- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 42
Merhaba bende hakan hocadan cok memnunum ikinci denemem bugun test yaptim sonuc bekliyom cok heyecanliyim sizin 2gun sonra mi test gununuz insallah emeklerimiz bosa gitmez Rabbim karsiligini verir
Katra212121 ben de Diyarbakır' dayım venividiyi araştırmışsın ben de nette araştırmak istedim ama pek bir şey bulamadım. Embriyoloğu kim tecrübesi ne bilmiyorum bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim, eşim orda yaptırmakta ısrarcı onu ikna edebilmem içinBu arada Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Mesajinizi şimdi gördüm.iki defa tüp bebek yaptırdım veni vidi de.doktor hakan coksuer. Iki defa diyorum.bi deneyimim olmasa başka insanlara yardımcı olmayan çalışmam.bizim paramız gitti. Parayı bos verelim o çektiğim manevi aciyi anlatamam.bizimkisi sebepsiz infertiliteydi.buna rağmen iki defa negatif i görünce çok yıkıldım. Kendime guvenim kalmadı birdaha anne olamam diye düşündüm.sadece ben değil.tesadüfi diyarbakır bismilli bir bayanla karşılaştım.o da iki defa veni vidide tüp bebek tedavisi görmüş.kadınla bir konuştum .hakan bey baba ne söylediyse nasıl tedavi uyguladiysa kendisine de aynı şeyleri uygulamış.yani orada hastaya özel bi tedavi yok.tam bir ticarethane.insanlar üstüste sırada bekliyor. Kalabalık çünkü her geleni kabul eden bir ticarethane orası.
Mrb canim.kesinlikle bahceci.yani bahceci ve zeki bey varken kesinlikle veni vidiye gidip hakan coksuere paranizi ve zamaninizi kaptirmayin.bunu deneyimli bir abla tavsiyesi olarak kabul etArkadaslar bende yeni 6 aydır evliyim 20 yaşındayım eşimde sper azlığı nedeniyle çocuk sahibi olamiyoruz doktor tüp bebek önerdi. Sizce hangi tüp bebek merkezi ve doktoru iyi ? Bahçeci ve veni vidi hakkındaki yorumlarınız neler ?
Bende artık Venevidi hastanesinin çok gereksiz buluyorum çünkü iki defa yaptım ve tutmadı istanbulda Bulent hocaya gittim rahimde yapışıklık vardı miyom vardı ve bu şekilde iki defa tup bebek yaptırdım ikiside boş kaybettiğimiz zamanımız ayrı verdigimiz para ayrı piskolojim alt üst oldu şimdi ameliyat oldum hayırlısı istanbulda yaptıracam sakın Venevidi ye gitmeyin banada sağlıksız olduğu için tutmasdığını soyledi ağızlarıda iyi laf yapıyo yok hemşeriymiş yok tanıdıkmış neredeyse akraba çıkıyorduk hastanedenAnladım bilgileriniz için teşekkür ederim
Rezerv azligin varsa bahçecinin uygulamalari iyidr.havuz yontemi uygulanıyorBen bu kadar eleştiriden sonra zaten orayı secmem artık. Bakalım bahcecide tüp bebek öncesi testleri yapacaz bu pazartesi veya salı ondan sonra nisan ayında istanbul memoriale gidicem tedavi için eğer istanbulda olmasa zeki beyde tedavimi sürdürcem duyduğum ve bildiğim kadarıyla istanbul memorialde çok iyiymiş