• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyanetten müzik fetvası: arzuları tahrik ediyorsa günahtır

ayyyy benide bu fetvalara kafayı Takanlar baydı bu sene güzel kardeşim evet eğlenmek helaldir ancak bu nefsi körüklüyorsa helal edeğildir ve soranı ilgilendirir , neden bu dine inanmayanları yahut inanıpta uymak istemeyenleri ilgilendiriyor anlayamıyorum,evet haram ne var bunda

aaa bak bir kesim rahatsız oluyor deyip dinin emir ve yasaklarını çarpıtarakmı anlatsınlar BAŞKA BİR ARZUNUZ !!!
sigara hem gavurların keselerini dolduruyor hem sağlığa zararlı,müzikte sexi bir müzikse dinen haram öğrendik ve bilgilendik

sigara hem gavurların keselerini dolduruyor hem sağlığa zararlı,müzikte sexi bir müzikse dinen haram öğrendik ve bilgilendik

işte sexi müziğin zararları değilmi?

sizi çok anlayamamakla birlikte ,anladığım kadarına cevap vereyim cryptic ,bu yeni gündeme gelen bişey değil bu dinin yıllardır var olan emir ve yasakları arasında ,yeni gündem olmasının sebebi tamamen başka DlYANET FETVALARININ !!!yıpratma çabasından başka bişey değil ,evet bilmeden veya şu an bilsek bile isteyerek yada istemeyerek dinlediğimiz bi ton müzik çeşiti şarkı sözleri var ALLAH cc bağışlasın

sizi çok anlayamamakla birlikte ,anladığım kadarına cevap vereyim cryptic ,bu yeni gündeme gelen bişey değil bu dinin yıllardır var olan emir ve yasakları arasında ,yeni gündem olmasının sebebi tamamen başka DlYANET FETVALARININ !!!yıpratma çabasından başka bişey değil ,evet bilmeden veya şu an bilsek bile isteyerek yada istemeyerek dinlediğimiz bi ton müzik çeşiti şarkı sözleri var ALLAH cc bağışlasın
evet sarkı sözleri çok önemli:KK14:

sex yazdığım için günaha girmemişimdir umarım:KK61:

şu kaçak elektirik kullananların ödemediği faturaların bizim faturalarımızdan kesilmesi ile ilgili diyanet bir açıklama yapsa çok sevinirdim ama şehvet uyandıran muzik daha önemliolabilir evet

yıl olmus 2000 ler verilen fetvalara bak gercekten bunları duyupda vay be dinimizle ilgili cok yararlı bir sey daha ogrendik diyen varmı harbiden varmı ya yada bunları merak etmek nasıl birsey hani dinle ilgili butun onemli soruların cevaplarını ogrendin bir bumu kaldı veya onemli olan bunlarmı anlamadım

Back