- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
feda edilen siyasilerin çocukları değil nede olsa, fakir fıkaranın en fazla orta alt sınıfın çocukları
huzur derken?! şehit aileleri için çırılçıplak saf bir acıdan başka bişey görmüyorum
He kendi oglu bi askere gitsin, ölü tabutunda geri gelsin, bi görsün bakalim o "huzuru"
Nasil dindar insanlar kendi dinleri bu kadar kullanildigi, suistimal edildigini göremiyorlar? Din altinda millettin cocuklarinin ölmesini normallestiriyorlar. Niye? Oy almak icin, daha zengin ve güclu olmak icin!!
O annelere o kadar üzülüyorum ki. Bu nasil vahsi bir hükümet, konusup anlasmanin yerine, fakir cocuklari öldürüp, halki galeyanaya getirmek istiyorlar!!
Bunlar akşam yatarken Ak dediklerine sabah kalkıp Kara diyorlarbiri konuşup anlaşma mı dedi. hayret yeni mi aklınıza geldi. konuşuyorlardı ne diyordunuz. hatırlatayım. teröristle konuşulmaz kökünden kazıyıp kurtulacaksın. hatırladın mı? valla sizin durumunuza ne denir siz iyi bilirsiniz.
biri konuşup anlaşma mı dedi. hayret yeni mi aklınıza geldi. konuşuyorlardı ne diyordunuz. hatırlatayım. teröristle konuşulmaz kökünden kazıyıp kurtulacaksın. hatırladın mı? valla sizin durumunuza ne denir siz iyi bilirsiniz.
Ben hic böyle birsey demiyordum. Ben daima konusma taraftari oldum. Asil hükümet aniden degisti. Daha düne kadar hatta öcalan ile bile hasir nesir olan, niye simdi savas istiyor?
Bu secimden önce bu denli olaylar olmuyordu, niye simdi oluyor? Hdp hükümete girdi, bu kürtler icin önemli bir zirve. Niye pkk simdi saldirsin? Suruc saldirisindan mit'in bilgisi vardi mesela. Bu olaylarin olmasi, akp'nin fazla isine yaramiyor mu? Hatta tesadüf olamayacak kadar isine yaramiyor mu?
Bu arada, anladigim kadari ile o zaman sende konusmak, uzlasmak taraftarisin. Hükümetin savas istemesini nasil karsiliyorsun o zaman?
muhteşemmO halde paralı askerlik kaldırılsın bu olayda çelişki var bazıları sadece ''paralarını feda ''ediyor,
Bu gibi insanlarin bir dirhem insanliginda büyük süphem var. Hangi insan baskalarinin ölmesini ister, öyle diyecegine, hükümete seslensin. Artik yaptiginiz yeter, insanlar ölmesin desin, ben bunu beklerdim.Ah hoca ahhh, Bu dunyada isiniz is, eee obur dunyada gorusuruz artik....
Valla 28 Şubat döneminde ben ilkokul 3. sınıftaydım. İkna odalarından ziyade fen sınavından geçmek öncelikli amacımdı. Haliyle o dönemde arayabileceğim tek hak "öğretmenim 5 puanımı nereden kırdınız"dan ileri gidemiyordu.Evet şayet kuçaklamamış olsaydı Mübarek Ramazan ayın da lgbt yürüyüşü yapabilecek cesareti bulabilirler miydi?!
BU ülke Okulunu dereceyle Birincilikle bitiren kızlarımızın başarı belgesini almak için çıktığı kürsüden ''SEN SUS SENİN KONUŞMAYA HAKKIN YOK'' diyerek yaka paça indirildiği, Başarı gösterip kazandığı okullardan polis çopuyla yaka paça dışarı atıldığı, Okullarda ikna odaları altında kızlarımıza ''BASKININ'' yapıldığı günlerde işte tamda o günlerde ayrımcılığın her türlüsüne şait olurken, peki soruyorum size ''NEDEN BİZLERE DESTEK OLUP DA,BİZİMLE BİRLİKTE HAKKIMIZI ARAMADINIZ?!''
Doğum kontrol yönteminin ülkemizden neden var olduğunuz sanırım sagır sultan bile duydu. Dogum kontrol yöntemiyle genç bir Türk nufusunun önüne geçmeye çalıştılar ama ERDOĞAN buna ''DUR'' dedi. Bakın bir çok gelişmiş ülkelerde genç nufusu az ve insanları doğuma teşvik ediyor ama bizim aydınlar ise bunun aksine dogumlara ''DUR'' diyerek genç nufusa darbe vuruyor.
Bak siz ağzınızla demişsiniz milyonlarca gençler sokakta iken.Evet o milyonlar bu ülkenin ekonomisine ne kadar zarar verdi? acaba hiç düşündünüz mü? Yakılan belediye otobüsleri,iş yerleri, polis arabaları ve sökülen kaldırım taşları falan vs bunu yaparak mı bu ülkenin hakkını koruyorlardı?
Evet şayet Erdoğan Sakın evlerinizden çıkmayın deseydi eğer bu ülkede çok kan akardı ve kardeş kardeşi öldürürdü!:..
demiyorlar mı çok şans verdik konuşduk. ama bozdular çözümü . kim bozdu süreci hükümet mi? 30 mart seçimlerinden bu yana başladılar süreci bitirmeye . ben artık çözümden yana falan değilim. vur emri verilmeli ve yok edilmeliler. temennimiz. size göre çözüm başlattı kazandı. çözümü bitirdi yine kazandı of nasıl kafa ya herşeyden erdoğan sorumlu. suruçtan hdp nin haberi vardı . her halta giden orayı kaçırmazdı neden gitmediler
bu nasıl bilinçaltı savaşı oyunudur.
kendi evlatlarını çürük raporlarıyla halletsınler
başkalarının evlatları vatana feda olsun..hangi vatana?
Benim bildigim diyanet, baris ve huzur icin seslenir insanlara, savas icin degil.
Diyanetin görevi, dini konuda toplumu aydınlatmak ama savasa sürüklemek degil.