Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi 2022
- Konu Sahibi beyzaa101
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Bana diyarbakir bahçeci ilaçsiz 21 bin dediler İstanbuldaki şubeleri içinde 22 500 ilaçlar olmadan yine yani on gün de zammı gelmisAynen altı üstü bı yumurta toplama şu bu yapıyorlar.Rabbim bizi onların eline düşürmüş onlar da sömürüyor bugün aradık 16.500 dediler de ilaçlarla dediğiniz gibu 25 i bulur malesef bide orda ki masrafların 35 bini gözden çıkarmak lazım.Ve sonucun hüsran olması çabası ne zor süreçler Rabbim bu dördüncü deneme olacak
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Ben orda olmadimda İstanbul Ataşehir Memorial de oldum Mart ayında orada tüp bebeğe 15 bin verdik ilaçlarada 5 verdik rahim filmine de 1200verdik tahlilerede 1500 verdik olumsuz oldu ama diyarbakir bahçeciyi aradım fiyat bilgisi için ilaç dahil olmadan 21 artık ilaçlarda ne kadar olur bilmyrm İstanbul'daki bahceciler de 22 500 dediler ilacsizArkadaşlar merhaba Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek merkezinde bu yıl içinde tedavi olanlar fiyat-doktorlar- ilgi alaka konusunda nasıllar yardımcı olur musunuz bilgilerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim
Ne zaman öyle dediler şu an 16.500 canım Diyarbakır bahceciBana diyarbakir bahçeci ilaçsiz 21 bin dediler İstanbuldaki şubeleri içinde 22 500 ilaçlar olmadan yine yani on gün de zammı gelmis
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Bugün aradım hulya hanım koordinatör o söylediNe zaman öyle dediler şu an 16.500 canım Diyarbakır bahceci
Şaka mı bir hafta önce 16.500 dediler bu kadar zam olur muBugün aradım hulya hanım koordinatör o söyledi
Siz ilk defa mi konustunuz kadın bana geçen hafta dedi ki zamlansa 17000 olacakBugün aradım hulya hanım koordinatör o söyledi
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Siz ilk defa mi konustunuz kadın bana geçen hafta dedi ki zamlansa 17000 olacak
Bu ikinci defa konuşmam bir hafta önce Diyarbakır için konuştum dün de İstanbul'daki bahceci için konuştum Diyarbakır 21 bin İstanbuldaki şubeleri 22 500
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
İlaçlar tahliler muayene ücreti şehir dışından da gittgimiz için biletler yemem içme konaklama en az 40 45 binin olması lazım eğer Diyarbakır'a gidersek konaklama ücretsiz yemek bize aitİlaclar ne kadar tutar acaba
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Şaka mı bir hafta önce 16.500 dediler bu kadar zam o
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Yok canım ilk defa gideceğim ben Diyarbakır'a bir hafta oncede mi size 21 dediler ben üç defa buhara da denedim ilk defa buraya gidicem bende anlamadım bugün yeniden soracağımBilmyrmki siz öyle diyince ben çok şaşırdım eğer ikinci defa orda yapacaksanız indirimli halini söylemiş olabilirler ben de ikinci defa İstanbul Ataşehir Memoriala yapcam çok kararsızım
Siz nerden gidiyorsunuz bu arada hangi sehirdenBilmyrmki siz öyle diyince ben çok şaşırdım eğer ikinci defa orda yapacaksanız indirimli halini söylemiş olabilirler ben de ikinci defa İstanbul Ataşehir Memoriala yapcam çok kararsızım
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Van'dan gidecem bir kere istanbul Ataşehir Memorialda yaptım olumsuz oldu şimdi Diyarbakır bahçeciye gitmek istedim çok pahalı bahçeci Memorial daha uygun onlara göre zaten evlat hasreti cekyrz birde üstüne bu kadar pahaliSiz nerden gidiyorsunuz bu arada hangi sehirden
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Yok canım ilk defa gideceğim ben Diyarbakır'a bir hafta oncede mi size 21 dediler ben üç defa buhara da denedim ilk defa buraya gidicem bende anlamadım bugün yeniden soracağı
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
bahçecide tedavi gördüm ve 14 haftalık hamileyim. genellemeden ziyade bunlar olabılecek seyler %100 garanti kimse için yok ama ben istanbula gelme ıhtimaliniz var ise doktorumu öneririmYaa çoğu kişi negatif mi oluyormus ben 3 defa Erzurum buhara da denedim ve tutmadı İstanbul'a da gitmeye gözüm korkuyor ta Ağrı'dn oraya gitmek istemiyorum Diyarbakır bahceciye İstanbul bahceci aynıdır diye düşünmüştüm
- 7 Haziran 2022
- 129
- 18
- 28
- 30
Diyarbakır bahçeci de mi tedavi oldunuz acaba ? Sorabilir miyim sorun neydi acaba ? Bende yeni başladım da Diyarbakır dabahçecide tedavi gördüm ve 14 haftalık hamileyim. genellemeden ziyade bunlar olabılecek seyler %100 garanti kimse için yok ama ben istanbula gelme ıhtimaliniz var ise doktorumu öneririm
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Ben istanbulda tedavi gördüm ama bahceci genel tüm şubeleri ile zaten başarılı :)Diyarbakır bahçeci de mi tedavi oldunuz acaba ? Sorabilir miyim sorun neydi acaba ? Bende yeni başladım da Diyarbakır da