Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi 2022
- Konu Sahibi beyzaa101
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben pazartesi gideceğim canım burdan yazarım sana sen bakarak olArkadaşlar bende başlıycam bahçeci tüp bebek merkezine geçen aradık 21 bin palet varmış paketin içeriğini biliyormusunuz ve Diyarbakır bahçeciyi önerirmisiniz
İlaçlar hariç tüp bebek işlemleri işte canım paket. Yumurta toplama transfer vs. İlaçlar sana ait 7 bine yakin tutmuştu ilaç Haziran başında.Arkadaşlar bende başlıycam bahçeci tüp bebek merkezine geçen aradık 21 bin palet varmış paketin içeriğini biliyormusunuz ve Diyarbakır bahçeciyi önerirmisiniz
Siz daha önce Diyarbakır bahçeci de denemiş miydinz bende başladım da. Transfer vakti bayrama denk geldiği için hoca yokmuş. Diğer adetime erteledik.Ben pazartesi gideceğim canım burdan yazarım sana sen bakarak ol
Yaa benim ki de kurbana denk gelirse Ben daha önce hiç bahçeci de yapmadım Erzurum buhara da yptim canımSiz daha önce Diyarbakır bahçeci de denemiş miydinz bende başladım da. Transfer vakti bayrama denk geldiği için hoca yokmuş. Diğer adetime erteledik.
Dondurdu mu sizin yumurtalariSiz daha önce Diyarbakır bahçeci de denemiş miydinz bende başladım da. Transfer vakti bayrama denk geldiği için hoca yokmuş. Diğer adetime erteledik.
Bilemiyrm canım. Yaşınız kaç. ? Çok yumurta elde edilen hastalarda da opss riskine karşı o ay transfer yapmıyorlar. Diğer aya erteliyrlar.Yaa benim ki de kurbana denk gelirse Ben daha önce hiç bahçeci de yapmadım Erzurum buhara da yptim canım
Evet dondurdu.Dondurdu mu sizin yumurtalari
Adetin 2. Yada 3. Gün gidersen tupbebege orda başlamaya kararliysan hem ongorusme hem muayene olursun. Karar da verirseniz başlamak için zaten adetin 2. Yada 3. Günü başlıyorlar. Muayene 800 TL idiBen yarın on görüşme ye gidicem iki gündür hafif pembe leke geliyor bı turlu hasta olmadık ki on görüşmeyle adetin ilk gününü aradan cikarsaydim diye bekliyorum çünkü Ağrı dan gideceğim
Peki parayı peşin mi alıyorlar canım bende şu an hafif lekelenmleer var yarın baslamaz mi hemen tedaviyeAdetin 2. Yada 3. Gün gidersen tupbebege orda başlamaya kararliysan hem ongorusme hem muayene olursun. Karar da verirseniz başlamak için zaten adetin 2. Yada 3. Günü başlıyorlar. Muayene 800 TL idi
Bin TL üzerine taksit yapabiliyorlarmis herturlu yanlış hatırlamıyorsam. Ama eminde değilim eşim ödediği için. Bin TL üzerine 2 taksit yapıyor bankada bı tane ekleyip 3 taksit yapabiliyorsun her ödemeyi. Biz muayene ücretini nakit vermiştik. Muayene ücretini alıyorlar direk muayene oldgun için. Tedaviye 2-3 gün başlandığını biliyrm ama sen lekelenme diyosun tam adette demiyosun. Ben 3. Gün başlamıştım.Peki parayı peşin mi alıyorlar canım bende şu an hafif lekelenmleer var yarın baslamaz mi hemen tedaviye
Muayene ücreti ayrı tupbebek ücretine dahil değil.Bide o 800 verilen tüp bebek parasinin içinde mi yoksa o ayrı detaylı bilgi verebilir misiniz
Eşimden sperm testini ilaçları kullanmaya baslamamin 8. Yada 9. Günü falan bakmak için istediler bı sorun var mı diye. Sonra benim yumurta toplama günümde asıl birlestireckleri sperm testini aldılar. Sperm testi ve benden estradiol ve progestan tahlili mı ne istedi onlar pakete dahildi. Ama sizden farklı ücrete dahil olmayan bı test ister mi bilmiyrm. Genetik test falan isterseniz onlar ekstra ücretli diye biliyrm.Ha bide eşinizden o gün test aldılar mi ve tahliller için ayrıca ücret kusura bakma çok soru sordum ama.hepsini cevaplarsan sevinirim
Ve işleme baslayinca biz başlayınca Haziran başında 16.500 mu neydi ücret. 4.500 mu ne orda verdik muayene ücreti de ekstra. ilacalri aldık 7.000 tuttu. Sonra yumurta toplama günü kalanın hepsini oduyosun.Ha bide eşinizden o gün test aldılar mi ve tahliller için ayrıca ücret kusura bakma çok soru sordum ama.hepsini cevaplarsan sevinirim
İlaçlar hariç tüp bebek işlemleri işte canım paket. Yumurta toplama transfer vs. İlaçlar sana ait 7 bine yakin tutmuştu ilaç Haziran başınd
Beyza naptın gittn mı pazartesi anlatsana. Nasıl gidiyr ?Ben yarın on görüşme ye gidicem iki gündür hafif pembe leke geliyor bı turlu hasta olmadık ki on görüşmeyle adetin ilk gününü aradan cikarsaydim diye bekliyorum çünkü Ağrı dan gideceğim
Canım gittim doktorla da görüştüm ama doktor seminere gidecek mis tedaviye başlamadı ve bende adet olmustum baya serzenişte bulunduk o da çağrı merkezine saydırdı baya şikayet oluşturdular çünkü aynı gün gidip geri döndük onca yol diğer aya kaldı işte.Rahim filmi hormon testleri istedi vitamin ilaçları verdi diğer adette gideceğimBeyza naptın gittn mı pazartesi anlatsana. Nasıl gidiyr ?