- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
sizi çok anlayamamakla birlikte ,anladığım kadarına cevap vereyim cryptic ,bu yeni gündeme gelen bişey değil bu dinin yıllardır var olan emir ve yasakları arasında ,yeni gündem olmasının sebebi tamamen başka DlYANET FETVALARININ !!!yıpratma çabasından başka bişey değil ,evet bilmeden veya şu an bilsek bile isteyerek yada istemeyerek dinlediğimiz bi ton müzik çeşiti şarkı sözleri var ALLAH cc bağışlasın
yoo ben sizi çok iyi anlıyorum amaca giden yolda ufak tefek papatyadır serçedir ezilecek tabii,ha hocalar buna ne der bilememO da anlamıyor kendini zaten boşver
yoo ben sizi çok iyi anlıyorum amaca giden yolda ufak tefek papatyadır serçedir ezilecek tabii,ha hocalar buna ne der bilemem
en azından seni terörist olmakla suçlamıyoruz ama sen kaç kişiye sadece muhalefet diye terörisy yandaşı dedin,artık allahla senin aranda,pardon siz asla hata yapmazssınız değilmi cennet ayaklarınızın altındaO da anlamıyor kendini zaten boşver
seni biliyoruz canımYok ben kendini anlamiyor dedim zaten ama beni de anlamamissin
yıl olmus 2000 ler verilen fetvalara bak gercekten bunları duyupda vay be dinimizle ilgili cok yararlı bir sey daha ogrendik diyen varmı harbiden varmı ya yada bunları merak etmek nasıl birsey hani dinle ilgili butun onemli soruların cevaplarını ogrendin bir bumu kaldı veya onemli olan bunlarmı anlamadım
Tahrik eder mi bilmem de,sözlere dikkat etmek gerekiyor...ayyyy benide bu fetvalara kafayı Takanlar baydı bu sene güzel kardeşim evet eğlenmek helaldir ancak bu nefsi körüklüyorsa helal edeğildir ve soranı ilgilendirir , neden bu dine inanmayanları yahut inanıpta uymak istemeyenleri ilgilendiriyor anlayamıyorum,evet haram ne var bunda
aaa bak bir kesim rahatsız oluyor deyip dinin emir ve yasaklarını çarpıtarakmı anlatsınlar BAŞKA BİR ARZUNUZ !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?