele hayırlı cumalar Naptiniz nasıl gidiyorBahçecide genel mantık hamile kalan kaldı kalamayan da yapacak bişey yok bidaha gelsin ..Hamile kalanlar tabiki memnun kalıcak sağlık ocağında bile hamile kalsak memnun kalırız değil mi?
Önemli olan ne biliyormusunuz?Zor hastaları hamile bırakıyorlarmı?-bizim birden çok sorunumuz var ve başarı oranını düşürdüğümüz için uğraşmadılar bile ...Mustafa Bahçeci ise bütün bahçecilerin sahibi ve başkanı benim için al birini vur ötekine...
Slm Hibele hayırlı cumalar Naptiniz nasil gidiyor Dr tedavilerinBahçecide genel mantık hamile kalan kaldı kalamayan da yapacak bişey yok bidaha gelsin ..Hamile kalanlar tabiki memnun kalıcak sağlık ocağında bile hamile kalsak memnun kalırız değil mi?
Önemli olan ne biliyormusunuz?Zor hastaları hamile bırakıyorlarmı?-bizim birden çok sorunumuz var ve başarı oranını düşürdüğümüz için uğraşmadılar bile ...Mustafa Bahçeci ise bütün bahçecilerin sahibi ve başkanı benim için al birini vur ötekine...
Slm canm regl oldum gibi bugün p tesi doktor kontrolü var gibi görünüyor kısmetse tedaviye başlıyoruz siz ne durumdasınız diye yazdım ama şimdi okudum 3 embriyonuz dondurulmuş sanırım Rabbim hayırlısını versin umarım haziranda bebeklerinizi alırsınız da doğum için gün saymaya bile başlamış olursunuzSlm Hibele hayırlı cumalar Naptiniz nasıl gidiyor
Allah razı olsun inş Allah hepimize annelik duygusunu tattırır sende güzel müjdeli haberlerini verirsin sağlıklaSlm canm regl oldum gibi bugün p tesi doktor kontrolü var gibi görünüyor kısmetse tedaviye başlıyoruz siz ne durumdasınız diye yazdım ama şimdi okudum 3 embriyonuz dondurulmuş sanırım Rabbim hayırlısını versin umarım haziranda bebeklerinizi alırsınız da doğum için gün saymaya bile başlamış olursunuz
Insallah cnm aminnn aminnnAllah razı olsun inş Allah hepimize annelik duygusunu tattırır sende güzel müjdeli haberlerini verirsin sağlıkla
Sen moralini yüksek tut stres yapma kendine Yaradan ol deyince olur dün akşam 72 yaşında yumurta rezervi olmayan tüp bebekle ilk bebeyi ni 1 ay önce dünyaya getiren Hintli kadını İzledinmi bilmiyorum onu anne yapan Yaradan sanada nasip ederInsallah cnm aminnn aminnn
Benimde bir dondurulmusum var insallah yine cikar bu defa da yunurta rezervi az embriyo zor olusuyor((