Hem Türkçe hem seks anlatıyor, daha nasıl tahrik olsunHangi şarkılar tahrik suçu içeriyor aaa dostlar
günaha sokacak bizi akşam akşamŞu iki şarkı benim arzularımı tahrik ediyor ne yalan söyleyeyim. Tam sevişmelik şarkılar
Hele bir de içinde sevişme sesleri olan bu şarkı var ki evlerden ırak.
Ya seksi şarkı diye bir şey gerçekten var. Hele şu Secret şarkısı zaten bir filmde sevişme sahnesinde geçiyordu, onunla özdeşleşti bendegünaha sokacak bizi akşam akşam
Hem Türkçe hem seks anlatıyor, daha nasıl tahrik olsun
Çok komik şarkıdır valla dilinize dolandı mı evde "adına da derler seks.. seks seks seeeeks" diye gezersiniz demedi demeyinYok artıkkkkk
benim içim geçmiş artıkYa seksi şarkı diye bir şey gerçekten var. Hele şu Secret şarkısı zaten bir filmde sevişme sahnesinde geçiyordu, onunla özdeşleşti bende
Tişörtünün içine giriyor french öpüyor onu mu diyorsunNasıl bir mekanizmaymis ki bu her şeyden tahrik oluyor ya
Biz ortaokuldayken Tarkan'ın öpüşmeli klibi yeni çıkmıştı da utanarak izlerdik, babam aniden odaya girip de görmesin diye nöbet tutardik
abla merak ettirme bizi
Çok komik şarkıdır valla dilinize dolandı mı evde "adına da derler seks.. seks seks seeeeks" diye gezersiniz demedi demeyin
buda su an gündemde olması gereken önemli bir mevzu belkideayyyy benide bu fetvalara kafayı Takanlar baydı bu sene güzel kardeşim evet eğlenmek helaldir ancak bu nefsi körüklüyorsa helal edeğildir ve soranı ilgilendirir , neden bu dine inanmayanları yahut inanıpta uymak istemeyenleri ilgilendiriyor anlayamıyorum,evet haram ne var bunda
aaa bak bir kesim rahatsız oluyor deyip dinin emir ve yasaklarını çarpıtarakmı anlatsınlar BAŞKA BİR ARZUNUZ !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?