Sizin hemen karar vermeniz gerekiyor sanırım. Pazartesine çok az kaldı. :)merhabalar ben de ikisi arasinda gidip geliyorum cok kararsizim ptesi baslamam gerekiyor
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim darısı bana olsunben bahçecide yaptirdim cok sukur su an hamileyim
iyiler hepsi sağolsunlar haklarını yiyemem ama hamile kalamayınca merkez değiştirmek istedim.amiin canim insallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sen memnun kalmadin mi bahceci den
Merhaba bebisiniz hayirli olsun insallah kucaginiza alirsiniz banada yardimci olurmusunuz merkez nasil iyimi bahceci yenimi acildi diyarbakira nasil doktorlariamiin canim insallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sen memnun kalmadin mi bahceci den
zeki bey orada görev yapıyor canım sanırım 3 yıl oldu üniversal kapanınca oraya geçti yanlışım varsa süre ile ilgili arkadaşlar düzeltir. zeki hocaya ait topik var oraya bir göz at istersen. bende uğur hocayı araştırıyorum onunla tedavi görmek isteyenlerle yardımlaşmak istiyorum.Merhaba bebisiniz hayirli olsun insallah kucaginiza alirsiniz banada yardimci olurmusunuz merkez nasil iyimi bahceci yenimi acildi diyarbakira nasil doktorlari
Cnm ben yaptırmıştım fakat olmadı şu anda hamileyim 2. Denememi ege ünv de ysptırdım. Arkadaşım orda Hakan bey e gitmişti kızı 1 yaşında çok memnundu.Allah isteyen herkese nasip etsin.Uğur beyde tüp bebek yaptırıcak ve yaptırmış olan arkadaşlar neredesiniz