Ben de öyle yaparım o zaman elimdeki tüm testleri götürürüm ilaçlar zor bulunuyor diyorlar doğru muBen ilk adetin 3. Günü gitmiştim. Bı yil onceden çekilmiş rahim filmi hormon kan testleri eşimin testi vs. Onlarla gittik ve karar verip direk o gün başladık. Bazı tahliller istedi. Bı dahaki çağırmasına kadr onları yaptirip alıp gittik. Ve ilaçları o ilk gün alıp o gün başladık. İlla ki test yaptırıp gelin demediler yani bana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi 2022
- Konu Sahibi beyzaa101
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya çok iyi doktor çok önemli bu süreçte , beni ağlatan doktorlar gördüm burada ben ,çok sevindim ilgili ve duyarlı olmasınaEvet doktor çok iyi ve netti bize mutlaka müdürle görüşün dedi sonra çıktı bizi koridorda beklwtiyorlardi çok kızdı ne hakla hastami bekletiyorsunuz hemen ilgilenin dedi
Tedavi sırasında ki ilaçlar mi yok ya kolay bulunuyor bir tanesi bazen kalmıyor ama yine bulunuyor sadece çok pahaliBen de öyle yaparım o zaman elimdeki tüm testleri götürürüm ilaçlar zor bulunuyor diyorlar doğru mu
Evet şu an öyleydi insAllah hep de öyle olur masAllah diyelimbugün de kaç defa yazdım hep cevap verdiYa çok iyi doktor çok önemli bu süreçte , beni ağlatan doktorlar gördüm burada ben ,çok sevindim ilgili ve duyarlı olmasına
Ya bir arkadaş zeki akkuma gidip işlem olacağı ay hamile kaldı , birçok kişiden daha duydum bunu artık psikolojik mıdır nedir rabbim bize de öyle bir mucize nasip etsin inşallah , olmasa bile zeki hocayla ilk denemede tutsun hayırlısı ile inşallahEvet şu an öyleydi insAllah hep de öyle olur masAllah diyelimbugün de kaç defa yazdım hep cevap verdi
İnsAllah bu kadar umitvariz Rabbim yardim etsin bizi utandırmasın isteyen herkese nasip etsin elini boş çevirmesin.Cok ümitli olamıyorum ben üç basarisizdan sonra ama Zeki hocaya güveniyorum nedenseYa bir arkadaş zeki akkuma gidip işlem olacağı ay hamile kaldı , birçok kişiden daha duydum bunu artık psikolojik mıdır nedir rabbim bize de öyle bir mucize nasip etsin inşallah , olmasa bile zeki hocayla ilk denemede tutsun hayırlısı ile inşallah
Amin canım , hiç belli olmuyor ummadığın anda ne güzellikler yaşanıyor , doktor çok önemli gerçekten , zeki hoca sana uğurlu bebişli gelsin kuzum inşallahİnsAllah bu kadar umitvariz Rabbim yardim etsin bizi utandırmasın isteyen herkese nasip etsin elini boş çevirmesin.Cok ümitli olamıyorum ben üç basarisizdan sonra ama Zeki hocaya güveniyorum nedense
Hee senin testler yok diye öyle olmuştur belki. Neden merkeze sitem ettiniz ki ? Hee doktor kendisi vermiş sana nosunu. Yani hemşirelerle irtobatlasmak tuhaf geliyr bana. Belki onlar bişey olsa doktora da sorack ama. Vermediler doktoru yani ben mi doktora desem hocam numaranızı alabilir miyim bişey olursa vs diye ?? Valla ben hiç sonuçlari bana at vs. Gibi bişey olmadı direk başladık gidip gelmelere zatenCanım benim onlar yoktu hiç rahim filmi cekmemistim amh da vermemiştim ilk onları sordu zaten.Biz merkeze baya sitem edince onlarda keşke bizi arasaydinix dedi.Doktor o şekilde verdi hem kendi nosunu hem merkezin nosunu.Bide bu sonuclari bana at dedi ona göre başlarız boşuna gelmemis olursunuz dedi.
Yo ilaclari bahçeci yan tarafındaki eczaneden hemn aldık. Mevcuttu. bahçecinin yanında olduğu için hep elinde tutuyor galibaBen de öyle yaparım o zaman elimdeki tüm testleri götürürüm ilaçlar zor bulunuyor diyorlar doğru mu
Kalp rahmin bı engel olmadığını okumuştum internette ama. Tam olarak bilmiyrm canım.Benim tüpler acikmis rahim kalp şeklindeymis acaba tüp bebeğe engel mi
Bu size özel bı ilgi mı Beyza nedirYa çok iyi doktor çok önemli bu süreçte , beni ağlatan doktorlar gördüm burada ben ,çok sevindim ilgili ve duyarlı olmasına
Bu ilgi size özel mı nedir beyzaaEvet doktor çok iyi ve netti bize mutlaka müdürle görüşün dedi sonra çıktı bizi koridorda beklwtiyorlardi çok kızdı ne hakla hastami bekletiyorsunuz hemen ilgilenin dedi
Nosunu bana da verir misin Beyza doktorun. Şehir dışında olunca herşey sorun. Ariyrm Ankara'yı bağlıyorlarEvet şu an öyleydi insAllah hep de öyle olur masAllah diyelimbugün de kaç defa yazdım hep cevap verdi
Yok canım yaa onca yol bizi boş yere getirdiler bizde biraz olay çıkardık diye ta Ağrı dan diyarbakira boş yere geldik bize söylemediler seminere gideceğini eşim de baya çıkıştı ondanBu size özel bı ilgi mı Beyza nedir
Bu ilgi size özel mı nedir beyzaa
Sen gittin mi canım ne yaptunNosunu bana da verir misin Beyza doktorun. Şehir dışında olunca herşey sorun. Ariyrm Ankara'yı bağlıyorlar
Merhaba gittiniz mi sizKızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır bunalimdaydim da yazmadımtemmuz 26 si adet mam gerekiyordu tedaviye başlayacaktık kist oluşmuş basit bir kist ama baya geciktirdi dün hastalandım yarın tedaviye gideceğim Zeki hocaya siz neler yaptınız gittiniz mi
Merhaba evet canim gittim iki tane konuldu negatif olduMerhaba gittiniz mi siz