Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır da tüp bebek için iki doktor arasında kaldık.
- Konu Sahibi Marburan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar. Biz Ankara da tedavi olmaya karar verdik. Ama yengeniz için çok üzüldüm. İnşaallah hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip olsun ona da gönlünün muradı.Bilinçli ve üzülerek yazıyorum. Yengem, Bahçeci Zeki Akkomda tüp bebek tedavisi gördü.Daha önce çok fazla denemesi oldu.Bu sefer yüklü bir parayı gözden çıkararak bahçecide tedavi olmasına karar verdik. Ancak Doktor Zeki hiç bir işlem yapmadan hemen tedaviye başladı.Ne hsg(rahim filmi) çekildi, ne de genetik kan tahlillerine bakıldı. Pıhtılaşma var mı yok mu diye ayrıca yengem embriyonun dondurulup rahim dinlendikten 2 ay sonra transfer yapılmasını istediği halde hemen transfer yaptı. Rahim kalınlığı ile ilgili olarak doğru dürüst bilgi de vermedi.Doğrudan transfer işlemine geçti.Sonuç olumsuz yengemin bütün emeklerine ve hayallerine bahçeçi dr zeki bey son noktayı koydu. Size tavsiyem bebek sahibi olmak istiyor ve birden çok denemeniz olduysa.Bütün bu işlemlerden grçtikten sonra tüp bebek tedavisine başlayın aksi takdirde hem paranızdan hem de hayallerinizden olursunuz..
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahBen de bahçeci ve Memorial arasında gidip geldim. İki denemem bahçecide oldu ama olmadı. Şimdi gene bahçeciye gideceğim çünkü meseleyi biliyorlar artık. Bu ay kapalı merkez öbür aya kaldı tedavi.
Adana da Bülent haydardedeoglu isminde bir doktoru da çok önerdiler. Ben de telefonda gorusmustum danışmak için çok güzel ilgilendiler ve doktorun kendi hastası ile birebir gorust kesinlikle tavsiye ederim dedi. Eğer imkanınız varsa onu da tavsiye edebilirim o hastaya binaen
Biz virüsten hemen önce tamamlamıştır tedaviyi çok şükür. Bizden bı hafta sonra kapandı tedaviler. Biz mujdemizi aldık darısı başınıza inşaallah. Diyarbakır memorialde Mehmet Nafi sakar bey var. Ben muayene için gitmistim ama çok güzel ilgilendi. Ankara için tüm planlamalar yapılmasa onu da düşünebiliriz dedik eşimle.
- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Dondurulmuş yok benim. Nasip olmadı donduracak kadar fazlası. Tek embriyo taze transfer yapıldı. Bu süreçte tavsiye etmem ama Mayıs sonu biraz daha normallesir gibi gorunuyo durum. Mahmet Bey'le muhakkak görüşün derim. Dicle Memorial yerine diyarbakir memoriali hastane olarak da tavsiye ederim. Çok guleryuzlu ve çözüm odaklılar
- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Merhabalar yeniden. Ben kararımı Uğur Hoca'dan yana kullandım. İlk görüşmemizi yaptık. Kısmet artık. Sizin hamilelik nasıl gidiyor?İnşaallah verdiğiniz karar sizi en kısa, en hayırlı, en acısız yoldan kavuşturur muradınıza
- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun.Hayırlı olsun. Rabb im nasibinize onu vesile kılsın inşaallah. Uğur hoca için de gayet güzel tavsiyeler almıştım o dönem. Çok şükür benden yana bı sıkıntımız yok. Bı dönem yirmilik dinle cebellestim sadece ama onun dışında bı derdimiz olmadı çok şükür. Darısı başınıza
- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Canım
Canım merhaba ben de onun ismini duymuştum ama bi Düşük yaptım dedim heralde büyük sorun yoktur dedim ama yaptığımız tetkiklerde eşim de problem çıktı varikosel ve sperm çok az ben de tüp bebek arayışına girdim bana yardımcı olur musunuz acabaBen Uğur değeri tek geçerim, ona gitmenizi öneririm