Bu insanların evine almak, bakımını yapmak adına yaptığı nikahtan anladığı tek şey cinsellikte ondan.
Akıl fikir cinsellikte, uçkurda, ne yapsınlar başka şey düşünemiyorlar.
Mühim değil onların ne düşündükleri..
Bazılarının kalpleri mühürlenmiştir, ne kadar anlatsakda göremezler..
Böylelerine ne dua ederim ıslahı için, ne başka bir şey söylerim.
Ben bir defa anlatırım isteyen pay çıkarır, isteyen kendi karanlığında boğulur.
O dedi diye benim güzel dinim kirlenmez, o pis baktı diye benim dinime pislik bulaşmaz..
Dolayısı ile kişi sadece kendi pisliği ile kalır.
Kendi düşündüğü ve ortaya serdiği çirkin zihniyet kendi bakış açısındandır..
Zira ben inanmıyorum ki savaş zamanı 4 kadınla nikahlanan hiç bir erkek bu kadınları bu amaçla kullansınlar..
Zira en güzel örneği peygamberimiz birden fazla hanımla evlenmiş çoğu hanımıyla evlenme sebebi de aynen savaş zamanı korumak imiş..
Şimdi bunların mantığı ile konuyu irdeleyecek olursam efendimiz sağlıklı ve ilk eşinden altı çocuğu olan bir adam,
Ama nedense ilk eşi hayatta iken diğer hanımlarından çocuğu yok, ilk eşi vefat ettikten sonra da sadece bir hanımından bir çocuğu var..
ALLAH ALLAH ne hikmet acaba, efendimizin diğer aldığı hanımların hepsi (haşa) kısırmışta mı çocukları olmamış ki evlendiği hanımların çoğunun kendi çocuğu da vardı zaten...?
Eee hani bu evlilikler bu insanların çirkin tabiri ile "uçkur" içindi?
Nerede kaldı bu tez?
Savaş zamanı her kes kendi canının derdine düşer, şimdi en basit savaş ülkelerine baksalar bu insanların zaten kendileri acınacak halde bırakın başkalarının eşlerini çocuklarını farklı yöntemlerle muhafaza etsinler..
Ah işte esasında aksalar görecekler de, akılları fikirleri "uçkurda" olduğundan, o yüzden her baktıklarında sadece "uçkur" görüyorlar..
İşte güzel arkadaşım sen doğruyu anlatmaktan çekinme, insan vardır "deniz renksizdir" dersin cehaleti ile bakar mavi görür itiraz eder, ama suyu bardağa koyup gösterirsin, denize yansıyan gökyüzünün mavisi dersin anlar ve cehaleti aydınlanır.
İnsan vardır, deniz renksiz dersin pis niyet ile bakar, sen suyu camdan bardağa da koysan, suyun karşıdan yansıttıklarını da göstersen, hasılı her şekilde de ispatlasan anlayamazlar..
Aslında azıcık Hz. ALLAH'ın onlara bahşettiği düşünme yetisini kullansalar görecekler, dinin emirlerinin güzelliğini anlayacaklar ama işte ne yazık ki yapamıyorlar, yapamayacaklar da..
Ama sen cehalette olan bir insanın bile aydınlığına vesile olabileceğinden asla Pis bakanlar için pes edipte susma..