• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyanet: Lades oynamak da haramdır

Ya adamın aklına takılmış sormuş işte , diyanet cevap vermekle sorumlu .

Eğer bu açıklama devlet eli ile yapılsa o zaman haber olur ya da diyanet olmayan bir açıklama yaparsa , ama eğlence için oynanabilir , işin içine para ve şans faktörü girerse bu kumardır ve caiz değildir demesi kadar doğal bir şey yok diyanetin .

Aus öyle saçma sapan sorular soruluyor ki inan gülüp geçiyorsun.
Dansmarurenin dediği siteye baktım,adam sormuş kızımı okula göndermem lazımmı diye..

ne kadar eleştirsekte diyanet diye bir kurumun olması ve soru sorulabilmesi güzel bence

olmasa, insanlar kontrolsuz farklı kanallar yönelebilirdi sorularına cevap bulmak için, bu da çok çok tehlikeli olurdu

Son düzenleme:
Daha fazla bal elde etmek için kovandaki arıların bir kısmının öldürülmesi caiz midir?
- Ekolojik dengeyi bozmamak kaydıyla, arıların istenmeyen ölçüde oğul vermemesi, fazla bal almak ve anaç arıların birbirlerine zarar vermemesi için anaç arı yavrularının öldürülmesinde bir sakınca yoktur.

Ya ben ladesi geçtim de bunda nasıl sakınca görmez. :19:
Peygamber efendimiz karıncayı bile incitmezken diyanet neden böyle açıklama yapar. :45:

hiç bir abeslik görmedim.
diyanet işini yapmış ve isalam çerçevesinde sorulara cevap vermiş...
sanki lades haram ama loto toto helal demiş gibi karalamışsınız adamı...

Back