Diyarbakır Bahar Buluşması

o zaman mega centerın orda buluşak hep beraber yürüyerek mi gitsek acaba

kızlar uzak olursa çocuklarla olmaz hele yürüyüş hiç olmaz..galiria nın yanında ki parkyada oranın az üstünde bahçeli cafe var yerde şu armut koltuklu olan yer orasıda güsel yeşillik...

ya surda son 2 gun kaldı haydı bıseye karar verelım yoksa olmıcak bu boyleee kafamçokkarıştı

Ok şeker beni 1 sayın nerde olursa farketmez bana.

Yarın olabilir diğer gün olabilir haftasonu olmasa sevinirim ama olacaksa onada uyarım.

benim annemler pazar günü samsundan diyarbakıra geliyorlar
dolayısıyla onlar burdayken ben gelemicem offfff offfffffffffffffffff offffffffffffffffffffff yinemi gelemiyeceğim yawww mafoldumben

ben ancak hafta sonu gelebilirim artık bir karar verelim eşimde ona göre izin alıcak hafta içi olmaz diye düşünoyrum hafta sonu olması en mantıklısı artık karar verelim kızlar

ya mesela ben öğrenciyim ve öğlen vakti okula gidiyorum ve gelmeyi çok istiyorum ama hafta içi giderseniz kaç kişi gelir muamma

slm kızlar cuma olursa bende katılabilirim galeryanın yanındaki park yada daha ilerisinde çaybahçesi var bencede orası daha uygun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…