• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır in en iyi kadın doğum doktoru??

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Bayanlar bana yardim edin 3 senelik evliyim ve pcosum hamile kalsam bile kaybediyorum :( bir suru doktor değiştirdim ve hala iyi bi bayan doktor bulamadım bildiğin Var mi

Merhaba canım hangi doktorlara gittin birbirimize yardımcı olalım genesiste mahmut erdemoğlu memorialda uğur değer dünya doğumda ömer yalınkaya ayrıca zeki aklım var kadın doğum hastanesinde ş as lig yiğit çok iyiymiş

Bende pkoluyum ve bi düşük yaptım kanamam yeni bitti mahmut erdemoğluna gittim bi daha gelme hamile kalabiliyorsun dedi yani 6aya kadar gelme dedi ben yine endişeliyim sonuçta pko var ne olur ne olmaz

İlla bayan mı olacak bence erkekler daha iyi diyarbakırda sen başarıya bak bayan istersen genesiste pınar tantekin çok iyi

Pınar hanim çok iyi ama randevuları çok yoğun geçen ay aldım 8 kasima verdi pkolarinda sürekli takipte olması lazim bence .bana kalırsa gelme dediyse başka bi doktora daha görün hamile kalabiliriz ama biraz ugrasmamz lazim .aslında benim için erkek yada bayan olması da bi sıkıntı degi ama eşim kesinlikle çok karşı .s.s

Pınar hanim çok iyi ama randevuları çok yoğun geçen ay aldım 8 kasima verdi pkolarinda sürekli takipte olması lazim bence .bana kalırsa gelme dediyse başka bi doktora daha görün hamile kalabiliriz ama biraz ugrasmamz lazim .aslında benim için erkek yada bayan olması da bi sıkıntı degi ama eşim kesinlikle çok karşı .s.s
Evet randevuları yoğun bi ay sonraya randevu alabiliyorsun anca onun dışında genesiste fatma hanım var o da iyi bencede bizim sürekli takipte olmamız lazım doktora yumurta takibi yapalım dedim kabul etmedi 6 ay sonra gel dedi bakalım

Aynen dediğin gibi canım bende femara kullnadim bu hafta yarin bitecek 10 gün sonra kendim takip edicem yumurtlamami hayırlısı artk bakalım

Aynen dediğin gibi canım bende femara kullnadim bu hafta yarin bitecek 10 gün sonra kendim takip edicem yumurtlamami hayırlısı artk bakalım
Keşke ilaçları doktor kontrolünde kullansan ne olur ne olmaz belki ilaç kullandığın için sağlıksız gebelik yaşıyorsun belki yumurtaların kendi kendine grlişiyordur onun yerine doktorla yumurta takibi yap bence

Gecen seneye kadar hic yumurtamı geliştirmedim sürekli kendiliğinden olmasını bekledik ama hic olmadı .bununla hamile kalabildiğimi görünce hic bırakasim gelmiyor :(

Back