• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır da tüp bebek için iki doktor arasında kaldık.

Ben de bahçeci ve Memorial arasında gidip geldim. İki denemem bahçecide oldu ama olmadı. Şimdi gene bahçeciye gideceğim çünkü meseleyi biliyorlar artık. Bu ay kapalı merkez öbür aya kaldı tedavi.

Bilinçli ve üzülerek yazıyorum. Yengem, Bahçeci Zeki Akkomda tüp bebek tedavisi gördü.Daha önce çok fazla denemesi oldu.Bu sefer yüklü bir parayı gözden çıkararak bahçecide tedavi olmasına karar verdik. Ancak Doktor Zeki hiç bir işlem yapmadan hemen tedaviye başladı.Ne hsg(rahim filmi) çekildi, ne de genetik kan tahlillerine bakıldı. Pıhtılaşma var mı yok mu diye ayrıca yengem embriyonun dondurulup rahim dinlendikten 2 ay sonra transfer yapılmasını istediği halde hemen transfer yaptı. Rahim kalınlığı ile ilgili olarak doğru dürüst bilgi de vermedi.Doğrudan transfer işlemine geçti.Sonuç olumsuz yengemin bütün emeklerine ve hayallerine bahçeçi dr zeki bey son noktayı koydu. Size tavsiyem bebek sahibi olmak istiyor ve birden çok denemeniz olduysa.Bütün bu işlemlerden grçtikten sonra tüp bebek tedavisine başlayın aksi takdirde hem paranızdan hem de hayallerinizden olursunuz..
Merhabalar. Biz Ankara da tedavi olmaya karar verdik. Ama yengeniz için çok üzüldüm. İnşaallah hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip olsun ona da gönlünün muradı.

Ankara'yı biz de düşünmüştük fakat gidip gelmek zor olur diye biz eledik orayı.

Adana da Bülent haydardedeoglu isminde bir doktoru da çok önerdiler. Ben de telefonda gorusmustum danışmak için çok güzel ilgilendiler ve doktorun kendi hastası ile birebir gorust kesinlikle tavsiye ederim dedi. Eğer imkanınız varsa onu da tavsiye edebilirim o hastaya binaen

Teşekkür ederim. Ben Bahçeci'de devam edeceğim sanırım. B planım da Memorial. Bakalım kısmet hangisi olursa. Siz başladınız mı? Virüsten dolayı başlayamadım ben. Umarım mayısta açılır.

Biz virüsten hemen önce tamamlamıştır tedaviyi çok şükür. Bizden bı hafta sonra kapandı tedaviler. Biz mujdemizi aldık darısı başınıza inşaallah. Diyarbakır memorialde Mehmet Nafi sakar bey var. Ben muayene için gitmistim ama çok güzel ilgilendi. Ankara için tüm planlamalar yapılmasa onu da düşünebiliriz dedik eşimle.

İsmini hiç duymadım. Memorial'de genelde Yunus ve Uğur hoca tavsiye ediliyor. Bi bakayım internetten. Hayırlı olsun ne güzel. Biz de müjdeyi alırız inşallah. Taze transfer mi yapıldı size?

Dicle Memorial değil diyarnakir memorialde bu doktor. Uğur hocayı da tavsiye ettiler. Evet üçüncü gün taze transfer yapıldı

Ön görüşme yapmak istiyorum aslında ama bu süreçte nasıl olacak bilmiyorum. Hastaneye gitmekten korkuyorum. Poliklinikler açık mı onu da bilmiyorum. Ben de taze transfer istiyorum ama bu benim istememe bakmıyor tabii. Sizin dondurulmuş var mı?

Dondurulmuş yok benim. Nasip olmadı donduracak kadar fazlası. Tek embriyo taze transfer yapıldı. Bu süreçte tavsiye etmem ama Mayıs sonu biraz daha normallesir gibi gorunuyo durum. Mahmet Bey'le muhakkak görüşün derim. Dicle Memorial yerine diyarbakir memoriali hastane olarak da tavsiye ederim. Çok guleryuzlu ve çözüm odaklılar

Tabii bu süreçte doktorlar ancak aracı. Bunu da bı kenara koyarak araştırmak gerek. İnşaallah hayırla nasip olur size de.

Teşekkür ederim tekrardan. Kafamda deli sorular var şu an. Aslında karar vermiştim ama gene de düşünüyorum her ihtimali. Bebeğime hangisi vesile olacak acaba??

İnşaallah verdiğiniz karar sizi en kısa, en hayırlı, en acısız yoldan kavuşturur muradınıza

İnşaallah verdiğiniz karar sizi en kısa, en hayırlı, en acısız yoldan kavuşturur muradınıza
Merhabalar yeniden. Ben kararımı Uğur Hoca'dan yana kullandım. İlk görüşmemizi yaptık. Kısmet artık. Sizin hamilelik nasıl gidiyor?

Hayırlı olsun. Rabb im nasibinize onu vesile kılsın inşaallah. Uğur hoca için de gayet güzel tavsiyeler almıştım o dönem. Çok şükür benden yana bı sıkıntımız yok. Bı dönem yirmilik dinle cebellestim sadece ama onun dışında bı derdimiz olmadı çok şükür. Darısı başınıza ☺️

Hayırlı olsun. Rabb im nasibinize onu vesile kılsın inşaallah. Uğur hoca için de gayet güzel tavsiyeler almıştım o dönem. Çok şükür benden yana bı sıkıntımız yok. Bı dönem yirmilik dinle cebellestim sadece ama onun dışında bı derdimiz olmadı çok şükür. Darısı başınıza ☺️
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun.

Canım
Ben Uğur değeri tek geçerim, ona gitmenizi öneririm
Canım merhaba ben de onun ismini duymuştum ama bi Düşük yaptım dedim heralde büyük sorun yoktur dedim ama yaptığımız tetkiklerde eşim de problem çıktı varikosel ve sperm çok az ben de tüp bebek arayışına girdim bana yardımcı olur musunuz acaba

Back