benim içim geçmiş artık![]()
Hahaha yok canım est.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim içim geçmiş artık![]()
Neden ?buda su an gündemde olması gereken önemli bir mevzu belkide![]()
sigara hem gavurların keselerini dolduruyor hem sağlığa zararlı,müzikte sexi bir müzikse dinen haram öğrendik ve bilgilendikayyyy benide bu fetvalara kafayı Takanlar baydı bu sene güzel kardeşim evet eğlenmek helaldir ancak bu nefsi körüklüyorsa helal edeğildir ve soranı ilgilendirir , neden bu dine inanmayanları yahut inanıpta uymak istemeyenleri ilgilendiriyor anlayamıyorum,evet haram ne var bunda
aaa bak bir kesim rahatsız oluyor deyip dinin emir ve yasaklarını çarpıtarakmı anlatsınlar BAŞKA BİR ARZUNUZ !!!
işte sexi müziğin zararları değilmi?Neden ?
Hahaha deme öyle ofis yaayakında diyanet mary ve senin için de bir fetva yayınlayacak demedi deme![]()
sigara hem gavurların keselerini dolduruyor hem sağlığa zararlı,müzikte sexi bir müzikse dinen haram öğrendik ve bilgilendik
işte sexi müziğin zararları değilmi?
Hem Türkçe hem seks anlatıyor, daha nasıl tahrik olsun
evet sarkı sözleri çok önemlisizi çok anlayamamakla birlikte ,anladığım kadarına cevap vereyim cryptic ,bu yeni gündeme gelen bişey değil bu dinin yıllardır var olan emir ve yasakları arasında ,yeni gündem olmasının sebebi tamamen başka DlYANET FETVALARININ !!!yıpratma çabasından başka bişey değil ,evet bilmeden veya şu an bilsek bile isteyerek yada istemeyerek dinlediğimiz bi ton müzik çeşiti şarkı sözleri var ALLAH cc bağışlasın
evet sarkı sözleri çok önemli![]()
Ben yapmadım jooker yapan yapmış ziyadesiyleNe yaptın yaaaa.![]()
kesinlikle haklısın
benide kısık sesli erkek yabancı şarkıcılar etkiliyor. başta leonard kohen. adamın sesi seksinin önde gideni:)
al ve leonard bileşimi. buram buram sekslik:)bunu yapmıycaktın oky al pacinogünaha girdim akşam akşam
![]()
maalesef:)al ve leonard bileşimi. buram buram sekslik:)